Şimdi Ara

Ünideyim 45 kıza çıkma teklifi ettim sonuç içerde(SS geldi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
6
Favori
8.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha adını bilmediğin, sohbet etmediğin kıza gidip senden hoşlandım dediysen ve bunu 45 kere tekrarladıysan senin .m peşinde koşan bir salak olduğunu bütün okul öğrenmiş demekki o yüzden böyle bir istatistik elde ettin.

Bunun başka bir açıklaması yok.
  • durum çok kötü çok ben ilk denememde tuttururum ikinciye gerek kalmaz hatta şöyle diyelim tutturma arifesindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

quote:

Orijinalden alıntı: TheMüb

quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

Tipin kötü deil aslında belkide karizmatik değilsindir veya konuşmayı bilmiyosundur.Absürb absürb konuşursan olmaz

Türkçeyi katlettin

sana hesapmı vericem

• 45te 0 ne la?

Intihar et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

0'da 0 yaptım. Kafam rahat

Vay be hayatı boyunca hiç reddedilmemiş biri var konuda. Helal olsun.

Azıcık özgüvenim olsaydı daha büyük sayılar verebilirdim ama kısmetim böyleymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklusalam

arkadaşlar 2. senem üniversitede mühendislik okuyorum.çok bakımlı değilim ama çoğu erkeğe göre sportif yapim var body yapıyorum yüzüyorum yani öyle şişman değilim fit vücuda sahibim bu konuda kendime güveniyorum.Sporla uğraşıyorum body kas falan yaptım ama kas yapana bakmıyor kızlar bende anlamadım.Üniversitede tam 45 kıza çıkma teklifi aldım hiç biri kabul etmedi tipime gelince samimiyimdir sıcak kanlı görünüşüm var nerde hata yapıyorum ben arkadaş paramda yok değil parada var tip orta diyebilir vücud var ama gel gör ki tipsizlerin şişman çocugun yanında taş gibi hatun var böyle adelet mi olur ya

Özet: Sonuç 0

armutun iyisini ayılar yer

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.