Şimdi Ara

Üniversite hayatı beklentinizi karşıladı mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mlsf ki liseden farkını pek göremedim, zaten 1.5 yılım online eğitimle gitti.

kalan zamanda da olduğu kadar arkadaşlarla vs. vakit geçirdim.

bana göre liseden tek farkı daha özgür olmamız, onun dışında aynı tipler aynı muhabbetler.

• %100 karşılamadı fakat gün geçtikçe daha çok karşılamaya başlıyor. Şu ana kadarki en büyük hüsran sadece insanların biraz daha soğuk olması olabilir. Hani belki ben abartıyorum belki ama yani hiç tanımadığım bir insanın yanına gidip "merhaba ben X" diyip konuşmaya başlamak basittir diyordum ama çok değil gibi.
    Ama yine de çok rahat şekilde hiçbir bağlantınız olmasa dahi insanlarla tanışabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 yılında üniversiteye giriş yapmış ve Pekin(Beijing) gibi bir yerde okumuş biri olarak hayatımın en güzel günlerini üniversite okurken geçirdim diyebilirim. Sebepsiz hüzünleri, mutluluktan havaya uçuracak sevinçleri, kalbimi 160 v/dk çıkaracak aşkları hep bu dönemde yaşadım. Mezun olduktan sonra iş hayatının da başlaması ile bana sadece geçmişe dönüp bakacağım buruk anılar bıraktı. Burada ki asıl sorun mezun olduktan sonraki hayatın beklentimizi karşılamaması. Geçireceğiniz o 4-6 yılın kıymetini iyi bilin. Bu sizlere verebileceğim tek tavsiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glikoz surubu kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam değerli tavsiyen için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.