Şimdi Ara

Üniversite Anılarınız ??? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
47
Favori
8.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 2 - 3 senem var rahat ama şimdiden heyecanlanıyor insan.Koskoca üniversteyi elizabet bitirmenin korkusu var :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

İlk gün tanıştığım kızla konuşuyoruz işte sınıfın durumundan falan kız diyor ki inş. sınıf çok çalışkan değildir, ortalmayı düşünmezler yükseltmezler falan ilk dönem biter ve kızın ortalama 3.83 olur Sonrasında benim her not muhabbeti geçmesinde bu konuşmayı itinayla hatırlatmam

KAfayı vurucaksın böylelerine Semih

• ayraç
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

İlk gün güzeldir her zaman.Yurdun yolunu tuttuğun zaman '' acaba nasıl insanlardır ? Oda arkadaşım nasıldır ? Okul,hoca ve şehir nasıldır ? '' diye sorup duruyorum.Bende bir hafta geç gittim.Herkes tanışmış kaynaşmış benim oda arkadaşı beni bekliyor.Tabi daha öncesinde telefonunu aldım yurt müdüründen.Neyse gittim kapıda karşıladı beni.Sonra diğer tanıştığı çocuklarla tanıştırdı.Akşam bir şeyler yapalım dediler.Bende tabi olur dedim.Benim oda arkadaşıda ilk önce seni ziyaret edecekler dedi.Bende anlamadım ama peki dedim.Yurt 70 kişilikti o gün herkes bana hoşgeldine gelmişti

Hoşgeldin kardeşim

Hoşgeldin hafız ( sakarya'da okuyorum )

Hoşgeldin panpa ( buna şaşırmıştım ama samimi buldum güldük )

Evden gelin alıyormuş gibiydi.Geldiklerinde boş değildi tabi herkes kolasından tutun abur cuburlara kadarr o akşam sabahlamıştık.

İkinci öğretimde olunca rahattık.

Zaman geçtiği zaman insanları daha iyi tanımaya başlıyorsun.İyi olanı kötü olanı anlıyorsun.Ama benim oda arkadaşımı bir türlü çözemedim.

Allahı var temiz bir çocuktu benden çok odayı temizliyordu.Bakımlı birisiydi ama tek sıkıntısı sigaraydı.

Ben sigara içmiyordum ilk başta sıkıntı yoktu ama diğer kişilerde gelince kötü oluyordu.

Eve gittiğimde eşyaların sigara kokması gibi.

Ben ve oda arkadaşım sohbetimiz ve herkese göstermiş olduğumuz misafirperlik yüzünden çok çektik.Bütün odalar 2 kişilikti.

Birisi geliyordu diğeride geliyordu.Tabi kapının dışında ayakkabı görünce millet odaya doluyordu.İlk başta iyiydi güzeldi ama sonra oda kirleniyordu.

Biz toplamak zorunda kalıyorduk.

Sabahlara kadar batakmı oynamadık okeymi oynamadık her şeyi yaptık.

Sabahlara kadar sohbet kız konusu şakalar filan derken öyle geçmişti ilk bir sene.

Üniversite ortamı gerçekten çok iyi ama arkadaşlıkları iyi seçmeniz gerekiyor.Daha sonra size kazık atabilirler.

Hoşgeldin hafıss :D atara atar gidere gider sakarya çocuğuyuz şeklimiz yeter :D

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

İlk gün tanıştığım kızla konuşuyoruz işte sınıfın durumundan falan kız diyor ki inş. sınıf çok çalışkan değildir, ortalmayı düşünmezler yükseltmezler falan ilk dönem biter ve kızın ortalama 3.83 olur Sonrasında benim her not muhabbeti geçmesinde bu konuşmayı itinayla hatırlatmam

KAfayı vurucaksın böylelerine Semih

Hemde nasıl zaten sevmiyorum kendisini, itinayla laf sokulur en azından

• Orijinalden alıntı: fastforyou

kıştı 3 arkadaş kalıyoruz soguk dıye aynı odada yatıyorduk,daha once tanıstıgımız kız evden kacıp bıze geldı.odan nerde dedı aha bura ama dedım bızım bebelerde burda yatıyo olsun dedı bebeyım daha bsey yok aklımda
    neyse yanımda yattı dırek üstüme cıktı hop hoppp en son hatırladıgım bızım bebelere bana bakarak asılıyordu

CSB

istersen arkadaşların numarasını vereyım onlardan dinle olayı birde
  • Yıl 2009, Üniversite son sınıf.Yer: Istanbul, Bostancı, Bir gece kulübü.

Özet: RS13 kardeşiniz kız arkadaşı olmasına rağmen Gamze isimli bir kızı 2 yıl boyunca sürüncemede bırakmıştır.Arkadaş mı kız arkadaş mı olduğunu anlayamayan Gamze olayın 1 numaralı kahramanıdır.Yine bu kardeşiniz projeye destek vermek amacıyla destek faaliyetini genişleterek Melisa isimli kız ile birşeyler yaşamıştır.Esas sevgilinin konuyla ilgisi bulunmamaktadır.

Konu: Mezuniyet partisi.

Başlıyoruz;

Mezuniyet balosunun yapılacağını öğrendim nasıl gitmek istiyorum son kez vedalaşmaya ama hem gamze hem de melisa orda olucaklar.Gidersem herşeyi mahvedebilirim çünkü aşk-ı memnu gibi oynamışım kimsenin kimseden haberi yok! Arkadaşlara gitmicem işim var diyorum, ısrarlar kıyametler.En son çok sevdiğim ve beni geçiren hocam "Pilavlı dedik geleceksin" edası ile adımı listeye yazdırıyor ve hacetimi içeri gidermemin temellerini atmış oluyor.Daveti kıramıyorum çünkü MAT2'den 2 yıldır çakıyorum ve bu hocam aracı olarak geçmemi sağlayacak bütünlemelerde.

Geliyoruz o malum geceye, herkes bir şık bir şık anlatamam.Önce gamzeyi görüyorum, sıradan konuşmalar.Aramız bozuk o ara yüz vermiyorum.Sonra gamze yanımdayken melisa geliyor filan, okulda ilişkimiz gizli ama çok alakasız iki tipiz samimiyetimiz direk gerçeği çıkartır ortaya, garip bir bakış atıyor bana ben de soğuk bir hoşgeldin diyorum.

Dubleler akıyor aman yarabbi.70'lik gidiyor 70'lik geliyor.Biz hocayla oturmuş, hocamızın Zeki Müren'i canlı dinlemesini filan konuşuyoruz.İlerki masada gamze, solunda melisa.Birini kesiyorum, ötekini kesiyorum.Stresten ölücem ama rakıları da içmişiz artık boşvermişiz filan derken gamze'ye bakıyorum bir anda ağlamaya başlıyor, dönüp melisa'ya bakıyorum farkında değil.Tekrar gamze'ye dönerken bir ses duyuyorum. "SENİ HALA ÇOK SEVİYORUM ALLAHIN BELASI" , ulan diyorum içip içip sapıtıyolar allahım bir dönüp görüyorum ki gamze ayakta bana bakarak söylüyor bunu.30-35 kişi.Dönüp bir anda bana bakıyor.Ben de hala olayın şokundayım.Yok lan olamaz diyorum, dememe kalmadan uğultular yükseliyor.Şimdi ne yapacaksın? Kabul etmeyip ben de arkama baksam bir yandan yanıcaz, kabul etsem diğer yandan yanıcaz derken çaresizce melisa'ya dönüyorum ama kalabalıktan hiç bir fakı olmadan bana bakıyor o da şuursuzca.

