_UNiVERSAL_ Online gunluk aylık degıl YILLIK ODEMELER TAMAM
Neden _UNiVERSAL_ SRO ??
- Yaklaşık 7 8 Senedir Silkroad Oynayan , 6 Kişilik Profesyonel [GM] Kadromuz var. - Amacımız Günlük yada Aylık Degil YILLIK Silkroad Online Yapmaktır. - Surekli YENİLİK içerisindeyiz.Odedıgınız ucretlerı Serverın Gelısımı ıcın kullanıyoruz.ÖRNEK Mi ? - Website PANEL imize gelin ve YILLIK satın alınan Panel Oldugunu Görün.http://91.121.61.3 - Yakın zamanda Websitemiz .com uzantılı olarak hızmete gırecektır.O da YILLIK Satın alınıyor. - Çoluk Cocukların Actıgı Aylık Sılkroadda Guvenınız Boşa cıktı ! işte Bu guvenı Sıze saglayacagız. - GM lerımızle Profesyonel Olarak Kendımıze hep su soruyu soruyoruz : NE yaparsak DAHA FARKLI OLURUZ ? - Biz Her Kesime Hitap Etmek için Ugrasıyoruz. - Kardesim ,Benim param var ugrasmak ıstemıyorum ? Tamam gel .. - Kardesim ,Benim param yok oynayamayacakmıyım ? Hayır Tabiki.. Bekleme GEL ve GÖR .. - Ne olursa Ol GEL ! - Bundan belkıde 2 sene once fln acacagımız SRO yu 06.03.2013 Tarihinde acabıldık. Bu yuzdendir ki 2 sene sonra : KESKE İLK GÜN Baslasaydım demeyin. - Private SRO devri basladıktan sonra HEP bız acsak soyle acardık ,Bız yapsak soyle yapardık dedık ve Sukur kı sonunda BİZ ACTIK . - Eminiz ki Bir yerlerde Ahh o eski sro ,eski heyecan dıyenlerımız vardır.İşte onlara O eski tadı yenıden taddırmak ıcın burdayız - Eger sizde eski sılkroad onlıne heyecanını yeni tadıyla ,Profesyonel sıcak kanlı TURK GM lerle tadmak ıstıyorsanız. - Ben param oldugunda paramla ,param olmadıgında emegımle oynayabılmelıyım bu sılkroadı dıyorsanız, - Dıger Suyu cıkmıs Privatelardan sıkıldıysan,Gercek emegınızın karsılıgını almak ıstıyorsanız, - En onemlısı de 6 KISILIK AKTİF [GM] Kadromuzla Gunun Her Saati Farklı EVENTLER ve SUPRIZ ODULLERLE Eğlenmek ıstıyorsanız
_UNiVERSAL_ ONLiNE Tam Sizlik
Her Türlü Sorunuz için : h ttp ://w ww.facebook.com /Universal110CapSro (aradaki boşlukları silin) :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme