Bildirim
Ünite özetlerini nerden bulabilrim?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
E-Kampüs sisteminden bilginiz var mı ? -
Kitaplar kısmında seçmiş olduğunuz dersin üniteler şeklinde pdf. formatında özetleri mevcut. Video anlatımı bile var. E kampüs aöf yazıp kimlik ve şifrenle giriş yapıyorsun. Benim bölümüm ile ilgili bir sorun yok, hepsi mevcut gözüküyor. Belki tarayıcınızda problem vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta
E-Kampüs sisteminden bilginiz var mı ?
anlamadınız bu donemdeki özetlere erişiyorum bunlar gelecek senenin kitap özetleri onlar gözükmüyor -
O özetlere erişebilmek için o dersleri aktif dönem içinde alıyor olmak lazım. eÖğrenme'nin yerine getirilen eKampüs sisteminin geçmiş ya da gelecek dönemlerin ders materyallerine erişim izni vermemesi cidden çok can sıkıcı bir durum. -
sorma hocam yazın bol vaktim olacaktı ara ara okurum demiştim. belki dersleri alan arkadaşlar varsa gönderirlerse çok memnun olurum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X