Slm arkadaşlar. Bu sene ünv. tercihi yapacağım. 3 bölüm arasinda gidip gidip geliyorum. Üniversite bittikten sonra yurt dışında çalışma durumu hangisi diğerlerine göre avantajlı bu işlerde çalışanların ücretleri yaşantıları nasil bilgi sahibi olmak, konu hakkinda duygu ve düşünceleri olan arkadaşlarin fikirlerini paylaşmasını istiyorum.
1. Elektrik elektronik mühendisliği - Teknikerliği 2. Bilgisayar Mühendisliği - Teknikerliği 3. Makina mühendisliği - Teknikerliği 4. Mekatronik Teknikerliği
bu mesleklerden birini icra edenlerden de ayrıca
1. Hangi Ünv. Mezun olduğu 2. Kaç yıldır çalıştığı 3. Ne kadar maaş aldığı
bilgilerini paylaşırlarsa memnun olurum. Bu paylaşılacak bilgilerin benim gibi olan arkadaşlara yol göstereceğini unutmayın...
up
quote:
Orijinalden alıntı: blue_dream38
up
up up
arkadaş maaşa göre mi bölüme gideceksin ?? ben makina mühendisliği öğrencisiyim ama
1. Hangi Ünv. Mezun olduğu 2. Kaç yıldır çalıştığı 3. Ne kadar maaş aldığı
bu konularda klasmanım tutmuyor
ama gene de sormak istersen sor yani mesleklerin ne iş yaptığını felan anlatırım :))
valla bence kac yıldır calısıp ne kadar maas aldıgını meraktan ote calısma kosulları nasıldır dıye sorsan daha mantıklı olabılır. bır de meslegı sevmekte onemlı ki sevenler bıle cogu zaman ısyan edıyor... ama ılla muhendıslık okuyacaksan teknık unıversite derim.