Şimdi Ara

üniversite adayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben bu yıl üniversite sınavlarına girdim kocaeli çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri gelecek gibi duruyor sizce nasıldır bir sene daha hazırlanmaya değer mi?

• çeko diğer iibflerin ortaya karışığı gibi :) onların her iş bulduğu alanda iş bulabilirsin... Fakat seni düşündürmesi gereken iibf mezununun çok olması... Sadece bu nedenle geri adım atabilirsin. Birde (torpilin yoksa, biraz da çekingensen yazma derim.) (kocaeli hakkında bilgim yok)
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    yanıtınız için sağ olun.iibf den çok mezun olması geri adım atmak için bir sebeb diyorsunuz yani.
  • bence öyle (özellikle torpil yoksa...) ama kpss favar yinede kararını etkilemiş olmayım uzmanlara danış... Her yıl binlerce insan okuyor...
    aslında sormak istediğim gidip okumalı mı yani okumaya değer mi yoksa bir yılımı feda edip tekrar hazırlanmak mı? torpil konusu çok sıkıntı olmaz ayrıca bir de ben sınıf öğretmenliği istiyordum bu bölümü mecburen tercih etmiş olacağım aslında o yüzden kararsızım bir yıl daha hazırlanmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_t

aslında sormak istediğim gidip okumalı mı yani okumaya değer mi yoksa bir yılımı feda edip tekrar hazırlanmak mı? torpil konusu çok sıkıntı olmaz ayrıca bir de ben sınıf öğretmenliği istiyordum bu bölümü mecburen tercih etmiş olacağım aslında o yüzden kararsızım bir yıl daha hazırlanmakta.

kendine güveniyorsan (adam gibi çalışacağın konusunda) tercihler biter bitmez başlamalısın bence ... Ama yine aşağı yukarı aynı puanda kalırsan hiç deneme seneyede aynı yerleri yazmak zorunda kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

kendine güveniyorsan (adam gibi çalışacağın konusunda) tercihler biter bitmez başlamalısın bence ... Ama yine aşağı yukarı aynı puanda kalırsan hiç deneme seneyede aynı yerleri yazmak zorunda kalırsın.

güven konusunda sıkıntı yok ben öğretmenliği çok istemiştim puanım netlerim beklidiğim çok altında gelince gelebilecek yerleri araştırmaya başladım ama ne kadar güzel bir yer olursa olsun gidince aklımda hep öğretmenlik olacaktı. şimdi bazı üniversiteler bu yıl sınıf öğretmenliği açmış ilk olduğu için girme şamsım olabilir bu arada tm2 derecem 115 bin öğretmenlik için çok az iibf için ideal beni zora sokan bu .

• bence sen tercih uzmanlarına git ordan güzel bir tercih yaptır full öğretmenlik çıkarsa şans.. Zaten çıkmazsa diğer türlü iibf yede girsende aklın öğretmenlikte kalacaktı... Senin için iyi olurdiye düşünüyorum. Birde şu konu var... Sınıf öğretmenlerinin atama sayıları nasıl? İhtiyaç var mı yok mu? kpss falan :) neyse kafanı karıştırmayım sen git uzmanlardan yardım al durumunu anlat onlar bir yol gösterirler. (tek yere gidip ona inanma 3-5 yerden randevu al hepsinin karışımını ve kendi düşünceni harmanla)
    yardımlarınız için sağ olun.peki tavsiye edebileceğiniz biri bir yer var mı bu uzmanlardan?
  • hangi il? ankara ise yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizzy quatily -- 7 Temmuz 2013; 7:45:56 >
    malesef.. istanbul
  • http://www.dogrutercih.com/program2013/randevu/

Bir arkadaş önermişti işine yarayabilir...
  • quote:

arkadaşlar merhaba ben bu yıl üniversite sınavlarına girdim kocaeli çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri gelecek gibi duruyor sizce nasıldır bir sene daha hazırlanmaya değer mi?

Bence çalışma ekonomisi okuyan biri sendikacılık düşünmeli.Bunu da bir düşün derim.Genelde işletmeci olacakmış gibi girerler bölüme halbuki insan kaynakları ve sendikacılık ağırlıklı bir bölümdür ve aslında siyasal bilgiler fakültesine bağlıdır.

Eski sevgilimin mesleği.Çok muhabbeti geçmişti.

Mezun sayısı ise dezavantaj doğru.

Ama dediğim gibi sendikacılık farklı bir kanal olabilir sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 7 Temmuz 2013; 21:32:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

http://www.dogrutercih.com/program2013/randevu/

Bir arkadaş önermişti işine yarayabilir...

sağ olun iyi oldu bu gider bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmrxa

quote:

arkadaşlar merhaba ben bu yıl üniversite sınavlarına girdim kocaeli çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri gelecek gibi duruyor sizce nasıldır bir sene daha hazırlanmaya değer mi?

Bence çalışma ekonomisi okuyan biri sendikacılık düşünmeli.Bunu da bir düşün derim.Genelde işletmeci olacakmış gibi girerler bölüme halbuki insan kaynakları ve sendikacılık ağırlıklı bir bölümdür ve aslında siyasal bilgiler fakültesine bağlıdır.

Eski sevgilimin mesleği.Çok muhabbeti geçmişti.

Mezun sayısı ise dezavantaj doğru.

Ama dediğim gibi sendikacılık farklı bir kanal olabilir sana.

sendika kısmını araştırırken bende görmüştüm aslında öyle hedeflerim yok okursam, işletmeciyle aynı işi yapabilsin yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.