< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversite hayatım kabus oldu (2. sayfa)
-
-
Hocam yapma be keşke daha iyi olsaydı her şey senin için. Umarım hedeflerine ulaşırsın bu sene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversite bitti bu sene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimal gireceğim hocam.
-
dur yapma iyi düşün reis
-
Acele etme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nerede ne okuyordunuz?
Eğer okuldan gidemezsem büyük ihtimal çap yapacağım gibi duruyor hocam, hem kariyerim açısından hem belki farklı insanlarla tanışmak açısından avantajlı olabilir.
-
Hocam aile evi için değil ya İzmire geçmek istiyorum
oha hocam o kadar mı özlediniz konstantiniyyeyi
-
evet hocam aile evinin ve istanbul gibi bi metropolde yaşamamın değerini anladım yemin ederim.
Şimdi bazıları beni yanlış görebilir ama önlisans bitirdikten sonra hemen işe başlayıp vasıf kazanmaya çalıştım. emin olun bu üniversite kazanmaktan çok daha iyi. Eğer doktorluk avukatlık felan okumuyorsan bence üniversitede zaman harcayacağına vasıf kazanabileceğin bir iş bul ve asgari ücret demeden başla. 2 3 yıla ciddi artık oluyor zaten maaşında. Bak git pompacı ol şok a a101 e gir demiyorum. Ne bileyim forklift operatörü ol, cnc operatörü ol. Hatta kaynakçı ol. Şuan en düşük kaynakçı bile 10 bin tl alıyor. klimacılar yanlarına eleman bulamıyor gidip 2 3 ustayı bir eve gönderiyorlar mesela. bunun gibi bir sürü iş var şuan sektörde eleman açığı olan.
Çevremde üni okuyup markette çalışan pazarda çalışan insanlar ile dolu. 2 3 yıl dişinizi sıkarsanız iyi bir para alırsınız. Bakın zengin olursunuz mükemmel bir hayat yaşarsınız demiyorum. ama ortalama bir hayat olabilir.. ben gemi inşaat sektöründeyim. yeni mezun çok arkadaş geldi dükkana benden fazla bildikleri birşey yoktu. bazıları özel üni okudukları için dil biliyorlardı birde 2 program fazla biliyorlardı o kadar. Saha tecrübeleri olmadığından işten çıkarılıyorlar iş yapamıyorlar çünkü.
-
Hocam meslekte uzmanlaşmak da iyi bir fikir zaten, benim de öyle az buçuk ilgilendiğim şeyler var, fakat işte hiçbir şeyin garantisi olmadığı için yine üniversite okuyorum, ve bir garanti alamadıkça bırakamam muhtemelen.
-
Hocam bölümün neydi senin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X