Merhaba Arkadaşlar Ben Kastamonu Turizm Fakültesinde Okuyacağım Duyduğuma göre dersler çok ağırmış ve günlük ne kadar çalışırsam yeterli olur bana bunun hakkında bilgi verebilecek birisi varmı?
?
Günlük çalışma. Amacın dersleri geçmekse 1-2 hafta önce başlasan yeter. Ortalama kasmaksa 3 hafta önce başla. Ben son hafta çalışırdım her dersim de iyi gelirdi. Kaynak vs varsa 1-2 hafta ideal bu işler için. Gidip her eve gittiğinde ders çalışmak falan yapma boş yere
Amacım sınavlardan iyi not alıp geçmek yükseklerde gözüm yok bunun için birşeyler yapmak istiyorum.
Notlar varsa bir iki hafta önceden çalış onlara. Lys ygs çalışır gibi 50 saat de bakma çalışman gereken yerler belli. Bir konudaki önemli bir satırı sorarlar
Notları derslerde alabilirim öylemi ?
Değişir. Bazen not tutarsın,bazen kırtasiyelerde satılır. Bazen benim okul gibi okullar sisteme yükler oradan çalışırsın.
Nasıl olursa olsun not elde edibilirm yani.
Söyledikleri kadar zor değil, derslerine düzenli devam edersen bir sikinti yaşamazsin :)
Iron Addict
kullanıcısına yanıt
Çok Teşekkür Ederim 10 üzerinden zorluk kaç sence ? Biraz takıntılı birisiyimde . Bide günlük 1/2 saat çalışırsam yeterli olurmu ?
Fazla zor değil, bir hoca olarak cevap veriyorum fazlasiyla yeter :).
Iron Addict
kullanıcısına yanıt
Çok Teşekkür Ederim Hocam.
Hangi bölümdesin?
Iron Addict
kullanıcısına yanıt
Turizm ve Otelcilik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme