Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE ALIŞVERİŞ LİSTESİ[ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
100
Favori
158.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bide tabiki batak oynamak icin kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mide ilacı rennie ya da talcid stresli anlarda işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: 6192

quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

Öğrenci evine çıkacaklar ne yapsın harbiden ? Neler almalı sence ?

Öğrenci evine çıkacaksan Allah kolaylık versin şimdiden kardeşim Sıfırdan ev yerleştirmek zor iş. Bide çok arkadaşlarını çok iyi seçmelisin, klişe bi laf gelebilir ama gerçekten öyle çok iyi seçmen lazım.

Ben alışveriş hakkında soru sormuşken siz direk kötüleme derdindesiniz her şeyi. Zaten şehri sorarım kötülersiniz, evi sorarım kötülersiniz her şeyi kötülersiniz. Ama şu lanet sorularımın cevabını bir türlü alamam. Millet robotlaşmış artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6192

quote:

Öğrenci evine çıkacaklar ne yapsın harbiden ? Neler almalı sence ?

Öğrenci evine çıkacaksan Allah kolaylık versin şimdiden kardeşim Sıfırdan ev yerleştirmek zor iş. Bide çok arkadaşlarını çok iyi seçmelisin, klişe bi laf gelebilir ama gerçekten öyle çok iyi seçmen lazım.

Ben alışveriş hakkında soru sormuşken siz direk kötüleme derdindesiniz her şeyi. Zaten şehri sorarım kötülersiniz, evi sorarım kötülersiniz her şeyi kötülersiniz. Ama şu lanet sorularımın cevabını bir türlü alamam. Millet robotlaşmış artık.

İyi okusan anlardın kötüleme olmadığını. Zor olduğunu belirttim sadece.

• konu güncel
  • konuyu hortlattım güncel tutalım lütfen
  • aynen güncel
  • Bütün bunları ve oluşturacağı stresi düşünerekten oturduğum ilde kalmaya karar vermiştim. Allah yardımcınız olsun gençler
  • liste çok fena
  • Tava gibi bir sey goturun, bazi yurtlarda kendin yemek yapiyosun, listede goremedim :)

• valiz bulamadım hala. 130 lira civarına 4 tekerlekli sağlam, orta boy valiz bulabilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

valiz bulamadım hala. 130 lira civarına 4 tekerlekli sağlam, orta boy valiz bulabilen var mı?

büyük Migroslarda vardı daha ucuzdu hatta gerçi ordan almaya gerek yok kapalı çarşı gibi yerlerde 65 70 lira gibi bir fiyata satıyorlar

• Kulak temizleme cubugu bornoz terlik havlu
    Kendim bir liste yaptım cogu kisisel ama bunlar gerekli olanlardan aklıma gelenler
    Ve bazı yurtlarda ütü odası oluyormus ama ütüde sıra oluyormus evden eski ütü götürüp carsafın üzerinde ütüleyin dedi eskiden gidenler aklınızda bulunsun sabah 1 tane tshirt icin ütü sırasına girmek sinir bozucu olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

valiz bulamadım hala. 130 lira civarına 4 tekerlekli sağlam, orta boy valiz bulabilen var mı?

büyük Migroslarda vardı daha ucuzdu hatta gerçi ordan almaya gerek yok kapalı çarşı gibi yerlerde 65 70 lira gibi bir fiyata satıyorlar

hocam 70 liralık olanlara baktım da hemen bozulur çok kalitesiz. yani tekeri kırıldıktan sonra o valiz artık çöp oluyor. almışken iyi bişey almak lazım

• laguna valizler candır :D
  • Rezerved
    Bende bu sene ilk defa yurtta kalcam önemli konu

• Fazla takmayın gençler, eğer gideceğiniz yer kesinleşti ve hangi imkanlar var hangileri yok biliyorsanız tamam ancak bilmiyorsanız şunu alayım bunu alayım demeyin çok gereksiz masraf yapmış olabilirsiniz bu yüzden en başta temel ihtiyaçları tamamlayın havlu, şampuan, terlik vb., yerleştikten sonra zaten görürsünüz yok tava mı lazım yok kettle mı lazım falan. Bazı yerlerde bunları çoktan buluyorsunuz bu yüzden fazla ayrıntıya inmeyin gidip görün ona göre alırsınız.
  • up up up
  • güncel yararlı konu
  • Çeyiz hazırlıyormuşum hissine kapıldım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.