YanMa RisKi NorMaL +1 i +2 eGeçirme Gibi değiL çüNkü biLdiğim KadarıyLa değiştiriLmediyse eN fazLa +3 oLuyor...
+3'e kadar uniq takılar %100 garantidir...
+2 den +3e item basarkende %100 diyorlar merak etme ama yanıyor !!
posion basarKende yanıyor Kimse yanmaz der ama !!
hatta low class iteme +1 de reduce basarKen biLe yanıyor !!
SayGıLar
itemlere posion reduce bonus basarken yanma riski vardır zaten kimse %100 geçer dememiştir. +2 den +3 e high class item basıyorsan busla basarsan %100 geçer +2 den +3 e middle class item basıyorsan middle class kağıtla basarsan %100 geçer +2 den +3 e low class item basıyorsan low class kağıtla basıyorsan %100 geçer
yani bastığın itemin clasına göre kağıt kullanırsan yanmaz
mesela +2 den +3 e çakma high class 264 k lık kağıtla basarsan yanar
bilmeden yorum yapmazsak daha iyi olur...
quote:
Orjinalden alıntı: muskeder
quote:
Orjinalden alıntı: golgok
quote:
Orjinalden alıntı: rotomix
quote:
Orjinalden alıntı: golgok
KesinLiKLe Hyr
YanMa RisKi NorMaL +1 i +2 eGeçirme Gibi değiL çüNkü biLdiğim KadarıyLa değiştiriLmediyse eN fazLa +3 oLuyor...
+3'e kadar uniq takılar %100 garantidir...
+2 den +3e item basarkende %100 diyorlar merak etme ama yanıyor !!
posion basarKende yanıyor Kimse yanmaz der ama !!
hatta low class iteme +1 de reduce basarKen biLe yanıyor !!
SayGıLar
itemlere posion reduce bonus basarken yanma riski vardır zaten kimse %100 geçer dememiştir. +2 den +3 e high class item basıyorsan busla basarsan %100 geçer +2 den +3 e middle class item basıyorsan middle class kağıtla basarsan %100 geçer +2 den +3 e low class item basıyorsan low class kağıtla basıyorsan %100 geçer
yani bastığın itemin clasına göre kağıt kullanırsan yanmaz
mesela +2 den +3 e çakma high class 264 k lık kağıtla basarsan yanar
bilmeden yorum yapmazsak daha iyi olur...
aFedersiN ama bir YerimdeN uyDurmuyoruM başıma GeLenLeri söyLüyorum ayrıCa oLimpiada +1 KeKuri rinG BasarKen YaKtım !!
takılar +3 e kadar kesin olarak YANMAZ..Kaynak var KO dan açıklamalı hemde ama şu anda uğraşamam unik takılar +3e kadar %100 geçer..Normal takılarda ise yükseldikçe şans artar..
mesela +6 dan +7 ye geçerken olan şans +10 dan 12+1 e olan şansdan daha düşüktür..
bence takı sisteminede normal upgrade sistemi gelmesi lazım..
Örn : kekuring +1 basmak için kekuring +0 + buss olcak basıcaksın..% olarakta +8e geçirme oranı koyucaksın..Hatta Trina gibi birşey çıkartıcaksın kc ile alınan(kc demek para demek k2 için) çok ta tutar bu oran..Önüne gelen +3 basamaz dupeyle falan..
+1 uniq : %15 +2 uniq : %5 +3 uniq : %1
gibi bir oran olabilir
arkadaşlar yorumlarınız için sağolun sayenizde öğrendim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme