Şimdi Ara

Üniversite Bırakma Hikayem -Tip için-[Ege Bilgisayar][SS'li] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
89
Favori
41.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaaa arkadaş bu siteyi hep takip ederim.Kaydolsam mı diye hep düşünmüşümdür sayende kaydoldum..
    Annene babana bir sor bakalım küçükken m.kunda boncuk bulmuşlar mı?
    Bu nasıl bir azimdir,iradedir.Tebrik ediyorum..Ben az ve öz kısaca hikayemi anlatacağım sen de ne kadar boncuk varsa bende de o kadar çok boncuk yok
    Uzun zamandır ara vermiş biri olarak tekrar ygs ve lys sınavına hazırlanmaya karar verdim.Kaç sene ara verdin dersen 7 sene oldu,en son iki sene önce girdim sınava aldığım puanlada acık öğretim sectım.Ama acıkçöğretim okuyarak bırde dgs hazırlanamam o yuzden ıstedıgım bölüme dgssız ygs ve lys gecmeyı kafaya koydum.Planlarına ve ders ılgılı önerılerını okuyacağım.Ekstra sen böyle bırı için ne önerirsin bilmiyorum.Üstelik çalışıyorum ve çalışmak zorundayım.Ne kadar şansım var yapabilir miyim?Bu arada valla ateşledin beni yaa..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Çapulingirl

Yaaa arkadaş bu siteyi hep takip ederim.Kaydolsam mı diye hep düşünmüşümdür sayende kaydoldum..
    Annene babana bir sor bakalım küçükken m.kunda boncuk bulmuşlar mı?
    Bu nasıl bir azimdir,iradedir.Tebrik ediyorum..Ben az ve öz kısaca hikayemi anlatacağım sen de ne kadar boncuk varsa bende de o kadar çok boncuk yok
    Uzun zamandır ara vermiş biri olarak tekrar ygs ve lys sınavına hazırlanmaya karar verdim.Kaç sene ara verdin dersen 7 sene oldu,en son iki sene önce girdim sınava aldığım puanlada acık öğretim sectım.Ama acıkçöğretim okuyarak bırde dgs hazırlanamam o yuzden ıstedıgım bölüme dgssız ygs ve lys gecmeyı kafaya koydum.Planlarına ve ders ılgılı önerılerını okuyacağım.Ekstra sen böyle bırı için ne önerirsin bilmiyorum.Üstelik çalışıyorum ve çalışmak zorundayım.Ne kadar şansım var yapabilir miyim?Bu arada valla ateşledin beni yaa..:)

Vay arkadas yok artik ya:D bu kadar buyuk bir etki yaratabilecegimi dusunmemistim bu konuyu yazarken:) yani yapamazsın diye bir sey yok derler ya hep benim icinde tip zamaninda oyleydi ama su an hayalinde otesindeyim birde evime yakin celal byar tiptayim. Ustelik ege dokuzeylul capa gbi fakulteler artik hic uzak gelmiyor.

Yapamazsin değil ama ciddi bir emek ciddi bir calismaya ihtiyacin var bu da net ;) bak ygs/lys sayfasinda dev ders plani diye bir konum daha var. Calisma onerileri calisma programimi oraya yazdim. Istersen bir oku, daha ozel ve kisiel sorularin olursa bu konudan yazabilirsin ya da mesaj atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bilmiyorum bak zeynepte öyle kaydolmuş..:)
    O konuyada demin baktım ama bütün yorumları okuyamadım.Şimdi çok müsait değilim yarım saattir banyoyaya gireceğim kalkamadım pc başından:D
    Bu arada kaçışın yok.Tekrar tebrik ederim umarım tıpta istediğini bulursun..
  • Öncelikle tebrikler bunları bizimle paylaştıgın için çok teşekkür ederim.

O kadar güzel anlatmışssın kı etkilenmemek elde degıl seni örnek alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çapulingirl

Valla bilmiyorum bak zeynepte öyle kaydolmuş..:)
    O konuyada demin baktım ama bütün yorumları okuyamadım.Şimdi çok müsait değilim yarım saattir banyoyaya gireceğim kalkamadım pc başından:D
    Bu arada kaçışın yok.Tekrar tebrik ederim umarım tıpta istediğini bulursun..

