Şimdi Ara

Unity 3D'yi nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: realexile

Başlıyoruz hocam unity ile aldık . Ya güzel aslındada web kısmını sanırım sevemedim genel olarak .netle web sayfası yapmıştık 2.sınıfta oda çok sarmamıştı. Şuana kadar okulda zevk aldığım şeyler c# form kullanarak bir uzay oyunu yapmıştık ondan zevk aldım. c++ ile veri yapıları assembly dersleri falan.

Alıntıları Göster
    Hocam sen de benim kafadansın sanırım. Web developing kısmı beni de sarmıyor pek. Biraz da yaratıcılığıma güvenmediğimden olabilir. Mükemmelliyetçi bir insanım bu yüzden bir tasarımı yaparken çok zorlanırım, kararsızlıklarda boğulurum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi létsche -- 20 Kasım 2019; 21:32:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Hocam sen de benim kafadansın sanırım. Web developing kısmı beni de sarmıyor pek. Biraz da yaratıcılığıma güvenmediğimden olabilir. Mükemmelliyetçi bir insanım bu yüzden bir tasarımı yaparken çok zorlanırım, kararsızlıklarda boğulurum.

Alıntıları Göster
    Onunda etkisi olabilir hocam ben daha sayısal mantık kurmak istiyorum donanıma yakın olsa daha iyi. Eem bölümü tam benlikmiş. Web sanki bunun dısında backend desen hep aynı işler frontend zaten tasarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realexile -- 8 Ekim 2019; 13:43:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    Selamun Aleyküm;

Ben yazılım bölümü bitirdim ancak bir süredir sektöre uzaktım.
    Bayağı bir şeyler değişmiş.
    Yanlış görmüyorsam mobil oyun ve uygulama sektörü ciddi bir şekilde ilerledi.
    Masaüstü oyunculuğu ve uygulamaları bile geçecek belkide.
    Neyi nasıl yapsam diye düşünüp duruyorum.
    Fikir alışverişi yapabilsek çok iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.