Şimdi Ara

Unitysilkroad Yenilendi! LAG GİDERİLDİ - KALE SAYISI DÜŞÜRÜLDÜ (4 AYDIR ONLİNE) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
5.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun günceldir
  • Oyunumuz aktiftir.herkesi bekleriz.
  • Oyunumuz günceldir
  • siteden full clienti indiriyorum. media.pk yı ve altındaki dosyayı ındırmem gerekli mi?
  • avast virüslü diye engelliyor
  • ben indirdim oyunu ancak rardan cıkarırken sorun oldu nedeni nedir?
  • full client indirmeniz yeterlidir.eksik indirmeniz halinde rardan çıkartırken hata alırsınız.Son olarak avast virüs buluyor zaten genel olarak herşeyde virüs buluyor avast.fakat bugun avast kurup tarama yapacagız ve avastta da virüs göstermeyecek sekilde tekrar upload edeceğiz yrn o sekilde de siteye yüklenecektir.
  • Oyun günceldir herkesi bekleriz.
  • Oyun günceldir
  • oyunu gece indirip yarın başlayacağım umarım güzeldir:)
  •  Unitysilkroad Yenilendi! LAG GİDERİLDİ - KALE SAYISI DÜŞÜRÜLDÜ (4 AYDIR ONLİNE)

bu nedir ya upload yapacak başka site bulamadınız mı
     Unitysilkroad Yenilendi! LAG GİDERİLDİ - KALE SAYISI DÜŞÜRÜLDÜ (4 AYDIR ONLİNE)

• Upload sitesi bakımdaydı o yüzden kısa süreli nakidoya yüklenmişti suan indirme linkleri aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasikler02

full client indirmeniz yeterlidir.eksik indirmeniz halinde rardan çıkartırken hata alırsınız.Son olarak avast virüs buluyor zaten genel olarak herşeyde virüs buluyor avast.fakat bugun avast kurup tarama yapacagız ve avastta da virüs göstermeyecek sekilde tekrar upload edeceğiz yrn o sekilde de siteye yüklenecektir.

yine indirdim yine avast virüslü diyor.
    düzenleme yapmadınızmı.
  • Gerekli düzenlemeleri yaptık clienti bazı antivirüs prograları virüs olarak görebiliyor.fakat emin olabilirsiniz ki hiç bir zarar vermemektedir cunku bizler online bankacılıgı dahi kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı yasamadık 3 aydan beri.
  • oyun çok iyi her şey güzel sistem filan oturmuş fakat çin charlar çok güçsüz yav pvp de warrior-cleric veya rogue-cleric adamı aynı setlere sahip olsun veya olmasın yenmenin imkanı yok ayrıca çin charlar kale savaşlarında da işe yaramıyor eu parti ezip geçiyor çok rahat bir şekilde bu yüzden sro r deki gibi yeniliklerin gelmesi lazım çin charlar güçlendirilmeli.
  • Zamanla daha da gelişecektir yavas yavas eksiklikler gideriliyor ilk günümüzden bugune baya yol aldık.Fikriniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.