Hemen gamze'nin arkadaşları geliyor ve defol git burdan kızın psikolojisi bozuldu adi herif şeklinde konuşuyor.Kapıya çıkıyorum melisa geliyor, ne oldu diyor sadece, bilmiyorum diyorum.Ama hacetimi öyle böyle gidermiyorum içeri.Bi düşünür müsünüz?

Sonra gamze gelip kapıda bana sarılıyor ve nolur bırakma beni bıktım artık yalvarırım diyor ama nasıl bir ağlamak.Melisa'ya dönüyorum kız gamzeye gidiyor ve ağlama değmez bu şerefsiz için beni kullandı bu diyor.Etrafta 6-7 kişi var aman yarabbi.OOOO MANYAK LAFF MANYAK LAFFF diye bağırıcam nerdeyse, artık kontrolü kaybedip olayın akışına bırakıyorum.

Sonra önce melisa'dan okkalı bir tokat yiyorum, gamze boğazıma sarılıyor o ağlayan gözler nefret dolmuş.Bunların erkek arkadaşları üzerime çullanıyor derken bizimkiler de giriyor olaya.Herkes dışarı akmış o anda.Hoca geliyor beni çekiyor aradan, taksi çevirip git hadi hemen git diyor, ve taksiye binerken arkadan kızlar bağırıyor bana allah belanı versin, namussuz, şerefsiz, çocuklar tehditler savuruyor.

Hocam dönüyor ve tek bir cümle kuruyor; ulan oğlum, 3000 kişilik okuldan bula bula bu mahalle karılarını mı buldun? Eve dönüyorum ve facebook filan kapatıp hayatıma devam etme kararı alıyorum.Hocamla hala görüşürüz, gerisini ise hayatımdan tamamen çıkarttım. :)

• Sevgilimi sevismek icin cagirdim ev temizlettim.

Hep merak etmisimdir gercekmi hocam bu olay

• quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Yıl 2009, Üniversite son sınıf.Yer: Istanbul, Bostancı, Bir gece kulübü.

Özet: RS13 kardeşiniz kız arkadaşı olmasına rağmen Gamze isimli bir kızı 2 yıl boyunca sürüncemede bırakmıştır.Arkadaş mı kız arkadaş mı olduğunu anlayamayan Gamze olayın 1 numaralı kahramanıdır.Yine bu kardeşiniz projeye destek vermek amacıyla destek faaliyetini genişleterek Melisa isimli kız ile birşeyler yaşamıştır.Esas sevgilinin konuyla ilgisi bulunmamaktadır.

Konu: Mezuniyet partisi.

Başlıyoruz;

Mezuniyet balosunun yapılacağını öğrendim nasıl gitmek istiyorum son kez vedalaşmaya ama hem gamze hem de melisa orda olucaklar.Gidersem herşeyi mahvedebilirim çünkü aşk-ı memnu gibi oynamışım kimsenin kimseden haberi yok! Arkadaşlara gitmicem işim var diyorum, ısrarlar kıyametler.En son çok sevdiğim ve beni geçiren hocam "Pilavlı dedik geleceksin" edası ile adımı listeye yazdırıyor ve hacetimi içeri gidermemin temellerini atmış oluyor.Daveti kıramıyorum çünkü MAT2'den 2 yıldır çakıyorum ve bu hocam aracı olarak geçmemi sağlayacak bütünlemelerde.

Geliyoruz o malum geceye, herkes bir şık bir şık anlatamam.Önce gamzeyi görüyorum, sıradan konuşmalar.Aramız bozuk o ara yüz vermiyorum.Sonra gamze yanımdayken melisa geliyor filan, okulda ilişkimiz gizli ama çok alakasız iki tipiz samimiyetimiz direk gerçeği çıkartır ortaya, garip bir bakış atıyor bana ben de soğuk bir hoşgeldin diyorum.

