Şimdi Ara

Üniveriste için laptop önerisi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene bilgisayar mühendisliği okuyacağım ve maks 10k bütçem var. Arada oyun oynamak istiyorum o yüzden ilk aklıma monster geldi ama onun da şarjı üniversite için yetersiz baya. Diğer opsiyon da macbook pro ama onu alırsam beni baya uzun götürücek ama oyun oynayamayacağım. Ya oyun oynamaktan feragat edicem ya da şarjı iyi olan oyun laptobu bulucam. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• Oynadigim oyunlar cok abartili deil cs go lol gta5 falan
  • Up
  • O fiyata monster alma da ne alirsan al. Msı ve lenova oneririm. Lenovanin sogutmasi bir tik dahaiyi diye duydum ama genel hatlariyla msı daha iyi.
  • Macbook onermez misiniz
  • chezdenis kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bildiklerim hakkinda yorum yaptim. Bilmediklerim hakkinda maalesef ciddi yorumlar yapamiyorum lakin macbook oyundan ziyade diger isler icin daha iyi diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 3 Eylül 2020; 18:27:28 >
  • Bu durumda ilk once senin karar vermen gerekiyor macbook alırsan seni uzun bi süre götürür ancak bu seferde oyun oynayamazsın oynarsın ancak çok da prrformansli olmaz illa oyun oynayacağım diyorsan hafif ve uzun pil ömurlü bir laptop almanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rotat555 -- 4 Eylül 2020; 2:15:46 >
  • chezdenis kullanıcısına yanıt
    Hem evet,hem hayır. Ben olsam freedos PC alıp Linux+Windows kurardım. Ya da Windows kurup VMware ile Linux kullandırdım çok lazım olursa. Zira oyun oynuyorum dediğiniz an iş bitiyor. İleride oynatmıyor diye pişman olursunuz. Macler çok kaliteli,gerek yazılım için gerek de üniversite dersleri için fakat herkese göre değil, hele oyunculara göre hiç değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.