Şimdi Ara

UNITY 3D Assetlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Unity'nin Asset Store'unda yayımcı kimliği ile satış yapmaktayım. Bunlar assetlerimin 3 tanesi. Bunların haricinde 2 adet de shader assetim var. Buradan link falan paylaşmak istemem, amacım reklam yapmak değil. Sadece kendi eserlerimi sizlerle paylaşıp görüş almak istedim.

Araç Yapay Zekası Web demo

https://dl.dropboxusercontent.com/u/248930654/SAIC2Highway.html

Gerçekçi Araç Kullanımı Web demo

https://dl.dropboxusercontent.com/u/248930654/VehiclePhysics.html

Fizik Tabanlı Tank Kullanımı Web demo

https://dl.dropboxusercontent.com/u/248930654/PhysicsBasedTank.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneCracker271 -- 20 Mayıs 2014; 21:47:12 >

• BoneCracker271 kullanıcısına yanıt
    Güzel çalışmalar. Tank zor olsa gerek.Bunları oyuna filan çevir bence böyle kalmasın.
    Dip Not: 2.sinde hız bugu var :D Driftteyken a ve s ye birlikte basıp sonra normale alıp bida drifte filan basınca çok hızlı gidiyo :D
  • esrefbackstone E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, evet o bugı biliyorum :) ama ilk versiyon demosudur. Şu anda o paket 4.cü güncellemeye gidiyor, o sıkıntıyı farkettiğim an hemen güncellemiştim paketi. Şu anlık versiyonu mobil desteği ile birlikte. Bir ara şu web demoları da güncellemem gerekiyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker271

Teşekkürler, evet o bugı biliyorum :) ama ilk versiyon demosudur. Şu anda o paket 4.cü güncellemeye gidiyor, o sıkıntıyı farkettiğim an hemen güncellemiştim paketi. Şu anlık versiyonu mobil desteği ile birlikte. Bir ara şu web demoları da güncellemem gerekiyor :/

Android destekli ise google play gibi bir düşünceniz var mıdır? Ayrıca oyunda her şey klavye tuşları ile.Mobil'de bütün tuşları değiştirip gui texturelar üzerine başka script yazmak lazım.Uğraştırıcı olucak gibi? Bu arada android mi iphone mu olcak?
  • esrefbackstone E kullanıcısına yanıt
    Aslında dediğiniz şu anda yapılı zaten. Geliştiricinin işi sadece GUITextureları seçmek ve yerlerini belirlemek. Ben işin gerisini hallettim zaten :)

Bu paylaştığım 3 paket de tüm platformlarda çalışıyor, ama daha tankın mobil kontrölürünü yapmadım. Bir sonraki güncellemede tankı da hallederim. Birisi de geçen 2 tekerlek destekler mi diye sordu, sanırım motorsiklet türü de bir paket yayımlayacağım. Bunların hepsini topladıktan sonra örnek bir proje tasarlayıp onu da yayımlarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker271

Aslında dediğiniz şu anda yapılı zaten. Geliştiricinin işi sadece GUITextureları seçmek ve yerlerini belirlemek. Ben işin gerisini hallettim zaten :)

Bu paylaştığım 3 paket de tüm platformlarda çalışıyor, ama daha tankın mobil kontrölürünü yapmadım. Bir sonraki güncellemede tankı da hallederim. Birisi de geçen 2 tekerlek destekler mi diye sordu, sanırım motorsiklet türü de bir paket yayımlayacağım. Bunların hepsini topladıktan sonra örnek bir proje tasarlayıp onu da yayımlarım artık

Ne diyim artık helal olsun.İnşallah ben de senin gibi olurum :)
  • tebrikler hocam çok başarılı olmuş. dediğin gibi birde 2 tekerlekli araç hazırlayıp hepsini bir pakette sunarsan edy's vehicleden çok satarsın :D onda mobil desteği yok bildiğim kadarıyla çok iyi olur
    hocam bende mi sıkıntı bilmiyorum ama linklerde sadece siyah lekeler ve araç sesleri var
  • Kontrol ettim tekrar bir sıkıntı yok, unity nin web playerini silip tekrar kurmanız sorunu giderebilir :)
  • Gayet güzel olmuş. Acaba bunları yapmak ne kadar zamanınızı aldı? Ne kadarlık bir unity geçmişiniz var? Bu seviyeye gelmek için neler önerirsiniz?
  • batuhan13 kullanıcısına yanıt
    Her paket için ortalama 4-5 gün çalıştım. En uğraştırıcısı tank oldu. 4-5 gün dedim ama bu süre zarfında da eski paketlerin de güncellemelerini yapıyordum boş zamanlarımda. 1.5 yıllık deneyimim var. Unity'nin devasa documentation arşivinin çok yararı var. Bir kere komple tutoriallerini ilk başta izlemiştim, pekiştirmiştim kendimi. Daha sonra onlar bitince örnek projelere yoğunlaştım. Youtube'da popüler Unity 3D tutorial kanallarını takip ettim. Fakat Youtube'daki tutoriallerin %80'i beş para etmez. Adam orda kodu yazıyor, ama ne yazdığını sorsan kendisi de bilmiyor. Ezberlemiş bir yerden yazıyor oraya yazdığını okuyor. Ücretli tutorialler de var, en iyisi de o bence. Digital-Tutorials mesela, adamların eğitimleri ücretli, ama tam anlamıyla öğretiyorlar. O kadar yalın bir dille ve güzel sunumla anlatıyorlar ki izlemekten keyif alıyorsunuz.
  • Helal olsun hocam.Gerçekçi araç kullanımını ve tank sürüşünü baya beğendim.Tasarım+programlama mı yapıyorsunuz yoksa sadece programlama mı?

Türkçe unity dersleri çekebilir misiniz acaba hocam?Bizim gibi ingilizce bilmeyen kullanıcılara büyük iyilik yapmış olursunuz valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 3 Haziran 2014; 12:33:40 >
  • Tebrikederim iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Tasarım işi pek bana gelmiyor, daha çok programlama ile uğraşıyorum. Başkasının tasarladığı modeli de kullanırken, designer modelin istediğim parçalarını bütünleşik yapmış, ya da uyanıklık yapıp modeli convert etmiş, ayrı parçaların hepsi bir bütün olmuş Aslında düşünüyorum seri olarak tutorial yayımlamayı, öyle bir fikir var aklımda. Sıfırdan kendi seviyeme kadar programlamayı anlata anlata vs...
    Öyle birşey yapsanız hayır duamızı alırsınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam.Valla ilk önce 2d sonrasında 3d olarak oyun programlama dersleri hazırlayıp yayınlarsanız cidden bize baya yardımcı olursunuz hocam.

Youtube üzerinden reklamlar aktif bir şekilde paylaşımlar yaparsanız size destek olması açısından reklamlara da tıklarık
  • Ben de bu işin içine girmeyi çok istiyen hevesli bir kullanıcıyım. Çalışmalara bakınca gayet insanı tatmin edici.
    Bu konuda eğitim videolarını gerçekten bekliyoruz.

iyi çalışmalar.
  • Drift modu çok iyi ya
  • Gerçekten harika eğer bir youtube kanalı kurup ders vermeyi düşünüyorsanız ilk desteği ben veririm.(Drift modu harika olmuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevgilisiOlanMan -- 28 Haziran 2014; 13:59:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.