Dubleler akıyor aman yarabbi.70'lik gidiyor 70'lik geliyor.Biz hocayla oturmuş, hocamızın Zeki Müren'i canlı dinlemesini filan konuşuyoruz.İlerki masada gamze, solunda melisa.Birini kesiyorum, ötekini kesiyorum.Stresten ölücem ama rakıları da içmişiz artık boşvermişiz filan derken gamze'ye bakıyorum bir anda ağlamaya başlıyor, dönüp melisa'ya bakıyorum farkında değil.Tekrar gamze'ye dönerken bir ses duyuyorum. "SENİ HALA ÇOK SEVİYORUM ALLAHIN BELASI" , ulan diyorum içip içip sapıtıyolar allahım bir dönüp görüyorum ki gamze ayakta bana bakarak söylüyor bunu.30-35 kişi.Dönüp bir anda bana bakıyor.Ben de hala olayın şokundayım.Yok lan olamaz diyorum, dememe kalmadan uğultular yükseliyor.Şimdi ne yapacaksın? Kabul etmeyip ben de arkama baksam bir yandan yanıcaz, kabul etsem diğer yandan yanıcaz derken çaresizce melisa'ya dönüyorum ama kalabalıktan hiç bir fakı olmadan bana bakıyor o da şuursuzca.

Hemen gamze'nin arkadaşları geliyor ve defol git burdan kızın psikolojisi bozuldu adi herif şeklinde konuşuyor.Kapıya çıkıyorum melisa geliyor, ne oldu diyor sadece, bilmiyorum diyorum.Ama hacetimi öyle böyle gidermiyorum içeri.Bi düşünür müsünüz?

Sonra gamze gelip kapıda bana sarılıyor ve nolur bırakma beni bıktım artık yalvarırım diyor ama nasıl bir ağlamak.Melisa'ya dönüyorum kız gamzeye gidiyor ve ağlama değmez bu şerefsiz için beni kullandı bu diyor.Etrafta 6-7 kişi var aman yarabbi.OOOO MANYAK LAFF MANYAK LAFFF diye bağırıcam nerdeyse, artık kontrolü kaybedip olayın akışına bırakıyorum.

Sonra önce melisa'dan okkalı bir tokat yiyorum, gamze boğazıma sarılıyor o ağlayan gözler nefret dolmuş.Bunların erkek arkadaşları üzerime çullanıyor derken bizimkiler de giriyor olaya.Herkes dışarı akmış o anda.Hoca geliyor beni çekiyor aradan, taksi çevirip git hadi hemen git diyor, ve taksiye binerken arkadan kızlar bağırıyor bana allah belanı versin, namussuz, şerefsiz, çocuklar tehditler savuruyor.

Hocam dönüyor ve tek bir cümle kuruyor; ulan oğlum, 3000 kişilik okuldan bula bula bu mahalle karılarını mı buldun? Eve dönüyorum ve facebook filan kapatıp hayatıma devam etme kararı alıyorum.Hocamla hala görüşürüz, gerisini ise hayatımdan tamamen çıkarttım. :)

Aaaaaa kikikiki aaaa

Diyip dalaydın herkese

Cok süper ya

• quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Üniversitenin ilk haftası daha yeni yeni keşfediyoruz ,
    arkadaşlarla gittik bir kafeye oturduk ,
    arkamızda da 3. sınıf güzel kızlar oturmuş sohbet ediyorlar
    kızlar ibf okuyorlarmış konuşurlarken duyduk falan neyse bi ara kız
    ''sana her seni seviyorum diyene kalbinin yerine bacaklarını açarsan böyle olur'' gibi birşey dedi
    biz şok tabi, herkez birbirine bakıyor herkezde bir gülümseme ilerisi için hayaller falan ama :D
    acı gerçek biz makinacıyız ortamımız yok :(

ibf ne

iktisadi ve idari bilimler fakültesi aslında iibf yazılır fakat el alışkanlığı

tamamdır :) ne varsa o fakültede var zaten :)

