Şimdi Ara

üniversite için tablet arayışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ingilizce inşaat mühendisliği okuyorum ve 2. sınıf öğrencisiyim... Önümde 6 dönem var... Dönem başı 5 kitap(ki daha fazla) fotokopisini 10 liradan(ki daha fazla) alsam 300 lira para yapar..
    Bu parayı kağıda dökeceğime, kendime yük edeceğime bir tablet alırım daha iyi düşüncesiyle çıktım yola...

Çalıştığım Garanti Bankası Samsung Store'larda geçerli %35 e varan indirimi de gönderince bana kendimce yeşil ışık yanmış oldu bana...

Kullanacağım e-book ya da pdf özelliği sırasında mümkünse ekranın diğer yarısında da not alabilmeyi isterim..

Bütçe olarak sizi yoracağım...
    Bu düşünceye sahip 2 arkadaşız... Ancak arkadaşımın indirim hakkı yok...
    Bu yüzden;
    indirimden yararlanamayacak arkadaşın bütçe 399 tl
    benim ise indirimle beraber 499 tl..

Arkadaşım için marka önemi yok..
    Benim için indirim şansımdan dolayı samsung ativ tabletler ön planda...

Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Sen samsung atıv i arka plana at da, kendini cahil yerine düşürme...

Google amcaya hiç sormadın mı? 500 Tl bütçe ile Atıv olur mu diye?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

Bence Sen samsung atıv i arka plana at da, kendini cahil yerine düşürme...

Google amcaya hiç sormadın mı? 500 Tl bütçe ile Atıv olur mu diye?

sordum sordum... O nasıl bir fiyatlandırmadır yahu...

Konuyu sabah açtım öğlen okulda biraz bakındım... Asus 172v miydi tam emin değilim ama adı memo pad modeline biraz yoğunlaştım... Ne dersin ona?

• bende inşaaat müh okudum bitmek üzere okul, okul bitene kadar hiç not veya kitap almayı düşünmüyorsan yanılıyorsun demektir arkadaşım.. ileride illaki lazım olucak.. alabilme imkanın varsa S-pen kalemi olan tablet al tavsiye ederim, bende note 10.1 var gayet kullanışlı sanırım Note8 de de var, sen bi araştır bütçeyi biraz zorla olmadı 2.el güzel bişey bul
  • Tablet ile üniversite mi biter?
    Belki pdf ye dönüştürülmüş birkaç kitabi okumakda işe yarar hepsi o...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben demiyorum ki tablet alayım hiç nota gerek kalmaz...

bir tablet alayım kitaba vereceğim parayla

büyük ekran alayım alacağım notu da ona alayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqrT1903

bende inşaaat müh okudum bitmek üzere okul, okul bitene kadar hiç not veya kitap almayı düşünmüyorsan yanılıyorsun demektir arkadaşım.. ileride illaki lazım olucak.. alabilme imkanın varsa S-pen kalemi olan tablet al tavsiye ederim, bende note 10.1 var gayet kullanışlı sanırım Note8 de de var, sen bi araştır bütçeyi biraz zorla olmadı 2.el güzel bişey bul

hocam bende de note 8005 var ama hakkını veremıyorum

word de duzeltmeler yapmak ıcın pdf uzeruındekı testlerı cozmek ıcın hangı programı kullanmalıyım en kullanslılar neler yanı

okulda öğrencilere test cozduruyorum oncesınden bende note da cozup yansıtırsam cok hos olur dıye dusundum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

Orijinalden alıntı: SqrT1903

bende inşaaat müh okudum bitmek üzere okul, okul bitene kadar hiç not veya kitap almayı düşünmüyorsan yanılıyorsun demektir arkadaşım.. ileride illaki lazım olucak.. alabilme imkanın varsa S-pen kalemi olan tablet al tavsiye ederim, bende note 10.1 var gayet kullanışlı sanırım Note8 de de var, sen bi araştır bütçeyi biraz zorla olmadı 2.el güzel bişey bul

hocam bende de note 8005 var ama hakkını veremıyorum

word de duzeltmeler yapmak ıcın pdf uzeruındekı testlerı cozmek ıcın hangı programı kullanmalıyım en kullanslılar neler yanı

okulda öğrencilere test cozduruyorum oncesınden bende note da cozup yansıtırsam cok hos olur dıye dusundum

hocam araştırayım sizin adınıza bende bilmiyorum hangi program size işinize yarar :)

• SqrT1903 kullanıcısına yanıt
    ya ben yorumunu okuyunca sureklı not alıp yazıyorsun tablette dıye dusundum nedense :)

hakkını veremıyorum note 8005 ın spenı
  • catik kullanıcısına yanıt
    pm link atıyorum burdan belki yasaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

ya ben yorumunu okuyunca sureklı not alıp yazıyorsun tablette dıye dusundum nedense :)

hakkını veremıyorum note 8005 ın spenı

https://play.google.com/store/apps/details?id=my.handrite.prem

burdaki videoyu incelerseniz yardımcı olur size,, attığım pm de ise ücretsiz apk sı var

• SqrT1903 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler indrdim ilgin alakan icin sevindm bu yuszden seviyorum donanmhaberforumu

Yalniz cok kullanamadm simdi linkini ekledgn videoyu izlicem bakalim cozecek miyim olayi

• kardeş bende gemi inşaat mühendisliği okuyorum. eğer hakkını verirsen note 8 çok çılgın alet. ayrıca apk pm inden bende reca etsam ? :D
  • catik kullanıcısına yanıt
    rica ederim ben yeni yeni takılmaya başladım bu forumda çok hoşuma gitti ve bende bildiğim konularda yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorum.
  • pm atıyorum :)
  • Almadiysan asus derim.butcne gore bak modellere.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.