Şimdi Ara

Üniversite de para birikir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene lise bitecek ve 1 sene dersaneye gitmeyi düşünüyorum meslek lisesi olduğum için. Üniversiteye başladığım zaman burs alsam ve aynı zamanda bir yerlerde part time gibi işlerde çalışsam 4 sene içinde güzel bir para birikir mi acaba? Üniversite ortamında zor diyorlar ama bide sizin fikrinizi alıyım dedim.

• birikmez
  • Üniversiteyi başlayacak olan her gencin bir kaç ay önceden kurduğu hayaller;

-İngilizce kursuna kaydolacağım ve İngilizcemi geliştirip yurt dışına çıkacağım.
    -Hayvan gibi para biriktireceğim.
    -Tek başıma eve çıkacağım.
    -Çok güzel bir manita yapacağım.
    -Ortalamamı 3.50 üzerine çıkaracağım.
    -Okul bitince akademik kariyer yapıp okulda kalacağım.
    -Milli olacağım.

Bonus:Ortamlarda çok sevilen biri olacağım. Bir yere gidileceği zaman akla ilk ben geleceğim.

Hayaller yukarıda.

Hayatlar ise;

-Büt
    -Kızlara bakarken ağız suyunun akması
    -Sürekli avans limiti sıfırlamak
    -Kyk yurdu
    -KPSS
    -Bakirlik
    -A1 İngilizce
    -Hiçbir zaman bir yere çağırılmamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadınİstiyorum -- 5 Haziran 2016; 17:08:16 >
  • meslek liselisin sana tavsiyem dershaneye gitme. antremanlarla matematik ile matematiği halledebilirsin çok rahat. ben dershaneye gidiyorum meslek liseliyim. 1. dönemin sonuna kadar dershaneye uydum onların kaynaklarını çalıştım (fem) matematik netim 5 filandı hep. 15 tatilde sabah 8 aksam 10 ant. mat 2. kitabı bitircem diye ders çalıştım ve ygs de 21 net yaptım. kimyayı güvender ygs kimya dan çalıştım 7 net yaptım. biyoloji sadece çıkmış sorulara baktım 4 net ondan 5 nette fizik yaptım (sadece mantıkla). dediğim gibi yap paranı dershaneye kaptırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum kardeş kendim çalışıp yapacağımı sanmıyorum bir düzen olması şart o yüzden güzel bir dershane bakıyorum. Araştırma içerisindeyim 2 senelik üniversite gitmek hiç mantıklı değil.
  • Üniversite de önce geçin sonra para biriktirirsin ayrıca o çalışma işleri de öyle olmuyor sen dinlemeyeceksin ama uyarayim yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.