Şimdi Ara

Üniversite Kaydı İçin Sağlık Raporu Nerden Alınır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
29.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrCaptain1001

quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

quote:

quote:

burda da özel hastane sıkıntısı var bilemedim napıcam . tesekkürler yorum için

özel hastahaneye bile değil bazı poliklinikler bile yapıyo ben bu sene beşiktaş da poliklinikte yaptırdım 3 katlı binadan bozma bi yer öyle bi yer varsa oralarda yaptır fazla kalabalık olmazsa işin sabah 9 gibi başlar 1-2 gibi biter

tam tesekküllü mü yaptırdınız hocam

heyet raporu hocam büyük ihtimalle aynıdır zaten

buraya konu açtıktan sonra işler karıştı hocam . internet sitelerinde iki farklı yerde farklı şeyleri istemişler . " hosgeldiniz mektubu " adı altında katalog yapmıslar orda herhangi kurumdan sağlık raporu diyor. sitenin kayıt işlemlerini karıştırdığımda . sağlık b. yüksekokulu öğrencileri için de tam tesekküllü rapor istediklerini yazmıslar . saçma sapan is. yarın okulu arıyıp bu saçmalıklarının nedenini sorucam . umarım tatil değildir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

özel hastahaneye bile değil bazı poliklinikler bile yapıyo ben bu sene beşiktaş da poliklinikte yaptırdım 3 katlı binadan bozma bi yer öyle bi yer varsa oralarda yaptır fazla kalabalık olmazsa işin sabah 9 gibi başlar 1-2 gibi biter

buraya konu açtıktan sonra işler karıştı hocam . internet sitelerinde iki farklı yerde farklı şeyleri istemişler . " hosgeldiniz mektubu " adı altında katalog yapmıslar orda herhangi kurumdan sağlık raporu diyor. sitenin kayıt işlemlerini karıştırdığımda . sağlık b. yüksekokulu öğrencileri için de tam tesekküllü rapor istediklerini yazmıslar . saçma sapan is. yarın okulu arıyıp bu saçmalıklarının nedenini sorucam . umarım tatil değildir.

hocam zaten sağlık raporu çıkarmak istiyorum şuraya şuraya girecem derseniz eğer orasıda çıkartırsa zaten sıkıntı yaşamazsınız hatta okulunuzun anlaşmalı olduğu bir poliklinik olabilir 20-30 lira indirim yapabiliyorlar anlaşmalı yerlerde :) en son yapıtrdığımda bi okulun kayıt dönemiydi o okulla alakam olmadığı halde kendi,mi ordan gösterip 20 lira kara geçmiştim gerçi o da diplomaya gitti

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam zaten sağlık raporu çıkarmak istiyorum şuraya şuraya girecem derseniz eğer orasıda çıkartırsa zaten sıkıntı yaşamazsınız hatta okulunuzun anlaşmalı olduğu bir poliklinik olabilir 20-30 lira indirim yapabiliyorlar anlaşmalı yerlerde :) en son yapıtrdığımda bi okulun kayıt dönemiydi o okulla alakam olmadığı halde kendi,mi ordan gösterip 20 lira kara geçmiştim gerçi o da diplomaya gitti

kesin vardır beklerim öyle bir şey . okul şehir dışında yaptıramam ama . olsun o günlük kârınız olmus :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kesin vardır beklerim öyle bir şey . okul şehir dışında yaptıramam ama . olsun o günlük kârınız olmus :)

yok işte saat 3 den 5e kadar boşluğum oldu onla gittim diplomayı aldım 2 saat cebimi ısıttı o kadar :)

• hocam valla son güne falan kalmayacaksa ve okulun anlaşmalı olduğu yer varsa beklet ama son güne bırakma büyük ihtimalle bi yerde onaylatmanız gerekebilir bizimki sultanahmette onaylatılıyodu ertesi günde oraya gitmek zorunda kaldım okuldan öğrenin bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaptain1001 -- 30 Ağustos 2013; 1:08:06 >
  • Geçen sene kayıt olurken sağlık raporu götürdüğümü hatırlamıyorum. Yeni mi istiyorlar acaba ?
  • @MrCaptain1001 : onaylatma mı var bir de. şu dakikalarda okuma hevesim kalmamıştır . sabıka kaydı da istiyorlar . sanki işe alacaklar ve ya nüfuslarına geçirecekler . sıkışık tarihler fakültem 4 ve 6 sında ve günü birlik gibi bir şey olucak ve ya bir gece kalabiliriz . umarım yetişir , bilmiyorum.

