Şimdi Ara

Üniversite ile alakalı önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuanda kocaeli üniversitesi iktisat bölümünde okuyorum ve okulumu değiştirmek istiyorum fakat alttan dersim olduğu için maalesef yatay geçiş yapamıyorum sorum ise şu ben seneye tekrar lys sınavına girersem istanbul veya sakaryada tekrar iktisat okursam burada geçtiğim dersleri orada saydırabilirmiyim ? bu arada 2.sınıfım

• kredileri tutuyorsa saydırabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

kredileri tutuyorsa saydırabiliyorsun.

hocam kredi dediğiniz olay bizde akts olarak geçiyor aralarında bir fark var mı bir bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

quote:

hocam kredi dediğiniz olay bizde akts olarak geçiyor aralarında bir fark var mı bir bilginiz var mı ?

akts açılımı avrupa kredi transfer sistemidir yani bahsettiğim şeyle aynı şey. atıyorum senn üniversitende X dersinin kredisi 4 ama gideceğin ünide 6 ise saydıramazsın. yani aldığın dersin kredisi diğer ünidekinden fazla ya da eşit olmalı ki saydırabillesin
  • quote:

quote:

quote:

akts açılımı avrupa kredi transfer sistemidir yani bahsettiğim şeyle aynı şey. atıyorum senn üniversitende X dersinin kredisi 4 ama gideceğin ünide 6 ise saydıramazsın. yani aldığın dersin kredisi diğer ünidekinden fazla ya da eşit olmalı ki saydırabillesin

anladım teşekkürler
  • yıldızda iktisat okuyorum. evet yatayla gelen cok kişi var bizim okula saydırabilirsin. ama %30 ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: mater33

yıldızda iktisat okuyorum. evet yatayla gelen cok kişi var bizim okula saydırabilirsin. ama %30 ingilizce

hocam bizde de %30 ingilizce sanırım derslerimiz çok benzer bıktım resmen ingilizceleri veremedim uyduruk bi hazırlık sınavı yaptılar nasıl oldu anlamadım hazırlıktan geçtim ama 1. sınıfta 2 dersim kaldı ve 2.side ingilizce 65 geçme notu zaten iyice bunalttı artık gitmek istiyorum bu okuldan üniversite sınavına bir daha girsem seneye istediğim yeri kazansam bile 3 yılım boşa gitmiş olacak iyice can sıkıyor artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı iş ile ilgili
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mater33

yıldızda iktisat okuyorum. evet yatayla gelen cok kişi var bizim okula saydırabilirsin. ama %30 ingilizce

hocam bizde de %30 ingilizce sanırım derslerimiz çok benzer bıktım resmen ingilizceleri veremedim uyduruk bi hazırlık sınavı yaptılar nasıl oldu anlamadım hazırlıktan geçtim ama 1. sınıfta 2 dersim kaldı ve 2.side ingilizce 65 geçme notu zaten iyice bunalttı artık gitmek istiyorum bu okuldan üniversite sınavına bir daha girsem seneye istediğim yeri kazansam bile 3 yılım boşa gitmiş olacak iyice can sıkıyor artık

hocam sen aynı bizim okulu anlattın. çok iyi anlıyorum. bizim okulunda ingilizce eğitimi berbat ve haliyle hepsinden kalıyoruz

• Anliyorum hocam farabi gibi ogrenci degisim programlarinin tanitiminda da demislerdi bize yildizla sistemimiz cok benzer diye. Kacicinci sinifsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.