Şimdi Ara

***UNİVERSAL TURBO FIRÇA VE S-BAG TOZ TORBASI İNCELEMESİ*** (ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE İÇİN) ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Daha önce Arnica bora kullanıyorduk turbo başlık kolay hareket ediyordu ama emiş gücü yeterli olmadigindan guzel temizlemiyordu. Şimdi Arçelik s4910 kullanıyoruz emiş gücü cok iyi bundan ötürü turbo baslik kullanmak istedim. Halılar normal makine halısı eğer alacagim baslik sizinki gibi kolay kaymazsa diye de düşündüm. Elektrikli başlık kullanma şansı da yok. Alıp deneyeceğim şans artık. Şu başlık var sizinkinden biraz farklı

http://www.supurgemarket.com/35mm-turbo-firca-p-21267.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enarr kullanıcısına yanıt
    denemekten zarar gelmez, linkteki ürün bizimkine çok benziyor sadece biraz daha sadeleştirilmiş gibi, bunun bağlantısı sabit bizimkinde bundan farklı, süpürge borunuzu ölçün uyup uymadığını öğrenmeden sipariş vermeyin ... hayırlısı olsun, alırsanız paylaşımlarınızı bekleriz ...

@enarr
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Süpürgemin borusu 35mm linkteki ürün uyuyor. Alırsam inceleme yaparım tabiki :) Yedek parça satan yerlere bakacağım bulamazsam linktekini değerlendireceğim.
    yedek parça satılan yerlerde ben de çok aradım araştırdım ama bulunmuyor hatta ne olduğunu bilmeyenler var, adam "turbo fırça ne ?" diye soruyor tarif ediyorsun anlamıyor ... bakalım sizin araştırmanızdan ne çıkacak ...

@enarr
    Bu sektörde iş yapanların artık bu parçalardan haberdar olması lazım diye düşünüyorum. Yurt dışı sitelerde çok alternatif var. Umarım ülkemizde de sarf malzeme konusunda çeşitlilik artar. Bakıp araştırdım sadece Arnica'nın turbo başlığı var, her markaya uyan bulamadım, bilgisayarım için yumuşak fırçalı başlık bakıyordum o da yok. Süpürge marketten başka seçenek kalmadı :)
  • Fakirin hangi modelinde var elektrikli başlık bulamadım maalesef. Evde ihlas var ama çok hantal günlüğe gelmiyor. Eünlük kullanmak için elektrikli turbo başıklı arıyorum evde kedimiz var normal başlık halıya gömülen tüyleri alamıyor maalesef. Şu an elektrolüx de bir model var oda 1.000,00 tl üzeri.
  • ArmaganT A kullanıcısına yanıt
    Fakir Prestige 2000 ...
    turbo başlık fiyata dahil değil haricen alınması gerekiyor yani süpürge ile gelmiyor sadece yetkili servisler getirtiyor ...
    almadan önce servisten başlığın stok durumunu ve fiyatını öğrenmeniz lazım ...

@ArmaganT
  • Bir görsel ekler misin ? Aradım googleda ama elektrik motorlu bir başlık göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmaganT -- 2 Ocak 2018; 11:53:58 >
  • ArmaganT A kullanıcısına yanıt
    yukarıda belirttiğim gibi başlık serviste satılıyor gidip görmeniz gerekir görseli nasıl olsun ...
    Kaymama durumu başlığın altındaki lastikten de kaynaklanabilir. Çıkarıp denediniz mi? Kullandığım Arzum dik süpürgenin de altında lastik vardı çıkarınca kullanımı rahat oldu. Süpürge Market'ten aldığım turbo fırçada da lastik var ama halıya fazla temas etmiyor.
    onu da denedim, bence ön tekerlekler de büyük tasarlanmalıydı öyle olsaydı sorun azalırdı gibi geliyor bana ...
    Daha önce tecrübe ettiğim için sorayım demiştim, sizdeki tasarımsal kaynaklı bir sorun anlaşılan. Benim aldığımda ön tarafında hava kanalları var, sizdeki daha düz. Gönül isterdi ki Wessel Werk şirketinin fırçasını alalım ama ülkemizde satışı yok. Ancak aldığınız süpürge ile gelirse sahip olabiliyorsunuz.
    bence de tasarım hatası ...
    Wessel Werk'ten haberim yoktu birkaç video izledim, yıllar önce eve gelen ihlas pazarlama elemenlarının astronomik fiyata sattığı ihlas süpürgenin elektrikli turbo fırçasını hatırlattı bana ...
    İhlas'da da onun başlıklarından vardı. Hatta piyasadaki birçok marka Wessel Werk'in çeşitli başlıklarını kullanıyor. Kullandığım Arçelik süpürgenin normal başlığı da bu firmanın ürünü, performansı çok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.