< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 28 Eylül 2020; 20:11:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 28 Eylül 2020; 20:11:33 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 28 Eylül 2020; 17:54:54 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 2 Ekim 2020; 1:31:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Harç için sadece ikinci okulunuzda ne kadar süre geçirildiğine bakılmıyor. Ben geçiş yaptığım üniversiteye sorduğumda dedikleri buydu. Diyelim önceki okulunuzda hazırlık hariç 2 sene okudunuz ve 4 yıllık bölüme geçiş yapıyorsunuz. İkinci okulda 3. senenize başlayınca harç kesmeye başlıyorlar. Azami öğrenim süresi ayrı bir konu. Arkadaşınız dört senelikten bir bölümden tıpa geçiş yaptığı için azami öğrenim süresi sıfırlanıyor program değiştirdiği için. Bana da aynı sizin gibi harç çıktığı için söylüyorum. Belki sizin üniversitenizde olay farklıdır. Öğrenci işleri ile konuştuğumda anlattıkları buydu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fekloooo -- 2 Ekim 2020; 18:14:0 > |