Şimdi Ara

Üniversite E- Kayıt Yapamıyorum Acil yardım bu hata nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bolume hangi yolla kayit oldugun.
    mesela ben gazide okurken aofye 2. universite kapsaminda kayit oldum. bir yil sonra sinavla marmarayi kazandim gaziden kaydimi sildirip marmaraya kayit oldum.(hepsi normal kayit)
    ustunden aylar gecti. hatta edevlette u 3undede aktif ogrenci olarak gorundugum 2 haftalik bir cakisma suresi bile oldu hicbir problem yasamadim.
    ama burada onemli olan nokta su. ben aofye 2. universite kapsaminda kayit olmustum.

eger orgun yada aof bir bolum okurken sinavla kontenjanli bir aof kazanirsaniz iste o zaman bu 2. universite kapsamina girmez. yada sinavla kazandiginiz aofyi okuyorken yine sinavla orgun yada aof kazanirsaniz yine 2. universite kapsamina girmez.
    2. universite kapsamina girmeyen ayni anda iki aof yada bir orgun bir aof ayni anda kabul edilir mi onu bilmiyorum. Ama ulkemizde burokrasi herseyden onemlidir bilirsiniz arkadaslar.
    edit:
    hann- mesajini duzenlemis. kazanma yoluylada oluyormus ayni anda aof.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 28 Temmuz 2015; 19:39:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sampiyon bilo S kullanıcısına yanıt
    tamam kardeş ben yarın uğrar sorarım. tşk ederim
  • aynı anda örgün ve açık okunabilir sıkıntı yok

ama e kayıta engel ne yazık ki herhaşde ayrımı e-devlet üzerinden yapılamıyor

mecbur normal kayıt yapacaksın
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 6 Ağustos 2015; 17:39:15 >
  • Bende yaptıramıyorum çünkü YÖK denen illetten daha düşmedik kayıt silinmesine rağmen.
    kesin kayıtta hiç bir sorun çıkmaz emin ol. mühre falan gerekte yok olsa da fark etmez. mühürde resimdeki gibi. resim koymaya çalıştım ama çok uzadı. ben iki okul değiştirdim sıkıntı yaşamazsın.
     Üniversite E- Kayıt Yapamıyorum Acil yardım bu hata nedir ?

• Aynı hatayı aldım ben de kayıt yaptırırken. Ege Üniversitesine gittim kaydımı aldım diplomamı aldım. Sistem güncellenmedi galiba hala. Hala aynı hatayı alıyorum. Yeni kazandığım üniversite elazığda arkadaş. 17x2 den 34 saatim yollarda geçecek sistem güncellenmezse. Ne yapacağız arkadaşlar ? Okula gidip elden kayıt olmaktan başka bir çare yok mu yardımcı olun :s
  • Arkadaşlar. E-kayıt uygulaması. ilk defa üniversite kaydı yaptıracak olanlar için geçerliymiş. Daha önce bir üniversiteye kayıt olduysanız, kaydı sildirseniz bile e-kayıt işlemi yapılamamaktaymış. Bilgi burdan : https://www.facebook.com/edevletkapi/posts/1007125322639347?comment_id=1007151999303346&reply_comment_id=1007165415968671&offset=0&total_comments=18&notif_t=feed_comment_reply

• aynı olay benimde başıma geldi. dün kaydımı sildirdim diplomamı aldım diplamanın arkasına mühür bastılar.okulla ilişkimin kesildiğine dair belge ve 2 adet transkript verdiler. akşam eve geldiğimde e-devletten yeni okuluma kayıt yaptırmaya çalıştıgımda konusu açılan hatayı aldım nasıl çözerim bilen yokmudur
  • Dostum ben sana kesin bilgi vereyim aynı muhabbetler bendede vardı çünkü.

İlk olarak Elektronik kayıt yaptıramassın daha önce bir üni kayıt olmuşşan, okulun söylediği tarihler arasında mesela benim kazandığım üniversitenin 3-7 ağustos arası, bu tarihlerde gidip kaydını yaptırcaksın.

Aöf meselesine gelince, eğer açık öğretim ve şuan kazandığın örgün üniversitenin alanları aynı değilse 2 üniversiteyide beraber okuyabilirsin kaydını sildirmen gerekmez.

Benim hem aöf hemde kazandığım örgün üninin alanları aynı olduğu için engel teşkil etti bu yüzden kaydımı sildirmek zorunda kaldım.
    Yani e-devlet sitesinde başka bir üniversitede kaydınız bulunduğu için kayıt yaptıramassınız demesi senin şuanki aöf kaydının kayda engel olduğu anlamına gelmez. Dediğim gibi farklı bölümler ise hiç bir sorun teşkil etmez ama sadece bu dediğim tarihlerde kazandığın okula gidip kayıt yaptırman gerekiyor elektronik kayıt yaptıramıyorsun. Bukadar. Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.