Şimdi Ara

Yatay geçiş koşullu dersler (yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
18.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merkezi geçiş ile aynı bölüme başka üniversitede devam etmek istiyorum. 1. sınıfım. İlk dönem 4 tane dc/dd var. ikinci dönem de 1-2 tane koşullu geçtiğim ders gelir muhtemelen. İlk dönem ortalamam 2.25 ikinci dönem de böyle gelir sanırım. Dc dd ler muaf mı sayılacak yoksa gitttiğim okulun not sistemine mi dönüştürülecek? Kredi uyuşmadığı için ingilizce dersim sayılmayacak. İngilizce de sayılmadığı için 2 dönem de ortalamam 2.00 altı olacak. Bu durumda dc ve ddleri yeniden vermemi isterler mi? İsterlerse devam zorunluluğu olur mu? Ve dera seçimi yaparken ilk dera seçiminde alttan kalan bütün dersleri zorunlu olarak verirler mi?
    Arkadaşlar çok soru oldu ama lütfen bildiğiniz kadarını cevaplayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old yeller -- 9 Mayıs 2017; 22:35:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar şunu buldum ama ne söylediğini tam anlayamadım. genel ortalama şuanki okulumdaki genel ortalama mı?

Yatay geçiş koşullu dersler (yardım lütfen)
  • Arkadaşlar yardım

• İsterse ortalaman 3.5 olsun. CC altındaki hiç bir dersi saydırtamazsın. Okul yönetmeliği ile alakalı ama çok kötü dediğim üniversiteler bile CC altını kabul etmiyor gerisini sen düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithl3ss

İsterse ortalaman 3.5 olsun. CC altındaki hiç bir dersi saydırtamazsın. Okul yönetmeliği ile alakalı ama çok kötü dediğim üniversiteler bile CC altını kabul etmiyor gerisini sen düşün.

Hocam bu saymayan okulların yönetmeliğinde yukarıdaki gibi madde var mı peki?
    Not: Konuyu açan kişi benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 10 Mayıs 2017; 17:59:24 >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    DD DC gibi derslerim olmadığı için bu maddeleri okuma gereği duymadım. Ancak sitelerinde yatay geçiş bölümlerinde o tarz bilgiler mevcuttu yada direk olarak bölüm başkanlarına sorduğumda aldığım yanıt buydu.
  • Yukarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XX
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up
    Aynı üniversitenin teknoloji fakültesinden mühendislik fakültesine geçmeyi düşünüyorum ancak bir tane dersim DC. Araştırdım da bu engel mi değil mi bulamadım.
  • merkezi ek 1 yapıcaksanız dc lerin bir önemiyok ama cc ler kayıt olduğunuzda onlar dan muaf olursunuz.
  • Bende yatay gecişi agno ile yapicam ortalamam 3.40 ilk donem ikinci dönemde 3,50 yaparım inş
    Kaldigim ders yok fakat secmeli dersi kosullu geçtim
    Bu sorun olur mu?

• Arkadaşlar merhaba. Ben eczacılık fakültesi öğrencisiyim . Yatay geçiş yapmak istiyorum. Ortalamam 3.80 şuan. İkinci dönem için seçmeli dersler zorunlu olmadığı için hiç almadım. Acaba yatay geçiş için bir sıkıntı olur mu?

• Gkyz123 G kullanıcısına yanıt

Bi sorun oldu mu yatay geçiş yapabildiniz mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.