Şimdi Ara

yatay geçiş hakkım bulunuyor mu? lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2023'de dilden (TYT - YDT) sınava girdim, Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat kazandım ama hiç gitmedim ve hazırlıkta devamsızlıktan kaldım. Bu sene kaydımı yenilemedim ve harç yatırmadım, kaydım duruyor mu silindi mi bilmiyorum (ama bildiğim kadarıyla 2 yıl üst üste kalınca kayıt siliniyor, yani halihazırda duruyor olması lazım.).

2023'deki puanımla bu sene tekrar tercih yapıp bir okula yerleşmem veya yatay geçiş yapmam mümkün mü?

• up upp

• Mesajını okuduktan sonra, bilgim olmadığı halde yardımcı olmak amacıyla biraz baktım ve eylül ayında muafiyet sınavı oluyormuş. O sınava kadar kayıt silinmiyormuş. Merkezi yatay geçiş tarihleri ağustos ayında olduğu için, kaydın silinmeden MYP ile geçiş yapma imkanın var gibi duruyor. Kaldı ki önce kaydının silinip silinmediğini öğrenmen gerekiyor. Bunu öğrenmek çok basit; öğrenci durum belgenden falan bakabilirsin. İşin içinde kayıt yenilememe, devamsızlık falan olduğu için net bir şey söylemek zor. Karışık bir durumun var aslında. Okulunun öğrenci işlerini falan arayıp daha doğru bilgi alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.