Şimdi Ara

Üniversite kayıt sildirme konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, ytü 1.sınıf terkim. okuldan kaydımı henüz sildirmedim fakat bu seneki sınav sonuçlarına göre büyük ihtimalle başka yere yerleşeceğim ve okulumdan kaydımı sildirmem gerekecek. bunun için bir zorluk çıkarıyorlar mı, bir de tercih sonuçları açıklanmadan önce silmem gerektiğiyle ilgili bir şeyler okumuştum, bu konuda neler biliyorsunuz, şimdiden teşekkürler...

• Tercih sonuçları açıklanınca sildireceksin

Zorluk çıkarma gibi lüksleri yok özel üni değil ki çıkarsın :) Ancak işlemler yerine göre çok uzun sürebiliyor.

Ayrıca sildirdikten sonra asla geri dönüş yok ona göre kararınızı iyi verin.
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lmrv -- 2 Ağustos 2012; 18:23:11 >
  • açıklanınca mı sildiriyorum :) bu çok güzelmiş, zira ösym nin sitesinde tercih sonuçları açıklanmadan önce sildirilecek gibi bir şey okumuştum ve bu beni korkutmuştu, gerçekten dediğiniz gibiyse çok harika olur :)
  • " Bu adayların ÖSYS tercih ve yerleştirme işlemleri sonuçlanmadan mevcut eğitime devam ettikleri programlardan kayıtlarını sildirmeleri gerekmemektedir."
  • yanlış okumuşum demekki.. çok teşekkürler :)

son bir soru, ders saydırabilir miyim, bu konuda neler bilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristiano7

yanlış okumuşum demekki.. çok teşekkürler :)

son bir soru, ders saydırabilir miyim, bu konuda neler bilirsiniz?

Ortak derslerden muaf olacaksınız bende aynı durumdayım mesela türkçe inkılap tarihi ve varsa diğer dersler :) onun için transkriptinizi almalısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ytü deki notum direkt oraya mı geçicek? mesela fizik notum c ise orada da c diye geçecek.. anladım çok teşekkür ederim :)

son bir soru demiştim az önce de kusura bakmayın.. hazırlık okumak istiyorum yeni üniversitemde, ondan muaf mı olacağım yoksa okuyabilme imkanım varmı?
  • bende antalyaya kadar gıdecegım
  • quote:

ytü deki notum direkt oraya mı geçicek? mesela fizik notum c ise orada da c diye geçecek.. anladım çok teşekkür ederim :)

son bir soru demiştim az önce de kusura bakmayın.. hazırlık okumak istiyorum yeni üniversitemde, ondan muaf mı olacağım yoksa okuyabilme imkanım varmı?

Muaf olmak istiyorsanız muafiyet sınavından yada okulun istediği özel şartlardan geçmeniz gerekiyor mesela uluslararası bir dil sınavı sonucu vs. onun dışında okuma zorunluluğu var bildiğim kadarıyla. Ben özellikle istiyorum sonuç belgem olduğu halde çünkü Amerikadan hoca getirtiyorlar bu iyice öğrenmek için iyi bir fırsat

• buna çok sevindim, çünkü muaf olmak istemiyorum ve gerçek anlamda ing. öğrenmek için yeni bi şansım olacak :) cok cok teşekkür ediyorum herkese...
  • quote:

buna çok sevindim, çünkü muaf olmak istemiyorum ve gerçek anlamda ing. öğrenmek için yeni bi şansım olacak :) cok cok teşekkür ediyorum herkese...

Aynı düşünüyoruz ama bir problem var yerleşeceğin üniversitenin hazırlık şartlarına bakmalısın mesela benim istediğim bölüm sadece üç yerde var ama sadece bir yer Amerikadan üç özel hoca getirtiyor diğer iki üniversite normal türk hocalar ve ben bunun büyük bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. O şekil sadece grammer ve kelime öğrenilir telafuz ve pratikte büyük sıkıntılar olur onun içinde bir sene vermeye değmez diye düşünüyorum.

• kaç gün sürer ortalama sildirmek ?
  • haklısın fakat, ingilizceyi sadece üni.den de öğrenmek zorunda değiliz, kursları filan da araştıracağım eğer yetersiz gelirse.. ben itü düşünnüyorum, sonuçta %100 ing. eğitiim veriyorlar ve bu bile ingilizce konusunda beni umutlandırıyor.
  • quote:

haklısın fakat, ingilizceyi sadece üni.den de öğrenmek zorunda değiliz, kursları filan da araştıracağım eğer yetersiz gelirse.. ben itü düşünnüyorum, sonuçta %100 ing. eğitiim veriyorlar ve bu bile ingilizce konusunda beni umutlandırıyor.

Maddi yönden problemin yoksa tabi ki kursları değerlendirebilirsin ama haftanın beş günü iki dönem boyunca bire bir Amerikalı hocalar ile muhatap olmak pek öyle kolay bulunur bir fırsat değil üstelik bedeva Binlerce lira tutar böyle güzel bir ortam ve fırsat

• ya beyler ben şimdi üniv okuyorum tercih yapıcam gelme olasılığı var kaydımı ne zmana sildirmem gerek ?

Net kesin bi bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.