Arkdaşlar selam. Adım Melih 21 yaşındayım. Anadaolu üniversitesinde öğrenciyim devletten KYK bursu alıyordum fakat. Daha önce farklı bir üniversitenin farklı bölümünde okuduğum için okul değişikliği sebebiyle bursum kesildi nakil işlemimi kabul etmediler. Okul online olduğu için yurtlar kapalı olduğu için kalacak yer ihtiyacım yoktu lakin okulların ikinci dönem açılması durumu var ve ben bir arkadaşımla kirası ucuz olan bir ev tuttum fakat evin ödemesini kyk bursumdan hallediyordum. Bursum kesildiği için şu an evimin kirasını ödeyemiyorum kalacak yerim olmazsa ne yapacağımı bilmiyorum yurtlarda kapalı. Pandemiden dolayı iş bulamıyorum. Burs veren bütün vakıflara baktım fakat 2021 yılı için burs veren bir vakıf bulamadım. Eskişehirde çalışacak iş bulamadım ve bu gidişle ev sahibine borçlanacağım. Annem ve babam ayrı babamla görüşmüyoruz ve annem hasta olduğu için çalışamıyor nafaka ile geçinmeye çalışıyoruz. Pandemi yüzünden iş yerleri kapalı olduğu için ek bir gelirimiz yok. Aylık gelen 700tl nafaka ile yaşamaya çalışıyoruz. Okulu bırakmak istemiyorum. Bana önerebileceğiniz her türlü iş, bilgi ve yardıma açığım. Ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim. Transkriptim ektedir. (forum kullanmasını bilmediğim için konuyu yanlış yere açmış olabilirim yetkili kişi uyarırsa düzelteceğim teşekkürler) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noahkriin -- 27 Ocak 2021; 18:49:46 > |
Bildirim