Bir okulun iktisat bölümünde okuyorum kopya çekerken yakalandım hakkımda tutanak tutuldu okuldan atılacağım söyleniyor, ben okuldan atılırsam polisliğe veya muvazzaf askerliğe gidebiliyor muyum? Başka okullara geçme durumu da yok sanırım? Sicile işliyormuş deniliyor bir de, devlet kurumlarında çalışman yasaklanıyormuş mülakatta otomatik olarak eleniyormuşsun ve hastanelere falan giremiyormuşsun arkadaşlar böyle dediler doğru mu bunlar? Eğer böyleyse bu akşam kendimi öldüreyim hiç boşuna evrak zahmetine girmesinler yaşamam için açık olan bütün yollar kapanmış
6 ay sınavalara giremiyorsunuz yani sınıfta kaldınız...onun dışındakilerle iligli bilgim yok saygılarççç
quote:
Orijinalden alıntı: uzunefe18
quote:
Orijinalden alıntı: Mezarc1
Bir okulun iktisat bölümünde okuyorum kopya çekerken yakalandım hakkımda tutanak tutuldu okuldan atılacağım söyleniyor, ben okuldan atılırsam polisliğe veya muvazzaf askerliğe gidebiliyor muyum? Başka okullara geçme durumu da yok sanırım? Sicile işliyormuş deniliyor bir de, devlet kurumlarında çalışman yasaklanıyormuş mülakatta otomatik olarak eleniyormuşsun ve hastanelere falan giremiyormuşsun arkadaşlar böyle dediler doğru mu bunlar? Eğer böyleyse bu akşam kendimi öldüreyim hiç boşuna evrak zahmetine girmesinler yaşamam için açık olan bütün yollar kapanmış
6 ay sınavalara giremiyorsunuz yani sınıfta kaldınız...onun dışındakilerle iligli bilgim yok saygılarççç
Yanlış biliyorsun en fazla kınama alacağım. 6 aylık ceza için kopya çekerken yakalaması lazımdı hoca telefonu kendi aldı benim alakam yoktu notları kopya çekmek için kaydetmedim ders dışında otobüste metroda bakıp aklımda kalsın diye kaydettim ders çıkışında da yakalayan hoca bize karşı tavrın gayet terbiyeliydi beni çağırırlarsa olumlu görüş bildiririm dedi diğer ders hocasının yanına da gittim o da ben de olumlu görüş bildiririm dedi ben de avukat arıyorum şu anda durumu anlatacağım eğer kuruldan kınama vb bir ceza çıkarsa idari mahkemeye götüreceğim benimki zaten teşebbüs olarak ele alınıyor zaten 6 ay çıksa da idari mahkemeye gidip kararı bozdurabiliyorum çünkü ellerinde somut kanıt yok hatta bununla ilgili yök disiplin maddelerini eleştiren bir makale var internette ararsanız bulabilirsiniz.
İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatacağım bu durumu da, saygılar herkesse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme