Şimdi Ara

Unitysilkroad Yenilendi! LAG GİDERİLDİ - KALE SAYISI DÜŞÜRÜLDÜ (4 AYDIR ONLİNE) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
5.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Klasikler02

Tabi yardımcı olmaya calısayım.Team viewer yoksa googledan teamviewer indiriniz 1-2 dkda.Ardından bana teamviewer id-pw veriniz bağlanıp yardımcı olayım.(Özelden ya da face sayfamızdan yollayabilirsiniz teamviewer id pw)

Ya da gerek kalmadı sanırım.110 kb/sn hızla 40dk da indiriyor sanırım hesapladım?Bir de indirilen 1.8 GB dosya oyunun tamamını kapsıyor mu?Benim PC'de orijinal sro dosyaları yok.Hatta herhangi bir sro'ya ait hiçbir dosya yok.Dediğim gibi takılmalık bakacağım.
  • Hepsini kapsıyor.İyi eğlenceler dileriz şimdiden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7

quote:

quote:

quote:

quote:

ARKADASLAR KESINLIKLE INDIRMEYIN COK BERBAT BI SERVER INDIREN BIN PISMAN GMLER COK AGRASIF KIMSE ILE ILGILENMIYOR

Şaşırmamak elde değil..Kimsenin lafına bakmayın arkadaşlar.İyi diyenin de kötü diyeninde görmeden denemeden kimsenin kelimesine inanmayınız unutmayınız ki kötüleyenler server sahibi olup çamur atan düşük seviyeli kişiler de olabilir ve aynı şekilde olumlu yorum atması için arkadaşlarından rica da bulunan kişiler de olabilir.Bu yüzden size tavsiyem sadece denemeniz.

ARKADASLAR KESINLIKLE ZAMAN KAYBI GM'LERE PM ATTIM SORU SORCAM HERKEZZ KENDI HALINDE PET ISTEDIM ODA YOK PLAYERLERE SORDUM NERDEN ALCAZ GM DAGITIYO BOYLE SACMA SW MI OLUR KESİNLİKLE TAVSİYE ETMIYORUM AMA YINEDE SIZ BILIRSINIZ PISMAN OLCAKSINIZ FORUMDAKI BUTUN SWLERI DENEDIM EN BERBATI BU CUNKU FREE SİLK BISEY ALAMADIM INDIREN BIN PISMAN . .

Unitysilkroad Yenilendi! LAG GİDERİLDİ - KALE SAYISI DÜŞÜRÜLDÜ (4 AYDIR ONLİNE)

Unitysilkroad Yenilendi! LAG GİDERİLDİ - KALE SAYISI DÜŞÜRÜLDÜ (4 AYDIR ONLİNE)

reserve scrollar - A Grade Devil's - Bolt's

Üstteki tüm herşey free Silk ile alınıyorken Kalkıp bu şekilde bir eleştiri içerisine girmenizi anlayamıyorum.Ya siz oyunumuzu detaylıca incelemediniz ya da gerçekten oyun hakkında hiç bir bilginiz yokken konusuyorsunuz.

kaldı ki %75 gold rate ile 2-3 mobdan coin düşmektedir.Bu da cabası...

BEN KIMSEYI KOTULEMEDIM CAMUR ATMADIM KENDI DUSUNCELERINIZLE YAZIP CIZMEYIN OYUNDA FREE SILK YAZIYODU INDIRDIM SILK ILE BISEY ALAMADIM BEN SOYLEDIKTEN SONRA EKLEMISSIN NE ISE YARAR KENDINI HAKLI CIKARMAYA CALISYOSUN EMEK SERVER ARIYOSANIZ ISRO OYNAYIN MILLETI KANDIRMA GARANTIN VAR MI SWNIN KAPANMIYACAGINA BU GUNE KADAR GORDUGUM EN BERBAT SW YALANLARINI KAPATMAK ICIN KENDILERNI HAKLI CIKARMAYA CALISYOLAR SWDE OKADR PLAYER VAR AMA HER SW GIBI BUDA KAPANACAKTIR GM'LERI DURUST DIL ASSTANLARINDAN NE BEKLIYOSUN . .

