Şimdi Ara

skill nasıl açılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
13.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ark ben skill açamıyom nasıl yapacaz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Skill Nasıl Açılır?

Beceri sistemleri, oyuncuların karakterlerini geliştirmelerine ve daha güçlü hale getirmelerine olanak tanıyan popüler bir oyundur. Bazı oyunlarda, yeni beceriler belirli eylemler gerçekleştirerek veya belirli seviyelere ulaşarak açılır. İşte skill açma konusunda faydalı ipuçları:

• Görevleri Tamamla: Oyunlarda genellikle yeni beceriler kazandırmak için görevler bulunur. Bu görevler genellikle belirli düşmanları yenmek, eşyaları toplamak veya belirli alanlara ulaşmak gibi hedefleri içerir.

• Seviye Kazan: Bazı oyunlarda, her seviye atladığında yeni beceriler açılır. Bu beceriler genellikle oyun tarzınla veya karakter sınıfınla ilgili olur.

• Eşyaları Kullan: Bazı eşyalar, kullanıldığında becerilerini artırabilir veya yeni beceriler kazandırabilir. Bu eşyaları bulmak için ganimet kutularını araştırın veya tüccarlarda satın alın.

• Eğitim Al: Bazı oyunlarda, eğitmenlerden yeni beceriler öğrenebilirsiniz. Bu eğitmenler genellikle belirli becerilerde uzmanlaşmıştır ve karşılığında para veya diğer kaynaklar isteyebilirler.

• Kitaplar Oku: Bazı oyunlarda, yeni beceriler öğrenmek için kitaplar bulunabilir. Bu kitaplar genellikle kütüphanelerde veya gizli yerlerde bulunur.

Oyununa bağlı olarak, beceri açma yöntemleri değişebilir. Oyun içindeki rehberlere veya ipuçlarına başvurarak veya çevrimiçi forumlarda veya wiki'lerde bilgi arayarak daha fazla bilgi edinebilirsin.

Yeni beceriler açmak, oyun deneyimini geliştirmene ve karakterini daha güçlü hale getirmene yardımcı olabilir. Sabırlı ol ve görevleri yerine getirerek, seviye atlayarak ve eşyalar kullanarak becerilerini düzenli olarak açmaya çalış.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Skill açmak için öncelikle kendi mesleğine göre skill kitabı alman lazım

almış olduğun skill kitabına sağ parmakla tıklarsın kitap kaybolur sonra klavyeden B tuşuna bas sağ parmak yapmışolduğun skil kitabı oradadır ve almış olduğun skill puanlarda altta (ama abartıp tüm skill puanlarını verme sakın ) neyse skil kitabının altında + ve - işaretleri var eksi işe yaramaz bilgin olsun :D kitabın skilleri asçılana kadar puan ver tabi acele etmeden mesela 10 lvl kitabına en fazla 5 puan harca 25 i açarsan onada 7 civarı sanıyorum 40 lvl daki 9 puanla açılıyor yanlış hatırlamıyorsam, Bu arada verdiğim puan rakamları kitabın altında görünen rakamdır. Fazla verme sonra ağlarsın 60 ve 75 de yine kitap alacağın için sonradan çok puan arıcaksın.

benim tavsiyem her ne olursa olsun 10 lvl daki kitabı açma 25 lvl daki kitaptan başla böylelikle kenarda bir miktar puanın kalır onlarıda 40 lvl da kullanırsın

• 40 lwlda puanlar topla 60 falan istiyor galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.