Şimdi Ara

Üniversite çok boş adam dolu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üniversiteye giriş bu kadar kolay olursa boş adam tabi çok olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahve + sigara candır hocam ama tabi dersi de dinlemek önemli şahsen ders zamanı sınıf harbiden derse odaklanır
  • hangi vakıf hocam. Koç Sabancı ? Eğer bunlarsa doğrudur yapılır öyle
  • Aklını kullanabilirsen dediğin doğru olabilir.

Steve Jobs, Bill Gates...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    Bizimkide olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    toros Üniversitesi hocam mersinde

• VAllahi iibf de bir bölüm okuyorum

derse pek girmiyorum kafe veya okuldaki başka ortamlarda boş boş takılıyoruz geziyoruz muhabbet ediyoruz.sınav haftasında sürekli ders çalışıp geçiyoruz.
    pek bişi anlamadım baya boş geçiyor.Son seneye geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Üniversite,üniversite dedik 2 haftayı geçtik hala arkadaş edinemedik.

Nasıl bir ortamsa,saçma sapan,soğuk,yapay lise yılları gibi değilmiş.

Lisede salaklar,sorunlu tipler harici iyi çocuklar vardı,sen soğuk olsan bile gelir senle kaynaşır,aralarına alırlardı.

Burda herkes tek başına,arkadaşı olan şanslı,olmayan tek takılmak zorunda kalıyor.

Hazırlık denen saçma sapan bir sınıfı okuyoruz,şeytan diyor bırak okulu,istediğin ama yazmadığın bölüm için tekrar hazırlan,çok kararsız kaldım.

5 sene böyle tek,sıkıcı geçecekse yemişim üniversiteyi.

Hocam bu sizin asosyalliğinizden kaynaklanıyor bence. ben 5 sene üni okudum ve çok güzel yıllar geçirdim. Bir sürü de insan tanıdım. Siz konuşmadıkça kimse sizi öyle aranıza almaz.

• yararlı konu her şey yerine göre işte. bi odtü itü vs. üni.lerde durumu bilmiyorum ama oralara gitmek istiyorum şuan lisede bile boş adam kaynıyor. oralar nasıldır kim bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequick

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Üniversite,üniversite dedik 2 haftayı geçtik hala arkadaş edinemedik.

Nasıl bir ortamsa,saçma sapan,soğuk,yapay lise yılları gibi değilmiş.

Lisede salaklar,sorunlu tipler harici iyi çocuklar vardı,sen soğuk olsan bile gelir senle kaynaşır,aralarına alırlardı.

Burda herkes tek başına,arkadaşı olan şanslı,olmayan tek takılmak zorunda kalıyor.

Hazırlık denen saçma sapan bir sınıfı okuyoruz,şeytan diyor bırak okulu,istediğin ama yazmadığın bölüm için tekrar hazırlan,çok kararsız kaldım.

5 sene böyle tek,sıkıcı geçecekse yemişim üniversiteyi.

Hocam bu sizin asosyalliğinizden kaynaklanıyor bence. ben 5 sene üni okudum ve çok güzel yıllar geçirdim. Bir sürü de insan tanıdım. Siz konuşmadıkça kimse sizi öyle aranıza almaz.

Bulunduğum şehirde ne kadar sosyal olduğumu tahmin edemezsiniz,samimi olduğum arkadaşlarımla da aşırı derecede eğlenceliyimdir,konuşkanımdır.

Fakat daha tanımadığım kişilerle gereksiz yere konuşamıyorum,bu yüzden soğuk gelebilirim ama kesinlikle asosyallik gibi bir durum söz konusu değil.Adamlarla günaydın,şu şu sayfamıydı felandan ötürü muhabbet geçmiyor burunları bir karış havada.Konuşacak bir konuda yok,daha doğrusu konuşkan,sıcak insanlar yok karşınızda.Hal böyle olunca sizde konuşmuyorsunuz.

Bu duruma alışık olmadığım için pişman oldum arkadaşımla aynı şehri yazmadığıma.Umarım düzgün birini buluruz da böyle tek tabanca takılmayız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.