Herkese merhaba. Yaklaşık 1 yıldır yazılımla ilgileniyorum ve bu süreçte unity ve bazı tasarım programlarını öğrenmeye çalıştım. Elimdeki bilgisayar bir yerden sonra bana yetmemeye başladı. Yaptığım şeyleri geliştirdikçe bilgisayarın kastığını gördüm. Bu yüzden yeni bir bilgisayar alacağım. Bütçe 12 bin TL ya kadar. İstediğim bilgisayar tabiki bajsettiğim programlarda kasmamalı. Bir de bilgisi olan arkadaşlar için şunu da ekleyeyim. Tabnine ve Kite gibi oto code tamamlama eklentilerini indirdiğimde bilgisayarım çok fazla kasıyor. Kısacası bu kasmaların olmadığı bir bilgisayar istiyorum. Önerebileceğiniz güzel laptoplar varsa lütfen yardımcı olun. Benim aklımda altta resmi bulunan laptop var. Tercih etme sebebim ekranının büyük olması. Önerilerinizi beklemekteyim. |
Unity ve tasarım için bilgisayar tavsiyesi
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aynı model ile ben de ilgileniyorum. Yorumları bekliyorum. -
Hiç yorum gelmedi. Siz ne için alacaktınız hocam?
-
İşlemci performansı daha iyi bir modeldir.
https://www.hepsiburada.com/msi-bravo-15-b5dd-021xtr-amd-ryzen-7-5800h-16gb-1tb-ssd-rx5500m-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000BEDM4
-
Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Forumda bir sıkıntı var herhalde bildirim gelmiyor. Yazdığınızı şimdi fark ettim. Yukarıya bir tane link bıraktım. Linkteki laptop nasıldır? Önerir misiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X