Şimdi Ara

Universal Nutrition Kreatin 500Gr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bruft_ -- 16 Eylül 2015; 12:38:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• günceldir

• 50 tl ye getli alabilriim pm
  • 300 gramlıgı 45 lira zaten piyasada.
  • nerrath kullanıcısına yanıt
    ee napalım sen ordan al o zaman

• Bana lazım oldugu için yazmadım. Fiyatı normale çekersen daha kolay satarsın diye yazdım. Satmak istemiyorsan ayrı tabii.
  • nerrath kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı marka ürüne bakarsan internette fiyatının normal olduğunu anlarsın zaten hardline fiyatına bakıp burayı karıştırma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hardline ile universalı bir tutmayın .

satıcı arkadasa ise tavsiyem kardeş burası dhforum . burası ölücü team . 80 dersin ya 50 tl var yolluyorum bugun paket yap derler . ya ayagımız alıssın avrupadan getirdin mi bidaha alırız derler

o fiyata satamazsın ama inşallah alıcı cıkar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 27 Temmuz 2015; 22:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Go Hard Or Go Home

hardline ile universalı bir tutmayın .

satıcı arkadasa ise tavsiyem kardeş burası dhforum . burası ölücü team . 80 dersin ya 50 tl var yolluyorum bugun paket yap derler . ya ayagımız alıssın avrupadan getirdin mi bidaha alırız derler

creapure olanların hepsi aynıdır ister abuzittin nizamettin kıllıbacak nutrition olsun ister weider olsun creapure logosu varsa aynı fabrikadan çıkar. Bu ürün creapure , hardline creapure olanı alırsanız aynıdır. Ayrıca nutrend 500gr creapure 70tl. Dışardan getirip satmak için çok yanlış bişey seçmiş arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mb76

quote:

hardline ile universalı bir tutmayın .

creapure olanların hepsi aynıdır ister abuzittin nizamettin kıllıbacak nutrition olsun ister weider olsun creapure logosu varsa aynı fabrikadan çıkar. Bu ürün creapure , hardline creapure olanı alırsanız aynıdır. Ayrıca nutrend 500gr creapure 70tl. Dışardan getirip satmak için çok yanlış bişey seçmiş arkadaş.

hardline creapure denen ürünün sana çinden geldiğini söylesem hala hardline creapure alalım dermisin acaba dostum .

hardline ürünleri kullanmam kullandırtmam . ki piyasa da hardline den daha uygun ve daha saglam markalar var hardline ucuyor fiyatları .

• en basitinden 4dn hardline yi kaldırır kaldırır yere vurur .

http://www.bayvitamin.com/4D-Creatine-300-gr,PR-1345.html
  • quote:

en basitinden 4dn hardline yi kaldırır kaldırır yere vurur .

Kardeş bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek ayıp, hala ısrar ediyorsun.Seni bilgilendirip daha fazla ısrar etmiycem.

bak ürünün sayfası budur:
    http://www.creapure.com/
    anladın ?

logusu şudur :

Creapure ismi logosu tescillidir , logosunu gördüğün her ürün aynıdır , bu logoyu gördüğün HER KUTUNUN İÇİNDE AYNI ÜRÜN MEVCUTTUR , aynı fabrikadan çıkar ALMAN MALIDIR ALMANYADA ÜRETİLİR. Çinde değil!!! Sadece ambalajlandığı yerler farklıdır. Ambalaja para ödemek istiyorsan senin seçimindir. İstersen adamlarla business anlaşması yaparsın donanımhaber creatinleri diye ürün çıkartırsın o da aynı olur ve logoyu ambalaja koyarsın.

4dye gelince sen kendin creapure ile herhangi bilinen bir markanın düz creatini arasındaki farkı da hiçbir şekilde anlayamazsın. birisi %99,9dur diğeri %99.8dir. Çok uyduruk bir markanın sahte ürünü olmadıkça aradaki farkı anlayamazsın. Labaratuvar analizi gerekir. Peki senin yaşadığın yerden yere vurma nedir ? Biz buna bilimde placebo diyoruz. Ben sana weider kutusunda saf patates nişastası versem gelir ''abi süper bu kreatin ya'' dersin. Çünkü kendi kendini kandırmayı çok iyi beceriyorsun.

• quote:

quote:

en basitinden 4dn hardline yi kaldırır kaldırır yere vurur .

Kardeş bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek ayıp, hala ısrar ediyorsun.Seni bilgilendirip daha fazla ısrar etmiycem.

bak ürünün sayfası budur:
    http://www.creapure.com/
    anladın ?

logusu şudur :

Creapure ismi logosu tescillidir , logosunu gördüğün her ürün aynıdır , bu logoyu gördüğün HER KUTUNUN İÇİNDE AYNI ÜRÜN MEVCUTTUR , aynı fabrikadan çıkar ALMAN MALIDIR ALMANYADA ÜRETİLİR. Çinde değil!!! Sadece ambalajlandığı yerler farklıdır. Ambalaja para ödemek istiyorsan senin seçimindir. İstersen adamlarla business anlaşması yaparsın donanımhaber creatinleri diye ürün çıkartırsın o da aynı olur ve logoyu ambalaja koyarsın.

