Şimdi Ara

Unity3D sadece oyun içinmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu isten anlayan abilerime soruyorum son zamanlarda mobil uygulama geliştirmeye merak sardım ios'a mı androide mi derken her ikisine de calışabilmek için unity öğrenmeye karar verdim ama aklımda oyun kadar oyun dışı uygulama fikirleride var. Sorum şu unity ile normal oyun yapar gibi uygulama yapılabilir tabiki ama yapan varmıdır yapılması mantıklımıdır değilse neden mantıksızdır (uygulamanın yavaş çalışması vs.)ve yapılabiliyor ise neden sadece oyun için miş gibi tanıtılmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ios için

apple bilgisayarın olması gerek
    99 dolarlık yayınlayıcı ücreti ödemen gerek
    lisans ücretleri ödemen gerek
  • Zaten bir mac bilgisayarım var ve diğerlerindende haberdarım ama sorum zaten bu deildi

• Kullanabilirsin animasyon yada simülasyon benzeri uygulamalar için
    Ancak genel anlamda bir "oyun motoru" kullanıyorsunuz, bunun içindeki grafik - fizik motorları oyuna yönelik tasarlanıyor, doğal olarak çok kaliteli animasyonlar çekemezsiniz unity ile, farklı ışıklandırmalar kullanamazsınız vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih513 -- 19 Ekim 2014; 22:34:02 >
  • Ama tabiki kullanırsam herhangi bir yavaşlık olmaz oylemi yani uygulamanın yavaş calışmasına neden olmaz

• herşeyi yapabilirsin
  • Yani tam olarak ne iş için kullanacağınıza bağlı, sonuçta high poly model render edecekseniz daha uygun motorlar yada doğrudan animasyon araçları kullanmak daha faydalı olur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.