Dün koyduğum union mark aradan bir gün geçmesine rağmen beyaz bir şekilde duruyor. Bir guild daha görmüştüm yeni amblem koyan onunda beyazdı hala. Normalde 5-10 dk,en fazla 1-2 saate gelmesi gerekirken aradan bir gün geçti,ses seda yok. Oynadığınız serverda da benzer bir durum gördünüz mi şu zamanlarda? Yoksa silip bir daha mı almamız gerekecek?
Silip yeniden yüklesenizde sorun düzelmeyecek.Yapmanız gereken sadece salı gününü beklemek.Update oduktan sonra resim gözükecektir.
quote:Orjinalden alıntı: FaTaL Silip yeniden yüklesenizde sorun düzelmeyecek.Yapmanız gereken sadece salı gününü beklemek.Update oduktan sonra resim gözükecektir. Silmekle uğraşılmaz zaten. Unionu dağıtınca gitti otomatik olarak.Aldım yenisini bastım geldi.Şimdi inventoryde kaldı kağıt. Yalnız çok pahalıya patladı bana.Önce inv.den düştü.Sonra çıkmadı.Onların acısını alırım artık bu kağıtla
Alper sanırım Guild olayında bir bug var, oyunda da sık sık söylüyorlar kulağıma geliyor. Logo işlemlerinde bug olabilir. Ama olduysa sorun yok . . .