@adrasa geçen sene gidicem okula giden arkadaşla konustum ondan da öyle bir şey istememişler . keyfi bir şey olabilir mi ?
  • hocam onaylatma olabilirde olmayabilirde senin hevesin kaçtıysa ben napıyım her 2 senede bir periyodik olarak sağlık kontrolü var :)
    edit: heryerde tarihler sıkışık liseye başlarken mülakatla kesin kayıt arasında 2 gün vardı ve o arada sağlık çıkartıyoduk 4 sene sonra bu yıl sağlıkta velilerle konuşurken anlattılar hala değişen bişey yok 2 günde işinizi halledin diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaptain1001 -- 30 Ağustos 2013; 1:26:12 >
  • hım anladım hocam . sağ olun yorumlar için .
    okuma koşullarının yıpratıp , yıpratmadığını anlamak için olsa gerek
  • quote:

@MrCaptain1001 : onaylatma mı var bir de. şu dakikalarda okuma hevesim kalmamıştır . sabıka kaydı da istiyorlar . sanki işe alacaklar ve ya nüfuslarına geçirecekler . sıkışık tarihler fakültem 4 ve 6 sında ve günü birlik gibi bir şey olucak ve ya bir gece kalabiliriz . umarım yetişir , bilmiyorum.

@adrasa geçen sene gidicem okula giden arkadaşla konustum ondan da öyle bir şey istememişler . keyfi bir şey olabilir mi ?

Bölümünle alakalı bence. Bak mesela bizim akdeniz şöyle bir not düşmüş;

5. Sağlık Kurulu Raporu (Aşağıda belirtilen diploma programlarına yerleşen adaylar, istenen sağlık kurulu raporlarını belirtilen sağlık kuruluşlarından alacaktır.)

a) Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden alınacak Sağlık Kurulu Raporu istenen diploma programları:

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Teknik Bilimler MYO)
    İlk ve Acil Yardım (Örgün ve İkinci Öğretim)Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
    b) Tam donanımlı resmi bir hastaneden alınacak Sağlık Kurulu Raporu istenen diploma programları:

Rekreasyon Bölümü (Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu)
    Diyaliz Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
    Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
    Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
    Yaşlı Bakımı (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
    Fizyoterapi (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
    Diğer diploma programlarına yerleşen adaylardan sağlık raporu istenmeyecektir.

• quote:

hım anladım hocam . sağ olun yorumlar için .
    okuma koşullarının yıpratıp , yıpratmadığını anlamak için olsa gerek

yok ondan çok vücudun mesleği yapabilir mi olduğunu ölçmek için yapıyorlar onaylatırken 29 yaşında adam da şeker yada kolesterol çıktı da ben sana sağlık veremem kusura bakma dedi geri gönderdi
  • hocam bende 2gun once aldım burda devlet poliklinigi var, akciger filmi cekti dahiliye ye gosterdım onaylattım orda birde kalbimi dinledi, en son başhekim yardımcısına onaylattım raporu cıkarkende 26tl ödedim bu kadar, 30dk sürmedi aralardan girdim cıktım.
    @komikolojimsi
  • @adrasa : işte internet sitelerinde öyle bir çelişki var ki bir yerde sadece sağlık raporu istemişler bölümmüş , teşekküllüymüş hiçbir şey yazmıyor . sitenin baska bir yerinde de sağlık b. yüksekokulu öğrencilerinden ( benim fakülte ) tam tesekküllü istemişler . hatta bir tarafta da sabıka kaydı istemişler diğer tarafta da istememişler . adamlar da karar verememiş neyi isteyip neyi istemeyeceklerine bence .

@MrCaptain1001 şaka yaptım hocam , anladım . :) Allah sağlık sıhhat versin .

@Mânâlùx Râpérâ bu teşekkülsüz mü hocam ?

üniversiteye " kan benim ,damar benim, ciğer benim " diye pöyküresim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-880781799 -- 30 Ağustos 2013; 1:42:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.