Bir kere daha adam gibi konusmayı bilmiyorsun.Birincisi, O resimde zaten yenilik olarak eklendiği belirtildi.İkincisi, Dünyadaki hiçbir serverın hiç bir sitenin garantisi yoktur.İsro değil orjinal sro da oynasan bu durum böyledir.Facebook - google gibi üst düzey kuruluşların bile garantisi yoktur bu kullanıcı sözleşmelerinde de mevcuttur.Önemli olan gerekli güvenliği gerektiğinde alınabiliyor mu?Yedekler güncel mi.Saldırılara karşı koruması var mı? Önemli olan bunlardır arkadaşım.Fakat senin derdin anladıgım kadarıyla işine gelmeyen bir durum olmus bu yüzden burdan viyak viyak bagırıyorsun.Çocuk musun bilmem ama bu konularda bilgin olmadıgı kesin.Umarım birgün haketmediğin yalan yanlıs sözler sebebiyle kötülenirsin.O zaman belki biraz daha olgun bir insan olabilecek bünyeye gelirsin.İsro da zaten hergün GMler ilgileniyor ya o yüzden İSRO öneriyorsun sanırım:)Neyse sen bildiğin gibi takıl İSRO'da ugras benden de sana tavsiye isro oynayacagına git Orjinal silkroad oyna en azından kapanmama garantisi isrodan daha cok...

yazdıklarını okuma geregı duymadım sız anca kendınızı ve mılletı kandırın team ıdnızı kesınlıkle vermeyın arkadaslar cok ılgılı olsa resımlı anlatım yapar sozle olmuyo ılgılenmek ıcraat lazım hersey ortada arkadaslar hezaman uyardım kesınlıkle bosuna ındırmeyın zaman kaybı swnın kapanması yakındır .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tanıtımımızda Belirtilenlerin hepsi oyunumuzda mevcuttur.Özellikle belirtmek istiyorum.Kimsenin yorumuna itibar etmeyiniz.
    Sebebi Şu:

==> 1-Oyun tanıtımı yapan Bazı kişiler(Kalitesiz Server sahipleri) oyun karalamak kendi tanıtımlarını ön plana çıkartmak amacıyla bu tür anlamsız işlere girişebiliyorlar.Yeni hesap açarak bile karalama yapabiliyorlar.
    ==> 2-Oyuna yeni katılıp aklı sıra Yöneticilerden item vb nesne alabileceğini zannedip istediklerine ulaşamayınca kötülemek amacıyla karalama yapabilen kişilerde olabiliyor.

BİZ BAŞKALARINA YAPMADIĞIMIZ ŞEYİN KENDİMİZE YAPILMASINI İSTEMİYORUZ.BU YÜZDEN KARALAMA VE EMEĞE SAYGISIZLIK YAPMAYINIZ BU KONUDA HERKESİN YETERLİ OLGUNLUK VE KALİTEDE OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUZ.

Herkese iyi forumlar dileriz...
  • Oyun gayet iyi tasarlanmış ve kullanıcıların her türlü isteğini harşılayacak düzeyde.
    Bir private server için lag seviyesi düzgün olabilir ama lag seviyesi minumum düzeyde olan bir serverdan geldiğim için açıkcası sıkıntı yaşadım. (Bir kaç kere DC verdi.) Kesinlikle internetimden kaynaklanan bir sorun değil. Abartılacak düzeyde değil fakat ben yinede kullanıcı yorumlarını göz önüne alacağınızı düşünerek yazmak istedim.

05.02.2013 te internet sitesi oluşturduğunuza göre ayın 7-8 dede oyun açılmış var sayarsak tam tamına 1 ay olmuş, yeni bir server
    Kısaca bahsetmek istediğim "1 ay gibi bir süreçte büyük oyuncu kitlesine ulaşmışsınız, tebrik ederim."

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Google Chrome -- 8 Mart 2013; 21:46:40 >
  • herkese iyi hafta sonları dileriz.Ouyunumuz günceldir iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

Oyun gayet iyi tasarlanmış ve kullanıcıların her türlü isteğini harşılayacak düzeyde.
    Bir private server için lag seviyesi düzgün olabilir ama lag seviyesi minumum düzeyde olan bir serverdan geldiğim için açıkcası sıkıntı yaşadım. (Bir kaç kere DC verdi.) Kesinlikle internetimden kaynaklanan bir sorun değil. Abartılacak düzeyde değil fakat ben yinede kullanıcı yorumlarını göz önüne alacağınızı düşünerek yazmak istedim.

05.02.2013 te internet sitesi oluşturduğunuza göre ayın 7-8 dede oyun açılmış var sayarsak tam tamına 1 ay olmuş, yeni bir server
    Kısaca bahsetmek istediğim "1 ay gibi bir süreçte büyük oyuncu kitlesine ulaşmışsınız, tebrik ederim."

