Şimdi Ara

Unity - Tuhaf bir Bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunum basit bir şekilde şöyle: Ne zaman projemi açmaya çalışsam, açıldığı anda şu hatayı alıyorum:

Unity - Tuhaf bir Bug
    Haliyle oyunumu çalıştıramıyorum.
    Bu sorunları araştırdığmda, temel olarak harddisk'de yeterli alanım olmadığından kaynaklı olduğu, yer açınca sorunun çözüldüğünü yazmışlar.
    150GB yerim vardı, temizledim 300GB kadar yerim oldu. Yine aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Oyunu kapatırken de, şu hataları alıyorum: (Bu dosyaları bulamadığını söylüyor, ancak kendim uzantıya gittiğimde orda olduğunu görüyorum)
    Unity - Tuhaf bir Bug
    Unity - Tuhaf bir Bug

Yeni bir proje açmaya çalıştığımda ise, şu sorunla karşılaşıyorum:
    Unity - Tuhaf bir Bug

Harddisk ile ilgili bir takım problemler olduğunu düşünüyorum ama, çok da bilgim yok. Bu yüzden yönlendirilmeye ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 21 Kasım 2019; 20:21:44 >

• Bad sector olabilir, dosyanin yazildigi yere denk gelmisse bu sikintilari yasayabilirsin.
    Bad sector taramasi yaparmisin varmi yok mu bakalim.
    Bir diger cozum ise dosyalarini baska bir konuma tasimak , tabi butun dosyalari kopyalarken sikinti cikma ihtimali var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baxa kullanıcısına yanıt
    Şu anda tarıyor, bitince tekrar editliycem.
    Şu anda taradığımda bile %0.9 luk kısım "damaged" olarak gözüküyor.
    Unity - Tuhaf bir Bug

Edit: Taramadayken tesadüfen başka bir şey farkettim. Farklı bir programla -Fl Studio 20-, bir dosyamı açabiliyorum, ancak save ettiğimde "belirtilen klasörü bulamıyor" diyor.
    Açılırken buluyor ama save etmiyor Diske yazma ile sıkıntısı mı var acaba?
    Bu 2 si aynı sorundan kaynaklı sanırım.

Edit2: Bad Sector ile alakalı. Şimdilik dosyalarımı farklı bir yere taşıdım, bir sıkıntı çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 29 Kasım 2019; 20:28:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.