Şimdi Ara

Unity oyunu androd tablete yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar.bilen bilir.unity'de car tutorial adlı hazır yapılmış bir oyun var.ben onu unity'e yükledim.beğendim.ve tablettede oynamak istiyorum.nasıl aktarabilirim?bilgisi olan varmı?

• İnternetten "unity3D build android " diye aratırsan bir sürü kaynak çıkar videoda dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceloq

İnternetten "unity3D build android " diye aratırsan bir sürü kaynak çıkar videoda dahil

hocam teşekkürler.kaynaklar bayağı var ama türkçe kaynak sıfır.ama yinede yardımcı oldu.çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektroGod

quote:

İnternetten "unity3D build android " diye aratırsan bir sürü kaynak çıkar videoda dahil

hocam teşekkürler.kaynaklar bayağı var ama türkçe kaynak sıfır.ama yinede yardımcı oldu.çok teşekkürler.

Malesef yazılımcılık konusunda biraz geriyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ElektroGod

quote:

Malesef yazılımcılık konusunda biraz geriyiz

çok doğru.bende bu işleri iyice öğrenip uzmanlaşırsam bi youtube kanalı açmayı planlıyorum.bilgisayarla ilgil her türlü konu olucak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.