Öncelikle teşekkürler.Oyunumuzda evet lag sıkıntısı olmaktadır bu aralar sıklastı geceleri bakıma alıyoruz fakat sebebi oyuncu kitlesi baya arttı.Bu durumu gidermek için 1-2 hafta içerisinde 32 gblık xeon işlemcili 3.4ghz 8 çekirdekli sas diskli sunucuya geçiş yapacagız Allah nasip ederse.Sorunsuz bir oyun olmasını ümid ediyoruz çalışmalarımız bu yönde.İyi forumlar dileriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

Oyun gayet iyi tasarlanmış ve kullanıcıların her türlü isteğini harşılayacak düzeyde.

Öncelikle teşekkürler.Oyunumuzda evet lag sıkıntısı olmaktadır bu aralar sıklastı geceleri bakıma alıyoruz fakat sebebi oyuncu kitlesi baya arttı.Bu durumu gidermek için 1-2 hafta içerisinde 32 gblık xeon işlemcili 3.4ghz 8 çekirdekli sas diskli sunucuya geçiş yapacagız Allah nasip ederse.Sorunsuz bir oyun olmasını ümid ediyoruz çalışmalarımız bu yönde.İyi forumlar dileriz.

Sanıyorum hafta sonu olduğu için bugün gün boyu lag söz konusuydu. Bütün imkanların olduğu böyle bir oyunda karşıma çıkan tek sorun lag, oda ortadan kalktığında tadından yenmez bir oyun olacak diye düşünüyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum, kolay gelsin.

• herşey iyi hoş güzel fakat bu bukadar güzelliğe rağmen bu lag ile oyunda ne pvp yapılıyor nede başka birşey, hele blade/sword kullanan arkadaşlar var onların 2.batır skili olmadan pvp'lerde debelenmesi hiç hoş değil.
    ha şimdi buradan diyeceksiniz ''10 gün sonra yeni sunucuya geçeceğiz lag kalkacak''
    senin player'ine eziyet çektirmene gerek yok o güne kadar koy ip limitini millet oynasın rahat rahat, sonra yeniden kaldırırsın.
    24 saat stabil kalamayan bir sw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

bu arada kale savaşı yapıldı mı yoksa yarına mı ertelendi?

Dün kale savaşı yapıldı
  • Şu isimlerin başındaki chief general ve count ları, questler ile değiştirilebilir hale getirseniz daha güzel olmaz mı acaba?
  • Hepinizin yorumunu dikkate almaya çalışıyoruz fakat inanın sihirli değnek olsa hepsi şıp diye olur:) Fakat malum insanız. 2 ayda serverımızın toplam maliyeti dört rakama ulaştı.Peki karşılıgında? item satısı vb olmayan bir server ve elimizden geldiğince hizmet vermeye çalışıyoruz.Hiç bir kar amacı gütmeden kurulan serverımızda tabi ki eksiklikler olacaktır.Fakat insan memnuniyeti hele ki bir kişi de değil bu memnuniyeti sağlamak kolay değil.Fakat elimizden geldiğince uğraşıyoruz sizler için.yine de yorumlarınız için teşekkürler.herkese iyi forumlar dileriz.
  • Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar Önemli 3 Duyurumuz var:
    1. Olarak : Daha fazla beklemeniin bir anlamı olmadıgı için 32 gblık sunucu Siparişimizi verdik. 48 Saat içerisinde teslim edecekler ve ardından kurulumu yapıp güvenlik önemlerini alıp lag sorununu da ortadan kaldıracağız nasipse.Maximum 3-4 gün sürecek bu işlemler.
    2. Olarak : Guild resimlerinde bu aralar yasadıgınız sıkıntı Yeni sunucumuza geçer geçmez aktif edilecek.
    3. Olarak : Unique rank sıralaması sunucudaki programlarımızda sorunsuzca çalışmaktadır fakat siteye aktarılmasında sıkıntı oluyor ve çogunuz neden sıralamada yokum diyordunuz.Bu sorunu da yeni sunucumuza geçmeden ya da yeni sunucumuza geçtiğimiz gün sorun giderilecek.

