Doğuş Oto'dan dolayı önermem ve basit bir araba. Yalnız üzerinde Audi yazmakla kalır. Megane alırsan tam donanımlı bir Megane sahibi olmuş olursun, C30 ya da i30 olursa da keyifle bineceğin bir aracın olur.
Bugün megane ile deneme sürüşü yaptım.Araç gayet güzel ancak malzeme kalitesi pek hoşuma gitmedi.i30 a da yarın bakacağım ancak kararım büyük ihtimal c30 olacak.başka bakmamı önerdiğiniz araç var mıdır?onları da test edeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: .Death.
Bugün megane ile deneme sürüşü yaptım.Araç gayet güzel ancak malzeme kalitesi pek hoşuma gitmedi.i30 a da yarın bakacağım ancak kararım büyük ihtimal c30 olacak.başka bakmamı önerdiğiniz araç var mıdır?onları da test edeyim.
malzeme kalitesı senın için önemli bi kriterse golf 6 ve yeni opel astra bak derim:)
Evet, klimasızı 58 bin lira. Sırf plastiği için alınır!
Değil mi?
opel ve volkswagen düşünmüyorum.Mazda da düşündüm ancak 2.elin değeri çok düşüyor.Başka seçenek de kalmıyor.Yarın i30 a da baktıktan sonra son kararımı vereceğim artık.
Çok doğrubir karar. VVV ve Opel Türkiye'de abartılan, hatta şişirilen balonlar sadece. Yalnız i30'u iyi incele dostum, aklından C30'u atarak incele; C30 ile kıyaslayarak karar ver.
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
Değil mi?
58 bini rüyanda mı gördün ?
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
önce hangi sınıf araç alacağınıza karar verin bence
Güzel yazılmış ekleme yapıcam
Havanda su dövmeyin hangi sınıf ona karar verin...
quote:
Orijinalden alıntı: can bora
quote:
Değil mi?
58 bini rüyanda mı gördün ?
Bırak köşelerinde oynasınlar Yeterli araştırmayı yapan zaten gerçeğin ne olduğunu anlar, ben adamawww.vw.com.tr adresini veriyorum, o bana sahibinden.com'daki çakal türk satıcı profilini gösteriyor
dipnot; Golf 1.6 102hp Trendline opak boya başlangıç fiyatı 36.700 TL'dir, Yarı-otomatik klima standart donanımdadır (dijital göstergesi yoktur ama dereceyi gerçekten sabitliyor) 58.000 karşılığında ise 160hp gücünde 7-ileri DSG şanzımanlı, çift bölgeli tam otomatik klimalı, Highline donanımlı, ESP'li, önde-arkada park sensörlü, 6lı cd changerlı, LED arka farlı, renkli ekranlı müzik sistemi içeren, 16' alaşım jantlı, alkantra döşemeli, 7 havayastıklı bir Golf sahibi olabilirsiniz, üzerine sunroof bile koydurursunuz..
Leon TSI al tam öğrenci arabası. Kirli sakal bırakmayı ve küpe takmayı da unutma
quote:
Orijinalden alıntı: PALERMO ®
Leon TSI al tam öğrenci arabası. Kirli sakal bırakmayı ve küpe takmayı da unutma
ah be onu ben dıycektım
i30, c30 ve megane arasında düşünmek garip geldi, hele öğrenci genç bir adam için
c30la ilgili merak ettiğiniz bişiler olabilirse sorabilirsiniz
308 'e bir bakmanı tavsiye ederim. En dolusunun şuan 45.000'lira gibi bir fiyatı olması gerekli.
Yaptığım araştırmalar yarın sona erecek.Benim marka takıntım yoktur.Az yaksın,gerektiğinde güzel kaçsın,malzeme kalitesi ve görünümü güzel olsun.Ve benim boyum 1,87 buna göre rahat bir araç olsun.Megane'ı zaten eledim.Yarın bir de i30 a bakıp babamla bayiye gideceğiz artık =) Büyük ihtimal volvo olacak ancak 2.el zayıf olacak bunu biliyorum.Beni düşündüren tek şey o.
Not:Erkek adam küpe takmaz =)
quote:
Dostum Opel'e bulaşma derim. Megane ise öğrenci arabası değil bence ama iyidir o da. :) Volvo ve Hyundai içlerindeki en iyi seçenekler. Bütçe elveriyorsa dizel i30 memnun edecektir. İkinci elde de üzmez. Kararını araçları denedikten sonra ver.
adam volvo diyor. scirocco diyor. sen diyorsun i30.
TOBB da felanmı okuyorsun
Neyse, bu seçenekler arasından scirocco derim ben.
Tobb değil hocam Koç =) Yahu scirocco cok güzel de vw arabasına o kadar para vermek istemiyorum.Büyük ihtimalle c30 olacak bugünkü testlerden sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: DayLight66
quote:
Dostum Opel'e bulaşma derim. Megane ise öğrenci arabası değil bence ama iyidir o da. :) Volvo ve Hyundai içlerindeki en iyi seçenekler. Bütçe elveriyorsa dizel i30 memnun edecektir. İkinci elde de üzmez. Kararını araçları denedikten sonra ver.
adam volvo diyor. scirocco diyor. sen diyorsun i30.
Komik olan nedir? Çoğu kişinin önyargı ile yaklaştığı Hyundai'nin, 'Alman malı' olan VVV'den daha kaliteli olması ve çok satması mı? Ayrıca öneriyse Giulietta da önerilirdi bu başlık altında.
Arkadaşlar babamla konuştum babam scirocco taraftarı.Büyük ihtimal scirocco olacak.Volvo dan vazgeçmemizin sebebi 2.elinin zayıf olması.i30 la deneme sürüşü yaptım ancak araç konforlu gelmedi bana.Hızlanması,görüşü,çevikliği gayet hoş ama.Bu yüzden yarın vw bayiine gideceğiz vw'den hoşlanmamama rağmen =)