Şimdi Ara

Üniversite Hakkında Bilmek İstediklerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Kastamonu Turizm Fakültesinde Okuyacağım Duyduğuma göre dersler çok ağırmış ve günlük ne kadar çalışırsam yeterli olur bana bunun hakkında bilgi verebilecek birisi varmı?

• ?
  • Günlük çalışma. Amacın dersleri geçmekse 1-2 hafta önce başlasan yeter. Ortalama kasmaksa 3 hafta önce başla. Ben son hafta çalışırdım her dersim de iyi gelirdi. Kaynak vs varsa 1-2 hafta ideal bu işler için. Gidip her eve gittiğinde ders çalışmak falan yapma boş yere
  • Amacım sınavlardan iyi not alıp geçmek yükseklerde gözüm yok bunun için birşeyler yapmak istiyorum.
  • Notlar varsa bir iki hafta önceden çalış onlara. Lys ygs çalışır gibi 50 saat de bakma çalışman gereken yerler belli. Bir konudaki önemli bir satırı sorarlar
  • Notları derslerde alabilirim öylemi ?
  • Değişir. Bazen not tutarsın,bazen kırtasiyelerde satılır. Bazen benim okul gibi okullar sisteme yükler oradan çalışırsın.
  • Nasıl olursa olsun not elde edibilirm yani.
  • Söyledikleri kadar zor değil, derslerine düzenli devam edersen bir sikinti yaşamazsin :)
  • Iron Addict kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkür Ederim 10 üzerinden zorluk kaç sence ?
    Biraz takıntılı birisiyimde . Bide günlük 1/2 saat çalışırsam yeterli olurmu ?
  • Fazla zor değil, bir hoca olarak cevap veriyorum fazlasiyla yeter :).
    Çok Teşekkür Ederim Hocam.
  • Hangi bölümdesin?
    Turizm ve Otelcilik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.