Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE HARÇ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu sene kazandım. kykdan harç kredisine yurtlara vs alayına basvurdum. şimdi bankaya harç yatırmaya gittigimde ben çıkmış gibimi yatıracam nasıl olacak o işlem.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arapbaci -- 27 Ağustos 2010; 15:13:29 >

• Kayıt yaptırırken başvurusu onaylananların listesinde ismini görürsen ki görürsün kredi çıkmış gibi harç yatıracaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Kayıt yaptırırken başvurusu onaylananların listesinde ismini görürsen ki görürsün kredi çıkmış gibi harç yatıracaksın

ama ben kayıta harcı yatırıp gitmeyecekmiyim? yatırldı belgesi felan istiyorlar. kayıt için gittigimde sehır dısında benim okul oradamı yatırıyım?
  • Eğitim kredisi ve katkı kredisi geri ödemeli olduğu için, başvuran herkese çıkar. Başvuru yapmışsan. Harc yatırma zamanında bankaya git yatır. Bankada eğitim kredilmisin diye sormuştu bana evet diyip paramı yatırmıştım. Yatırdığına dair kağıdı alıp kayıt yaptırıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.A. -- 27 Ağustos 2010; 15:22:04 >
  • burs başvuru süresi doldumu yoksa hale yapma şansımız varmı
  • ben doldu diye biliyorum.http://www.kyk.gov.tr bi bak istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite tercihime yardım?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.