Şimdi Ara

Üniversite Hayatı Yalnızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi keresinde okul sahte rakıya götürmüştü , servisle felan biz 3 sap takılıoduk sıkıldım karşıda 3 kız vardı gözüm kesmiyordu gitmek yanına biraz alkol aldıktan sonra yanlarına gidicektim 3 sap yanlarına oturmuş dedim uzun süre yalnızlardı. neyse gittim eğleniyomusunuz dedim onlarda evet felan iki muhabbet felan kızlar masaya davet etti. 3 sapta bana bakıyorlar.
    içikili olan hayırdır birader sen kimsin felan ben dedim kızları tanıyorum selam vermek için oturdum yüksek ses ya kızlar duymuyor tabi sonra çocuklar kıllandı kalktılar tek ben 3 kız kaldık muhabbet ettik dedim kim bunlar sorma ya masaya çöreklendiler felan sonra dedim bnmde arkadaşlarım var beraber takılalım felan olur felan aldım kızları bizim cocukların masaya çocukların gözleri parladı. yani demek istediğim çekinme oda insan sende insansın
    ünide 3 kızla beraber çıkmıştım. biri sosyolog, biri kimyacı, biri anaokulu öğretmeniydi.
    sanki 4 diplomam var gibi

• Ben de aynıyim ne olacak bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayniyim. Lisede de böyleydim değismek istedim başaramadim. Ünide de böyle olacagim barizdi.

• tamamen aynıyım artık umrumda bile değil.
  • Şöyleki devamsızlık hakkı olmayan derslerim var,onlar kitliyor.

• Evimden nasıl ayrilacagim o koyuyor sonra yurtta odada tek olunca çok kotu oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

Çekinmeye devam edersen rezil bi 4 yıl geçirirsin.

Git barlara falan tek başına kızlarla, garsonlarla sohbet etmeye çalış, zaten bi daha yüzlerini görmücen çekinme tecrübe edin. Korkunu yen.

Sınıftaki elemanlarla da derslerde birkaç soru sor, espri falan yap muhabbet etmeye çalış, sonra ders aralarında kayna yanlarına.

Yurtta da tek kişilik odadan çık acilen. Yeni oda arkadaşının yanında da möl möl bakma etrafa, nasıl geçti okul falan sohbet kur. İlla ki kafana yatan bi arkadaş bulursun. Genelleme yapıp uzaklaşma çevrendekilerden, çoğu insan ortama girebilmek için farklı karakterlere giriyo bi süreliğine, sen de yap bunu ama özenti bi karaktere dönüşme, çok basit bi karakter izlenimi verebilirsin; bu sefer de kaliteli insanlar senden uzaklaşır.

Tekrar diyorum, çekinmeye devam edersen daha da kötü bi duruma düşeceksin. Konuşunca rezil olcağını falan düşünme sakın, mantıklı konuştuğun sürece kimse ne diyo bu salak demez sana. Sesin titremesin konuşurken, ezik bi karakter izlenimi yaratırsın senden uzaklaşırlar. Rahat ol, ne dedim lan ben diye düşünme konuşma sonrası.

hocam yurttakilerin hepsi aynı sevmediğim tipler konuşmaya gerek bile yok.odada tek başıma pc ile takılıyorum.sınıfta arkadaş var 1-2 takılıp ettiğim fakat kızlarla tanışamıyorum gidince bi kaynak yapmaya çalışıcam bi alışabilirsem okula

Bak şimdi dostum, iki cümle kurmadığın insanlara önyargıyla yaklaşıp, kendini zorlama. Dışardan senin gördüğün gibi olmayanlar az da olda çıkacaktır. Sen cesaretini topla konuş. Ölümüne kanka ol demiyorum yurttaki insanlarla; kendi sınırlarını aşman lazım, gidip konuşman lazım karakterini boşver ki zaten tanımıyorsun o insanları. İnsanlarla konuşmayı çevre edinmeyi, bu yaştan sonra yattığın yerden pc oynayarak öğrenemezsin.

Sert, atarlı gibi yazmış olabilirim. Seni yargıladığımı falan düşünme. Sana açık ve net çözüm yolunu söylüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

quote:

Çekinmeye devam edersen rezil bi 4 yıl geçirirsin.

Git barlara falan tek başına kızlarla, garsonlarla sohbet etmeye çalış, zaten bi daha yüzlerini görmücen çekinme tecrübe edin. Korkunu yen.

Sınıftaki elemanlarla da derslerde birkaç soru sor, espri falan yap muhabbet etmeye çalış, sonra ders aralarında kayna yanlarına.

Yurtta da tek kişilik odadan çık acilen. Yeni oda arkadaşının yanında da möl möl bakma etrafa, nasıl geçti okul falan sohbet kur. İlla ki kafana yatan bi arkadaş bulursun. Genelleme yapıp uzaklaşma çevrendekilerden, çoğu insan ortama girebilmek için farklı karakterlere giriyo bi süreliğine, sen de yap bunu ama özenti bi karaktere dönüşme, çok basit bi karakter izlenimi verebilirsin; bu sefer de kaliteli insanlar senden uzaklaşır.

Tekrar diyorum, çekinmeye devam edersen daha da kötü bi duruma düşeceksin. Konuşunca rezil olcağını falan düşünme sakın, mantıklı konuştuğun sürece kimse ne diyo bu salak demez sana. Sesin titremesin konuşurken, ezik bi karakter izlenimi yaratırsın senden uzaklaşırlar. Rahat ol, ne dedim lan ben diye düşünme konuşma sonrası.

hocam yurttakilerin hepsi aynı sevmediğim tipler konuşmaya gerek bile yok.odada tek başıma pc ile takılıyorum.sınıfta arkadaş var 1-2 takılıp ettiğim fakat kızlarla tanışamıyorum gidince bi kaynak yapmaya çalışıcam bi alışabilirsem okula

Bak şimdi dostum, iki cümle kurmadığın insanlara önyargıyla yaklaşıp, kendini zorlama. Dışardan senin gördüğün gibi olmayanlar az da olda çıkacaktır. Sen cesaretini topla konuş. Ölümüne kanka ol demiyorum yurttaki insanlarla; kendi sınırlarını aşman lazım, gidip konuşman lazım karakterini boşver ki zaten tanımıyorsun o insanları. İnsanlarla konuşmayı çevre edinmeyi, bu yaştan sonra yattığın yerden pc oynayarak öğrenemezsin.

Sert, atarlı gibi yazmış olabilirim. Seni yargıladığımı falan düşünme. Sana açık ve net çözüm yolunu söylüyorum.

hocam konu arkadaş yalnızlık falan değil onlar umrumda değil benim sorunum şu an evime çok alışmış olmam ve okula tekrar nasıl kendimi alıştıracağım yani aklım hep kendi memleketimde olacaktır şu an bile okulun bitmesini düşünüyorum mesele böyle işte nasıl düzelicek bakalım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.