Şimdi Ara

Üniversite öğrencisi için araç tavsiyesi?(Scirocco sipariş verildi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu zamlarla arabaya binen öğrenci olmaz arkadaş. :)
  • İkinci el Maserati Quattroporte düşünmez misiniz?

• Maserati alacak gücümüz yok maalesef =) Yakıt parası vergisi altından kalkılmaz onun.Okula ferrariyle maseratiyle gelen var panameralı bir eleman gördüm hatta =)Bizim gözümüz yükseklerde değil.
    Yarın vw bayisine gidilecek.Son durumu yazarım yine.
  • Merhabalar.Bugün siparişi verdik.
    1.4 tsi 160 hp berilyum grisi sunrooflu 57bin lira.15 gün içinde teslim edilecek.Teşekkür ederim yardımlarınız için.
    Bu arada kullanıcı olan varsa artılarını eksilerini yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Death. -- 9 Aralık 2010; 17:03:40 >
  • Üniversiye öğrencileri için akbil iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Death.

Maserati alacak gücümüz yok maalesef =) Yakıt parası vergisi altından kalkılmaz onun.Okula ferrariyle maseratiyle gelen var panameralı bir eleman gördüm hatta =)Bizim gözümüz yükseklerde değil.

Annesinin arabasını almıştır o.

Valla ne diyelim, hayırlısı olsun. Kırmızı bir Giulietta olsaydı daha güzel olurdu sanki. :)
  • En iyi tercihi yapmışınız, VW yi hazetmeme rağmen Scirocco yu ayrı tutarım

Ben olsam mercedes c180k alırdım alırdım demiyelim, dün siparişi verdik
  • quote:

Merhabalar.Bugün siparişi verdik.
    1.4 tsi 160 hp berilyum grisi sunrooflu 57bin lira.15 gün içinde teslim edilecek.Teşekkür ederim yardımlarınız için.
    Bu arada kullanıcı olan varsa artılarını eksilerini yazabilir mi?

Bugün sipariş ve 15 gün sonra teslim oldukça şanslı olmalısınız.Boş bir araç sanırım?
  • Sportline hocam standart donanımı.Teşekkür ederim =) Kullananların görüşlerini bekliyorum olumlu olumsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

quote:

Maserati alacak gücümüz yok maalesef =) Yakıt parası vergisi altından kalkılmaz onun.Okula ferrariyle maseratiyle gelen var panameralı bir eleman gördüm hatta =)Bizim gözümüz yükseklerde değil.

Annesinin arabasını almıştır o.

Valla ne diyelim, hayırlısı olsun. Kırmızı bir Giulietta olsaydı daha güzel olurdu sanki. :)

Teşekkür ederim =) giulietta güzel de hocam 2.eli sıkıntı.vw kolayca elden çıkarılabilecek bir araç.Bu yüzden tercih ettik.

• Benzin zamlarından sonra otobüs+akbil
  • Daha güzeli var; bisiklet.

Hemen hemen tüm kampüslerde bisiklet parkları var. Gideceğiniz mesafe de 10 km'den az ise rahatlıkla gidebilirsiniz. 10 km üzeri biraz kondüsyona bakar. Ben 35 km'yi terlemeden bile giderim ama şimdi moralinizi bozmayayım.
  • quote:

Daha güzeli var; bisiklet.

Hemen hemen tüm kampüslerde bisiklet parkları var. Gideceğiniz mesafe de 10 km'den az ise rahatlıkla gidebilirsiniz. 10 km üzeri biraz kondüsyona bakar. Ben 35 km'yi terlemeden bile giderim ama şimdi moralinizi bozmayayım.

Arkadan bi araba dokundurursa allah korusun.... Bisiklet, motorsiklet, bunlarda ölüm oranlara arabaya göre 20 kat daha fazla Okul servisini kullanmak en mantıklısı

• Evim florya da.Her gün sarıyere gidiyorum.Kar kış geliyor hocam bisiklet ilkbahar aracı =)
  • Trafikte ne kadar maganda varsa, yarısından fazlası kasklı bir bisikletli gördüğünde en az bir metre uzaktan geçiyor. Tabi Ankara'da belediye otobüsleri buna dahil değil. Adamlar şoförlük yeteneğini konuşturarak bisikletliye sıfır geçiyorlar.

Bisiklete binmenin, yazı kışı yok artık ki küresel ısınma sayesinde kış aylarında bile bir windstopper ceket ile bisiklete binebiliyoruz. Gerekli donanım olduğu sürece yaz-kış bisiklete binilebilir. Ben kar yağmasını bekliyorum daha karda bisiklete binmek için. :)
  • quote:

Benim de aklımda sürekli c30 var.Giuiletta nın 2.elinin pek iç açıcı olmayacağı kanısındayım.Yanlış mı düşünüyorum?

daha yeni türemiş bir araç, 2. el piyasası hakkında bahsemek saçma olur..

hem satmak içinmi alınıyor anlamadım, araba alacakmış gibi değilde iş olsun diye forum açmışsın bence...
  • quote:

Sportline hocam standart donanımı.Teşekkür ederim =) Kullananların görüşlerini bekliyorum olumlu olumsuz.

Sipariş verenlerin min 3 ay beklediği hatta şuan alınan siparişlerin bile sisteme girilemediği bir aracı çok hızlı teslim alacaksınız , hayırlı olsun şimdiden.

Aracın belli başlı kronik sorunları var ancak üstesinden gelinmez değiller.Şimdiden anlatıp can sıkmaya değmez belki de hiç yaşamazsınız.Umarım keşke olsun dediğiniz opsiyonlar olmaz.
  • Teşekkür ederim hocam.Kronik sorunlarından bahsetseniz biraz =) düz vites alıyorum şanzumanla alakalı sorunu yoktur umarım.Bu arada benim için en önemlisi sunroof tu sigara kullandığım için.O da bulunuyor.illa ki olsun dediğim başka donanım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Death. -- 9 Aralık 2010; 18:58:05 >
  • quote:

Evet, klimasızı 58 bin lira. Sırf plastiği için alınır!

Değil mi?

Her yerde bu dediğin saçma şeye cevap yazıyorum hala yazmaya üşenmiyorsun.boş boş aynı şeyleri geveleyeceğinize biraz paylaşım yapın.lakayit cevap verme huyunuz zaten 50 bine scirocco falan soran adama gidipte en full ü 32 bin olan suzuki swift önerip sonra bunun mantıksız olduğnu söyleyen arkadaşa iki mesajı da alıntılayıp kuş kondurmuş gibi arasına ok yazmanızdan belli.tabi okumak falan neymiş üniversite öğrencisi falan gördüğün konuya girip ufak janjanlı araç yazıp sonra da 10 yıllık geyikleri yazmak hepsinden hoş...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.