Şimdi Ara

Üniversite'de dersler kaçta baslar kaçta biter? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
75.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lise mi bu,kaçta başlar kaçta biter muhabbeti yapıyorsunuz.

Dokuz Eylül'ü bilmiyorum.Ama bazı üniversitelerde kendi ders programını kendin oluşturuyorsun.Özellerde böyle mesela.

Kafana göre programını ayarlarsın.Benim üniversitede böyle bir şey yok.

Mesela bu sene 2.sınıfa geçtim.Cuma günü boş,bir gün 9-12:30,bir gün 11-15,bir gün 9-14:30 vs...

Değişiyor yani.

Ders programını kendin ayarlayamıyorsan,1.sınıfa boş gün vermezler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Lise mi bu,kaçta başlar kaçta biter muhabbeti yapıyorsunuz.

Dokuz Eylül'ü bilmiyorum.Ama bazı üniversitelerde kendi ders programını kendin oluşturuyorsun.Özellerde böyle mesela.

Kafana göre programını ayarlarsın.Benim üniversitede böyle bir şey yok.

Mesela bu sene 2.sınıfa geçtim.Cuma günü boş,bir gün 9-12:30,bir gün 11-15,bir gün 9-14:30 vs...

Değişiyor yani.

Ders programını kendin ayarlayamıyorsan,1.sınıfa boş gün vermezler.

Vay anasını sayın seyirciler Hacı ciddimisin yaa Özeller devletten daha sıkı ders veriyorlar diye biliyordum senin bu planını duyunca şaştım yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

Hayırlı olsun
    Her okulda öyledir. Benim demek istediğim 1. öğretim isen 2. ögretimin dersinden alman ve yahut Baska bölümden aynı dersi alman. Mesela Pazartesi sadece 3 saat fizik 1 dersin varsende onu baska bir güne almak istiyorsun. Salı günü 15 ile 18 saatleri arası dersin yok baktın makine mühendisliğinin de o gün o saat te fizik 1 dersi gidersin ben fizik 1 dersini makine müh ten almak istiyorum dersin ve alırsın.Böylece pazartesin boş olur.
    Not= Baska bölümden ders almak krediyle sınırlı. Belli bir krediye kadar bölüm dışından ders alabilirsin.

Teşekkür ederim.

Bizim fakültede 2. öğretim yok. Şimdilik o dediğini yapmak için uğraşıyorum. Fakat aynı hocanın, dediğim gibi dersleri hiç uyuşmuyor, yani eğer ben dediğin gibi farklı bir mühendisliğin dersini istediğim gün alabiliyorum fakat aynı hoca olmuyor (yani şu andaki programda bulunan hocayla). Bu bir sorun olur mu yoksa ben dersi alayım da hangi hocadan olduğu farketmez tarzı birşey mi? (Şöyle bir durum var; benim salı günü üç ders mat1 var X adlı hocadan. Bunu ya pazartesi günündeki 3 ders boşluğuma, ya çarşamba günkü 4 ders boşluğumun üçüne, ya da cuma günkü 3 derslik iki adet boşluğumdan birine alacağım. Ama X adlı hocanın pazartesi günü hiç dersi yok[ek olarak diğer hocaların da derslerinin saatleri benim günlük programıma uymuyor], çarşamba günü yapılan tek mat1 dersinin hocası da X adlı hoca ve yaptığı 3 saatlik dersle aynı saatte benim teknik resim dersim var, cuma gününde ise X adlı hocanın zaten bana 3 mat1 dersi var bi de ben 3 ders koymaya çalışıyorum ki 6 ders ediyor toplamda yanısıra cuma günü 3 derslik boşluklarımda bulunan mat1 derslerinden hiçbiri X adlı hocanın dersi değil[diğer bir hocanın dersi uyuyor]. Bunun aynısı bir durum cuma günkü 3 saatlik mat1 dersinin dağıtılması olayında da var.)

