Şimdi Ara

Üniversite konusunda yardıma ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben gazete radyo televizyon bölümü istiyorum. puanım 303 yani çok iç açıcı bir puanım yok.
    Konya Selçuk üniversitesini en baştan beri istiyordum fakat 330 istiyor. ancak ikinci öğretime yerleşirim(289 puan istiyor). ben İstanbul'dayım burada birçok özelde yarı burslu yetiyor ama karar veremedim yani Konya ya gitsem nerede kalırım nasıl yaparım. burada kalsam özel okulda pişman olur muyum tecrübeli olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler..

• sakın sakın öyle bir şey yapma istanbul hariç bir yerde okursan iş bulma ihtimalin yüzde 10 ben sana söyliyeyim sürekli kendini geliştirmen sürekli bir şeyler okuman lazım ki bu bölüm için istanbuldaki üniversiteler bile yeterince iyi değilken konya çok saçma olur tabi karar senin
  • bir yıl daha hazırlan, yani çalışıp bu puanı yaptım diyorsanda yeterince çalışmamıssındır ve bu bölümler yetersiz çalışmaya gelmez ileride
  • hurkanyy kullanıcısına yanıt
    peki istanbulda hangi okul olabilir ?
  • istanbulda nereyi yazarsan yaz il dışından çok çok daha iyi olur senin için çünkü iş istanbulda; bilgi üniversitesi , şehir üniversitesinin kütüphanesi mükemmel mesela kadir has olabilir yüzde yüz bursla girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurkanyy

istanbulda nereyi yazarsan yaz il dışından çok çok daha iyi olur senin için çünkü iş istanbulda; bilgi üniversitesi , şehir üniversitesinin kütüphanesi mükemmel mesela kadir has olabilir yüzde yüz bursla girersin

tam burslu tutmuyo. puanım 303 yarı burslu taban puanı 216(yeni yüzyıl üni) tam burslu yazarsamda çıkmaz puanım çok ortada kalıyor.
  • nereyi kazandın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurkanyy

nereyi kazandın

arel. radyo televizyon ve sinema
  • Mimar Sinan Sinema TV
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.