4dye gelince sen kendin creapure ile herhangi bilinen bir markanın düz creatini arasındaki farkı da hiçbir şekilde anlayamazsın. birisi %99,9dur diğeri %99.8dir. Çok uyduruk bir markanın sahte ürünü olmadıkça aradaki farkı anlayamazsın. Labaratuvar analizi gerekir. Peki senin yaşadığın yerden yere vurma nedir ? Biz buna bilimde placebo diyoruz. Ben sana weider kutusunda saf patates nişastası versem gelir ''abi süper bu kreatin ya'' dersin. Çünkü kendi kendini kandırmayı çok iyi beceriyorsun.

Bayim ben bu isin toptanciligini yaptim 3 sene ayrica salon isletiyoruz ! Sana cinden geldiğini söylüyorum bu urunu satandan getirenden iyi mi bileceksin. Bi versene ya nisasta kim kime abi cekiyor gorelim !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hammadde kalitesi olarak hicbir sey bilmiosun yok bilimde soyle yok böyle masal okuyosun mvp 4dn gibi yillardir bu isi yapan kanada uretimi markalar var hala bana çinden gelen hardlineyi yok söyle yok böyle diye savunuyorsun . Sana gore hepsi creatin o zaman sana denizli uretimi whey bcaa felan creatin yollayim onlarda uzerine creapure yapıştırıyor .

• Daha da fazla bişe yapmayacağım ürünün nerden geldiğini üzerine basa basa tekrar yazıyorum 'ÇİN' sen buna paketleme baska ülkede dersin ben milleti kandirmaca derim . Ben bahsettigim markalarin creatin monohidrat urunleriyle mutluyum sanada hardline creapure ile başarılar dilerim .

• quote:

Daha da fazla bişe yapmayacağım ürünün nerden geldiğini üzerine basa basa tekrar yazıyorum 'ÇİN' sen buna paketleme baska ülkede dersin ben milleti kandirmaca derim . Ben bahsettigim markalarin creatin monohidrat urunleriyle mutluyum sanada hardline creapure ile başarılar dilerim .

Kardeşim hala işkembenden sallıyorsun.
    Bak iyi oku :

creapureden almayıp üstüne logoyu basıp satamazsın adamı mahkemeye verirler donuna kadar alırlar.

quote:

CREAPURE NEDİR?
    Dünyada %100 saf Mikronize Kreatin monohidrat üretebilen tek firma ALZCHEM dır. ALZCHEM firması kendi geliştirdiği bir üretim yöntemi (CYANAMIDE ROUTE) ve kendi patenti , (cf.us patent 5,719,319) ile en yüksek kalite, sağlık ve güvenliği garanti eder. Creapure ürününde hiç bir yabancı madde tespit edilememiştir.

Alman üretici ALZCHEM firmasının üretmiş olduğu Creapure, Türkiye’de HARDLINE NUTRITION markasıyla piyasaya sunulmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: HK-416

Daha da fazla bişe yapmayacağım ürünün nerden geldiğini üzerine basa basa tekrar yazıyorum 'ÇİN' sen buna paketleme baska ülkede dersin ben milleti kandirmaca derim . Ben bahsettigim markalarin creatin monohidrat urunleriyle mutluyum sanada hardline creapure ile başarılar dilerim .
    iyi oku:

http://www.alzchem.com/en/products-markets/nutrition/creapure

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=121004591

• quote:

quote:

Kardeşim hala işkembenden sallıyorsun.
    Bak iyi oku :

creapureden almayıp üstüne logoyu basıp satamazsın adamı mahkemeye verirler donuna kadar alırlar.

quote:

CREAPURE NEDİR?
    Dünyada %100 saf Mikronize Kreatin monohidrat üretebilen tek firma ALZCHEM dır. ALZCHEM firması kendi geliştirdiği bir üretim yöntemi (CYANAMIDE ROUTE) ve kendi patenti , (cf.us patent 5,719,319) ile en yüksek kalite, sağlık ve güvenliği garanti eder. Creapure ürününde hiç bir yabancı madde tespit edilememiştir.

Alman üretici ALZCHEM firmasının üretmiş olduğu Creapure, Türkiye’de HARDLINE NUTRITION markasıyla piyasaya sunulmaktadır.

Sana Türkiye supplement tarihini anlatmak isterim fakat vaktim yok sadece şunu soyleyeyim bi firmayla anlasip o firmadan 1 varil kötü üründen de 15 varil alip denetimde o 1 varil i denetlendirip 15 varil lik kötü mali ayni ambalajda satanlari gorduk . Artık sen anlarsın devamini sonuçta bilim adamisin bilimde oyle boyle diyosun . Burası Türkiye kardeş burda paketlenene degil abd kanada da paketlenene bakacaksin .

• Kardeşim konuştukça batıyosun. Daha fazla sallama bence biraz araştır bilgi sahibi ol.
  • quote:

Kardeşim konuştukça batıyosun. Daha fazla sallama bence biraz araştır bilgi sahibi ol.

Hocam boşuna dil dökmeyin, nede olsa bu işin pazarlama kısmında elinde hangi ürün varsa onu satmanın derdinde. Sanki çok şey biliyormuş gibi yok türkiye vb. deyip duruyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.