Şimdi Ara

Üniversite Hazırlık Okumuş Olanlar (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kocaeli üniversitesini bu yıl kazandım hazırlık var zorunlu ben bi otelde çalışmayı düşünüyorum adam ekimi görebileceksen gel dedi.1-5 eylül kayıt var ona gidip gelebilirim (tahmini kaç gün sürer).9-13 eylül muafiyet ve yerleştirme sınavı var (onada girip geldim diyelim ) 16 eylül ders başlangıcı var (tahmini kaç hafta derse başlamazlar veya boş geçer) benim ingilizce hafif var gramer bilgim pek yok ama anlıyorum hafiftendede konuşabiliyorum.ne diyosunuz işe girip 1 ay sonra kaçadabilirim (ayıp olur ama )

• Bizim ilk günden başlamıştı dersler tabii okula hocaya göre değişir. Ama birkaç hafta gitmezsen bir şey kaybetmezsin merak etme,a kurundan başlarsan zaten basit şeyleri öğretirler ilk haftalarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rue des Etoiles

Bizim ilk günden başlamıştı dersler tabii okula hocaya göre değişir. Ama birkaç hafta gitmezsen bir şey kaybetmezsin merak etme,a kurundan başlarsan zaten basit şeyleri öğretirler ilk haftalarda

yerleştirme sınavına girmeme gerek yok demi.girmezsem direk ilk kurdan başlatırlar heralde
  • up up up
  • Aynen ama gir bence yoksa amele sınıfına atarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.