Şimdi Ara

Üniversite için sistemimi kurtarmak istiyorum ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4g Eski Ram (Değiştirmek İstiyorum biri bozuk diğeride heran yanabilir)
    Ekrtan Kartı Amd Readon 6570 1 Gb
    Anakartım P5KPL-AM SE (Eski anakartım yandı bunu idareten taktık)
    sistem bu ben en azından yazılım işine müsait bir sistem istiyorum ünide işe yarayacak kadarıyla oyun gibi bir düşüncem yok ama kasma olayı deli ediyor şuanda stabil ama her an gidebilir hissiyatı veriyor 4 ay burs gelmiceği için ilk sene bilgisayar işi hayal gibi şimdi size sorum bu pcye napacam gidip bir anakart alıp 1600 mhz rammi alim yoksa 600 mhz rammi alim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Mami -- 10 Ağustos 2017; 2:48:15 >

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/intel-e8400-islemci-pegatron-ipx41-d3-anakart-kingston-4gb-1066-mhz-ram-hazir-pc-sistem-296994577 Bunu buldum gittigidiyorda alimmi hazır sistem eski ama ucuz ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcisi elinizdekinden daha kötü.

Anakart(P5KPL-AM SE) G31 chipset Q8300 için bios güncelleme gerekebilir. Rami 2+2 GB DDR2 800 mhz takabilirsiniz. Visual basic kullanacaksanız gayet yeter. Harddiskte bad sektör varsa ondan da kasabilir.
  • Bunun anakartı ve Rami için istiyorum zaten RAM bile 160 lira şuanda ve işlemci 1600 destekliyor anakartım 800 bunu alsam kendi islemcimi taksam sıkıntı olurmu şuanda lga775 anakart yok tek bu var..

• Ben birini isterken ikisi hatta ucu geldi ':))

• Birşey söyleyin ona göre aldıracağım rami ve anakartı nasıl bundan iyidir en azından değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Mami -- 10 Ağustos 2017; 23:0:40 >
  • Linkteki anakart marka oem pclerde kullanılan anakart, ne doğru düzgün sitesi var ne de güncel biosu. Bir de utanmadan 100-125 TL edecek şey 260 istiyor. Core 2 sistemde ram ddr3 olsa ne olur ddr2 olsa ne olur. Çok takılmayınız ona.

2 GB DDR2 800 ram 20 TL eder. Elinizdeki 4 GB ddr3 mü ddr2 mi? Tek parça mı 2 tane 2 GBlık mı?

Kasıyor falan diyorsunuz. Harddiskte bad sektör olabilir. Yazılımsal sorun olabilir(virüs).
    Paranızı yeni sistemde harcarsınız(çok fazla hacama yapmayınız).

Pentium II sistemde Turbo pascal kullanıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üniversite için laptop
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemci olarak q9650 veya xeon alabilirsin ram tek 4gb ise bir 4gb takviye edebilirsin
  • Şuanda elimde Q8300 var yukarıda attığım sistem setindeki anakartı ve rami kullanıp kendi işlemcimi takmayı düşünüyorum acaba olurmu ?

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Elimdeki anakart ddr2 destekliyor şuanda ddr2 RAM yok ben bulamadım sadece AMD var vatanda ise ddr 3 var 165 tl . benim pcdeki Ramin biri yandı diğerinde sorunlu 250 lira beni 1 sene götürsün ben yaz tatilinde calisip alirim yeni bir sistem zaten güncel sistem isime daha çok yarar ama ryzen bi sistem dizmek 3500 papele mal olur ':)) bu seti alsam acaba işe yararmı satan kişi 150 binden fazla başarılı satış yapmış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Mami -- 11 Ağustos 2017; 3:24:44 >
  • 2. Elden ram alinnddr 2 iste. O set sozin elinizdkeinden daha kotu almanin bir mantigi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartıda ise yaramaz diyorsunuz peki Rami nereden bulabiliriz ?

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    http://m.n11.com/ddr2-2gb-800-mhz-ram-intel-ve-amd-uyumlu-P135793290 Bunu buldum alimmi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.