Şimdi Ara

Üniversite hayatının zorlu ve yoğun olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ctis karşılayacak mıÜniversite hayatının zorlu ve yoğun olması 

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

abd'ye gidersem, burada start-up kurup parayı kırarsam veya niş bir alanda uzman senior sofeng olursam karşılar.

he hiç olmadı baba parası yerim a

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

kanka sen bu moda girmişsin.

Üniversite hayatının zorlu ve yoğun olması

Hepsini okudum. Çoğu doğru bir sürü gereksiz ders var daha doğrusu pratikte işe yaramayan bir ton şey sonuç işsizlik ya da asgari ücret. O yüzden atama garantisi olan ya da ismi olan bölüm ve üniversiteler okuyun. Bir hemşirenin sadece dersleri geçmesi gerekirken bir mühendis için ortalama,yabancı dil,dolu bir cv gibi zibiliyon tane yeterlilik isteniyor. Sonucunda bir hemşire maaşınının yanına bile yaklaşamıyorsun. O yüzden maaş/emek oranı yüksek olan bölümler okuyun. Bu devirde memurluk da kovalınır özellikle ataması olan önlisanslar vardı ama puanları yükselecek yani fırsat kaçtı da diyebiliriz. O yüzden alt kalite bölüm ve üniversitelerde okumanın hiçbir manası yok ama sistem bunun dışında bir çıkar yol da sunmuyor. Sistem kölelik düzeninin devamı için tasarlanmış başarılı bir sistem bu oyuna gelmeyin ve imkanlar dahilinde elinizden geleni yapın.

• Ctisden ABD ye uzanan macera videonu ytye bekliyoruzÜniversite hayatının zorlu ve yoğun olması 

umarım knk. ben google'da sofeng olsam yine forumdakiler çamur atar.

https://www.youtube.com/watch?v=QVRw_m9cDFw&feature=youtu.be

derslere o kadar gereksiz demem, birçoğu çok önemli. ben öğrenmesi gereken doğru kişi miyim bilmiyorum. bir hemşirenin den itibaren başlayan kısımdan itibaren haklısın.

herkesin farklı dertleri var, 3 staj yapmış 3. sınıf cengci arkadaşım şu an part time bulamadı diye üzülüyor ki baya baya çocuk tüm bootcamplarden bile red yiyor öyle bir döneminde... ne yapsan olmuyo bazı dönemler.

kanka sen bırak akademiyi gpa'i erkenden sektöre atılıp paranı kazan. lisansta böyleysen 29-30 yaşında phd yaparken düşünemiyorum bile seni.

• rahatta kal babacım, her şeye alışılıyor, yapmanız gereken tek şey, kendi çapınızda flört yapın. yani ders çalışıyorsanız ders çalışan bir flörtünüz manitanız olsun. çok gezen ve çalışmayan birileriyle konuşunca kafa kayıyor. dolayısıyla okul içinden birilerini bulmak lazım.

Üniversite hayatının zorlu ve yoğun olması Üniversite hayatının zorlu ve yoğun olması 

bölümde kız yok ki a

diğer bölümlerdekilerle de pek iletişimimiz yok kampüsün diğer ucunda olduğumuz için.

zaten karı kız kovalamayı bıraktım, denk gelirse olur artık.

Bu yüzden hemsirelik yazdım sırf, tek üzüldüğüm tıp tutturmak için harcadığım yillar. Keşke bir an önce bitirip atansaymisim. Önemli olan para kazanmakmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memuriyet + okul + spor + ev işleri
    Ben nasıl yaşıyayım sen söyle gece 4de yatıp 7de işe gidiyorum hep

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt

Okulu bırak

• diamante35 kullanıcısına yanıt

Vardır bir hayır onda da doğru tercih yapmışsın.

Tek bir eksik kısmın yok biliyor musun, tamamen ama tamamen doğru :D

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

bugün 6 da arkadaşlar ebay ai manageri getireceklermiş spontane şekilde, uğrayacak olursan yaz tanışalım ağabey. (matematik - cahit arf)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 22 Ekim 2024; 16:18:16 >

Gittigidiyor nie battı de

• adam amerika'da e bay'in baya üstünde ai işlerini yöneten biri. gittigidiyor'dan haberi bile yoktur. zaten türk değil. gelip konuşma yapma durumu biraz karışık, şans denebilir.

Hocam sanirim ben gelecegim, musaitseniz tanismak isterim sizle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.