Hahahah no problem ya benim kacmaya niyetim yok buradayim:) gereken soruları sorarsin sende;)

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBrooks

Öncelikle tebrikler bunları bizimle paylaştıgın için çok teşekkür ederim.

O kadar güzel anlatmışssın kı etkilenmemek elde degıl seni örnek alıcam

Eyw kardesim ne demek teşekkür ederim;) bir fikir verebilirsem ne mutlu bana:)

• hocam sınava hazırlanırken üniyi ne yaptın dondurdun mu yoksa derslere mi gitmedin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonfalcon

hocam sınava hazırlanırken üniyi ne yaptın dondurdun mu yoksa derslere mi gitmedin ?

Dersleee gtmedim kardesim nasilsa harclar kalkti ya

• quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

hocam sınava hazırlanırken üniyi ne yaptın dondurdun mu yoksa derslere mi gitmedin ?

sınavlara girmiş miydin ya da şöyle sorayım silmişmiydin tamamen egeyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

sınavlara girmiş miydin ya da şöyle sorayım silmişmiydin tamamen egeyi

Yok grmedim sildim tamamen aynen;) zaten devamsizlktan kaldigm icin cogundan snavlarada gerek kalmiyordu

• hocam tebrik ederim. Müthiş bi başarı. Ayrıca attığın ders çalışma programıyla foruma çok yardımın dokundu. Özelliklede bana :D ve ne zaman moralim bozulsa bu konuyu açıp okuyorum. Teşekkür ederim hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yav sen ne diysen

hocam tebrik ederim. Müthiş bi başarı. Ayrıca attığın ders çalışma programıyla foruma çok yardımın dokundu. Özelliklede bana :D ve ne zaman moralim bozulsa bu konuyu açıp okuyorum. Teşekkür ederim hocam :)

Eyw kardesim sagolasin :)isine yaradigina cok sevndim kardesim :) ne guzel:) bir skntin sorun olursa yazablirsin

• Mobilim ders programını bulamadım tekrar atabilir misin?

• ZeeR Z kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78922015&p=1

• Ya bende selcuk eem io birakicam galiba. Ailene nasil soyledin bende senin tam tersin bilgisayar yada matematik istiyorum. Ailem beni kesicek heralde ama yardimin lazim birazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektangular -- 7 Kasım 2013; 3:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

Ya bende selcuk eem io birakicam galiba. Ailene nasil soyledin bende senin tam tersin bilgisayar yada matematik istiyorum. Ailem beni kesicek heralde ama yardimin lazim birazda

Kardesim ben mantikli bir sekilde anlattim su sbeple istemiyorum okumak vs. nden o bolumunokumak istedigini vs. anlat. Elbet destek olacaklardir

• Geçen seneki sınavın zorluğu çok daha iyi anlaşılıyor bu sınav sonucunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

Geçen seneki sınavın zorluğu çok daha iyi anlaşılıyor bu sınav sonucunda..

Evet dogru valla ciddi anlamda zordu. Basarili olanlar ancak hem cok calisip hemde lise tabani cok cok iyi olanlar oldu. Hatta test teknigini bilenin bile isine yaramadi denilebilir. Klasikciler kazandi;)

• bende odtü eem hazırlıktayım ama içimde ege tıp kaldı seneye bende hazırlanacağım inşallah olur

• viper_3 kullanıcısına yanıt
    Ya bolumu cok sevmiyorum ama olabilir hala ama sehirden nefret ediyorum resmen. Brn kafada bitirdim selcugu sinava hazirlanicam ama ailem inat edip dersaneye yollamayabilit bu durumda kendimde ne kadar calisabilirim muamma. Ayrica sehirdisi yilda en az 8binlira gidiyor o paraya yazik. Degmiyecek cunku. Okulum turkce olmasi ayri bi uzak durma nedenim. Baslarken bilseydim yazmazdim bile.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.