Bu 3 konuda hepimize hayırlı olur inş.Bu konularda bize destek çıkan sabreden ve anlayış gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.İyi oyunlar dileriz.
  • Dostum elin deymişken şu silahların parlamalarına bi ayarlama çekmelisin..Gerçekten çok kötü görünüyorlar hatta görünmüyorlar renklerinden silahlarin ne olduğu belli değiş..Silkroad değilde sanki tuhaf bi oyun oynuyormuş gibi hissediliyor..Sırf o parlamalar yüzünden bırakmama sebep olan yegane bir server :)
  • Herkes silah parlamalarını çok beğeniyor fakat çok güzel parladıgını dile getiren cok kişi oldu.Tabi zevkler tartısılmaz fakat cogunlugun düşüncesi bizim içim önemli o yüzden parlamalar bu şekilde.
  • Oyunumuz günceldir yakında nasipse 32gblık sunucumuza geçeceğiz az kaldı..Siparişini verik.
  • Oyun güncel arkadaşlar hepinizi aramızda görmek isteriz.
  • Hocam, 12 dg stoneları alırken 100ü bir arada çekebiliyoruz, fakat 13 dg üstü stoneları teker teker çekmek zourunda kalıyoruz. Açıkcası bana kalırsa sıkıntı yaratıyor 3 page aynı stonedan teker teker çekmek zorunda kalıyorum. Buna bir el atabilir miyiz acaba? yoksa bu işin raconu mu böyle
  • ÖNEMLİ DUYURU HEPSİNİ OKUYUNUZ
    Bugün Oyunumuz 32 gblık xeon 8 çekirdekli 3.40 ghz sunucusuna taşınacaktır.Bu sayede lag sıkıntısından inş kurtulacaksınız.Yeni sunucumuzda +2000 online a kadar lag sıkıntısı yaşamayacagımızı tahmin ediyoruz.Umarım yanılmayız tahminimizde.Taşıma işleminden dolayı bu akşam saat 18.00 - 20.00 arasındaki bir saatte oyunumuz 30-45 dakikalık bir kesinti yaşayacaktır.Ardından oyunumuz kaldıgı yerden devam edecektir.
    >Taşıma işlemi sırasında rollback Olmayacaktır.
    >Yeniden Oyun indirmenize gerek kalmayacaktır sadece patch gelecektir.
    >Nasip olursa Guild amblemleri de bugün yeni sunucuya geçildiğinde düzelecektir.
    >Gene nasip olursa bugün sitemizdeki unique rank sorunu da giderilecektir.
    > Aynı şekilde nasip olması halinde bazı sabahlar moblar kayboluyor ve bu da sıkıntı yaratabiliyor bu da inş giderilecektir.

İNŞ HERKES MEMNUN KALIR, SİZLER İÇİN UĞRAŞIYORUZ.
  • OYUN KURALLARI

>Oyunda Globaldan küfür etmek [1.'si 3gün -2.'si 1 hafta - 3.'sü 1 ay BAN sebebidir.]

> Globalden de Amk, AQ , Salak, Aptal vb gündelik hayatta herkesin diline dolanmış sıradan sözler ban sebebi sayılmaz.(Aileye söylenmekdikçe)

> Stall'dan - guild rankta ve kale adında şahısa - aileye yönelik küfürler ve ban sebebidir.Görülmesi halinde uyarılmadan banlanacaktır.Devam edilmesi halinde tüm charları banlanacaktır.

>PM'den yapılan konuşmalarınıza karışılmayacaktır.Yönetici olarak kişisel konuşmalarınıza müdahale edemeyiz.Rahatsız olmanız halinde pm blocklayabilirsiniz.

>Oyun içindeki varlıklarınızın sorumluluğu size aittir SOYULDUM ÇARIM ÇALINDI İTEMİM ÇALINDI GİBİ SEBEBLERLE OYUN YETKILİLERİNDEN YARDIM TALEP edilmesi halinde destek verilmeyecektir.

>Kendi aralarında Takas yapan kişilerin tum sorumluluğu kendilerine aittir.

>Oyun içi para ile item-coin satısı yapan kişileri yöneticiler görmesi halinde BAN'lanırlar.

>Her oyuncu kendi karakterinden sorumludur.Yöneticilerden İd - pw unuttum verebilir misiniz gibi isteklerin kabul edilmesi söz konusu değildir.Güvenlik gereğince her ne olursa olsun çarın gerçek sahibi olsa bile bizler tarafından kimseye id pw verilmesi söz konusu değildir.Çarınızın id pw gibi tüm sorumluluğu sizlere aittir.Yöneticiler sizden id pw istemezler.Bunu unutmayınız..Aksi halde oluşabilecek olumsuz durumlar kişinin kendisine aittir.

>Oyunda Reklam: [ Süresiz Ban]

>Hesap çalan kişinin tüm hesapları süresiz kapatılır. Calinan itemler kapatilan hesaplarda kalir, oyun yonetimi tarafindan iade söz konusu degildir.

>Yöneticileri rahatsız etmek/sözlü tacizde bulunmak/ işlerini yapmalarını engellemek (Yönetcilerin kararı)

>Oyun içi PVP lerinize Yöneticiler karışamaz.Bu konuda gelmeyiniz.

>UnitySilkroad Yönetimi istediği zaman Oyun kurallarını değiştirme hakkına sahiptir.

> Unitysilkroad serverına kayıt olmanız ve oynuyor olmanız halinde tüm kuralları kabul etmis sayılırsınız.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.