Bildirim
Üniversite’de Not Almak İçin Tablet Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Huawei matepad 11
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizim sınıfta bi kızda samsung s9+ vardı sürekli donup duruyordu.
-
Ne yaparken donup duruyordu hocam? Ben alalı 3 aya yakın oldu, yeni oyunlarda bile en yüksek çözünürlüklerde gram donma yaşamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S9 FE iyi olabilir boyutu tatmin edecekse
Sanırsam tablet kullanıyorsunuz.Kağıda göre hissiyatı nasıl? Alışabildiniz mi?
bazı uygulamalara girerken 3-5 saniye donuyordu, cihazla ilgili bir problem de olabilir.
-
Belki de FE modelidir hocam, onu kullanmadım hiç. Değilse de muhtemelen cihazın problemidir, bu kadar yüksek donanıma donma sorunu pek olur şey değil
Kalem kağıt kullanmaya göre çok daha kolay kaydığı, hafif olduğu için alışması 1-2 hafta civarı sürüyor hocam. Hangisini tercih edeceğiniz tamamen size bağlı bir durum, şahsen ben kağıda yazmayı daha rahat buluyorum ancak silme, renk değiştirme, internetten doğrudan notların içine fotoğraf atma, yazıyı seçip büyütme küçültme gibi şeyler olduğu için tablet daha ağır basıyor yine
Tablet alırsan paperlike koruyucu al baya güzel hissiyat oluyor
O kadar etki ediyor mu ya hocam? Bende normal koruyucu var, paperlike görüntüyü bozuyor diye tercih etmemiştim
Görüntünün anasını ağlatıyor zaten ama bence etkili oluyor hocam kalemi aktif olarak kullanıyorsan öneririm
İpad 10 diğerlerine para verme
Hocam neden böyle düşünüyorsunuz merak ettiğim için soruyorum , iPad 10 dan ucuz fiyata matepad air kalem klavye ile alınabiliyor mesela, bu ekipmanlar baya önemli bence okul veya ofis için kullanılacaksa.
Şimdi magnetli takıp çıkarılabilir ekranlar da var sanırım, kılıfla kullanmasam alırdım en iyisi seçenek onlar o zaman
Kalem fiyatı düşündürtüyor biraz.Tabletin fiyatında sorun yok
Bütçe ne kadar?
16-17 bine kadar alabilirim.Ama mantıken not tutmak için de çok zorlamak istemiyorum
Sadece not alacaksan s6 lite iş görür bildiğim kadarıyla en iyi kalem samsungun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- türk telekom mühendis maaşları
- tyt matematik nasıl çalışılır
- ankara mı istanbul mu
- en iyi vakıf üniversiteleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X