Anlatmaya çalıştım.

Çok ayrıntılı ve gereksiz soruyor olabilirim, kusura bakmayın cidden, yeniyiz ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 21 Eylül 2008; 18:37:49 >

• genelde 9.30 da baslar 17.30 da biter en geç. sen seçiyorsun zaten derslerin saatini.2 section oluyor genelde birisi geç vakitlerde oluyo genelde. Bu hafta ekle- kaldır haftası zaten ders saatlerini ayarlayabilirsin. fazla bosluk olmazsın aralarda ona dikkat et
  • bende ikinci öğretimim 17 de başlıor dersler bazen 23 te bitior bazen 8 de bazande 9 bucuk falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

Dokuz Eylül'de olucam ancak ortalama bişey istedim,17:30'a kadar sürer mi ya?Bir de lise gibi her gün ders olucak mı haftaiçi bos bir gün olur mu?

okuduğun bölüme ve sınıfa göre değişir. haftada 3 gün okula gelen arkadaşlarım var. dersler en erken 8 de başlayabilir ama üniye göre de değişebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddie

quote:

Hayırlı olsun
    Her okulda öyledir. Benim demek istediğim 1. öğretim isen 2. ögretimin dersinden alman ve yahut Baska bölümden aynı dersi alman. Mesela Pazartesi sadece 3 saat fizik 1 dersin varsende onu baska bir güne almak istiyorsun. Salı günü 15 ile 18 saatleri arası dersin yok baktın makine mühendisliğinin de o gün o saat te fizik 1 dersi gidersin ben fizik 1 dersini makine müh ten almak istiyorum dersin ve alırsın.Böylece pazartesin boş olur.
    Not= Baska bölümden ders almak krediyle sınırlı. Belli bir krediye kadar bölüm dışından ders alabilirsin.

Teşekkür ederim.

Bizim fakültede 2. öğretim yok. Şimdilik o dediğini yapmak için uğraşıyorum. Fakat aynı hocanın, dediğim gibi dersleri hiç uyuşmuyor, yani eğer ben dediğin gibi farklı bir mühendisliğin dersini istediğim gün alabiliyorum fakat aynı hoca olmuyor (yani şu andaki programda bulunan hocayla). Bu bir sorun olur mu yoksa ben dersi alayım da hangi hocadan olduğu farketmez tarzı birşey mi? (Şöyle bir durum var; benim salı günü üç ders mat1 var X adlı hocadan. Bunu ya pazartesi günündeki 3 ders boşluğuma, ya çarşamba günkü 4 ders boşluğumun üçüne, ya da cuma günkü 3 derslik iki adet boşluğumdan birine alacağım. Ama X adlı hocanın pazartesi günü hiç dersi yok[ek olarak diğer hocaların da derslerinin saatleri benim günlük programıma uymuyor], çarşamba günü yapılan tek mat1 dersinin hocası da X adlı hoca ve yaptığı 3 saatlik dersle aynı saatte benim teknik resim dersim var, cuma gününde ise X adlı hocanın zaten bana 3 mat1 dersi var bi de ben 3 ders koymaya çalışıyorum ki 6 ders ediyor toplamda yanısıra cuma günü 3 derslik boşluklarımda bulunan mat1 derslerinden hiçbiri X adlı hocanın dersi değil[diğer bir hocanın dersi uyuyor]. Bunun aynısı bir durum cuma günkü 3 saatlik mat1 dersinin dağıtılması olayında da var.)

Anlatmaya çalıştım.

Çok ayrıntılı ve gereksiz soruyor olabilirim, kusura bakmayın cidden, yeniyiz ya...

Hocanın önemi yok. Mat1 dersini alda(yada hangi ders ise) hangi hocadan alırsan al

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eddie

quote:

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim.

Anlatmaya çalıştım.

Hocanın önemi yok. Mat1 dersini alda(yada hangi ders ise) hangi hocadan alırsan al

Ohh teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.