Sen mühendissin heralde :) Mühendislikten gelez abazalar bizim fakültenin(ibf), önünde toplanırdı. :D

• Bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu ne la ne kadar fakir varsa toplanmış konuya.. Yok yurtta şöyle yurtta böyle..

sen nerde yaşıyorsun müstakil konteynır mı

headshotçı senin anılar güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlardayız bir tanede izmirli kız var aramızda.. İçiyoruz fln 1.5 saat geçti kız hallenmeye başladı.Yanımda tuaf tuaf sesler çıkartıyor. Sonra elini bir yere attı ............ Beni dedi gerisini atlatmak istemiyorum o zamandan beri kızın adı gurupçu olarak aklımda

Ulan İzmirliler niye böyle biliniyo ya. Sanki orciden orciye koşuyoruz

• Bir gün ev arkadaşımla birlikte canımız sıkılıyor evin içi soğuk ve aylardan şubat.

İsmi yakup ve çok iyi niyetli bir çocuktu hiç bir sorun yaşamamıştık dedikodusu pisliği filan yoktu ve ben hastalandığımda bakar eder çorba bile yapardı

Bir gün hastalandım merkez hastanede uzakta olduğu için üşendik evin içi buz gibi lan paramızda var bir yerlere mi gitsek dedim

Neyse yakup üstekki kızlardan ekmek filan almaya gitti lan ben üşüyorum o kızlarla birlikte takılıyor

1 saat sonra geldi dedim kanka bana git kanyak al dedim ısınırız filan tamam kanka dedi.

Lan bir gitti adam gelmek bilmedi saat akşam 20.30 filan yalan olmasın bu geldi 22.00 sularında.

Bende ohhh olsun gelsinde kanyakla gelsin dedim keyif yaparız.

Abi yakup bir geldi dedim oğlum kanyak nerde ?

İçeride gelsene oğlum kaldır bir yerlerini bak dedi.

Beyler bir gittim adam bildiğiniz ufak koopcu minibüscülerden kaynak makinası almış

Oğlum bu ne la dedim kaynak kanka işte oğlum dalgamı geçiyorsun ben sana içki olanından kanyak al dedim la ?

Sonra başladık birlikte kopmaya öyle böyle değil bana aynen ne bileyim hayatımda bira vodka ve şaraptan başka içki içmedim nereden bileyim dedi

O seneler bir kızla tutulmuştu sonunda aralarını yaptık ama kıza tutlmadan ağzımıza edilmişti sersem gibiydi tanıyamıyorduk.

Meğersem bu kanyak'ı kaynak olarak anlamış aşık kamil

• anlatın beyler
  • Tam uçağa binerken gitmiyorum yeter be dedim ve gitmedim ve bıraktım.
  • Ksadede komik şeyler yazmayın :DD ( yanlıs anlasılmasın ) :D

• Bulunsun 1 ay sonra editlerim.
  • Çağdaş türk lehceleri ve edebiyatı mezunuyum.bizim bolumde 2 dönem rusca dersi gördük 4 sene boyunca bilen bilir.bi gün arkadasın morali cok bozuktu napalım napalım bira icelim sonra okula geliriz tekrar makara malzeme olur dediler neyse ictikten sonra bizim kafalar cakır oldu bi rahatlık rehavet çöktü :) sonra okula dönüp gudubet bi kadının dersi olan rusca dersine girdik en arkaya oturduk.o sırada derste fiiller işleniyordu.hoca tahtaya yazıyor gitmek=idti gelmek=prihodit vs vs sonra sıra öpmek fiiline geldi kadın tselovatsya öpmek fiilidir dedi ben de arkadan - hocam ayıp olmuyor mu öpen var öpemeyen var dedim hoca mal mal baktı suratıma sonra sınıfta south park sessizliği hakim oldu ben yerin dibine girdim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.