Şimdi Ara

Üniversite tercihime yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Üniversite tercihime yardım?

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2010)
Giriş
  • 2 bölüme de puanım rahat yetiyor yani hangisini üste yazarsam büyük ihtimalle ona gireceğim sizce neyi seçeyim?
    Endustri mühendisliği, Metalurji'ye oranla daha iyi bir meslek ama biri YTÜ diğeri yeni açılan Yalova Ünv. kafam gerçekten çok karışık

Not: Üniversite hayatı olarak değil de olanakları olarak düşünürseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rust in Peace -- 3 Ağustos 2010; 23:47:42 >

• yukarı
  • Bölümler hakkında bilgili olmadığımdan konuşmam doğru olmaz ama okuyacağın şehri de düşünmelisin bence.Bir tarafta İstanbul diğer tarafta Yalova. Yalova'da yapılacak pek bir şey olmadığından canının baya sıkılması muhtemel.
  • şehir istanbul ise gözün kapalı ytü
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Bölümler hakkında bilgili olmadığımdan konuşmam doğru olmaz ama okuyacağın şehri de düşünmelisin bence.Bir tarafta İstanbul diğer tarafta Yalova. Yalova'da yapılacak pek bir şey olmadığından canının baya sıkılması muhtemel.

Bunu düşündüm aslında ama Yalova üniversitesinin kampüsü ido iskelesinin hemen karşısında ben İstanbul'da oturan biri olduğum için deniz otobüsüyle 1 saatte gitmem mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: accman

şehir istanbul ise gözün kapalı ytü

öğrencilik olarak değil de iş olanakları olarak düşünsen?
  • İkisi arasında Ytü malzeme. İçin rahat olsun.

dipçik. Malzemenin alanı Endüstriden daha geniştir ama çalışma şartları biraz zor gelebilir. Araştırmanı tavsiye ederim forum da bol bol okuyan ve bu mesleği yapan var. Ben geçen sene araştırmıştım Ytü malzeme yazacaktım fakat vazgeçtim şu anda Makine okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 3 Ağustos 2010; 23:54:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puan yüksek olsaydı yalovayı yeminle yazmak isterdim ama özel ile myo ları yazıcam kardeş o yüzden ben yalova derdim ve gelişmekte , sessiz iyi bir yer.. İstanbul istanbul ne var şu şehirde ya arkadaş yaşanılır gibi değil ki buralar artık.. bütün cahil insanlar buraya göç ediyor. Yerinde olsam yalova derdim. Ama genede sen bilirsin.
  • Yukarı
  • Endüstri Müh. bence..
  • Yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.