Şimdi Ara

Üniversite Öğrencisinin 1993 Mazda 323 ile İmtihanı (Edit : 04.05.2015) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
13
Favori
6.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar emegi arabaya harcamanizi gectim bunu gelip burada boyle anlatmak bile bana cok yorucu gelirdi, helal!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun hocam eline sağlık eski araba yoktur bakımsız araba vardır cümlesine anlam katmışsın
  • 2.el her aracın masrafı olur bu araçların akıbeti böyle

• Birkaç yeni fotoğraf eklenmiştir.
  • Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Hafta sonu zaman bulabilirsem detaylı ve videolu bir şekilde 323 incelemesi yapmaya çalışacağım..Flood yapmış gibi oldum artık kusura bakmayın..Sağlıcakla kalın görüşmek üzere :)
  • ne okuyon hafız, bu aracın her yerinden anlıyon mu ? herşeyini kendın yapabiliyon mu ?
  • Sahibinden ilanı gördüm.Satıyorsun sanırım.
  • Bende de 626 var su konuya bir uğra bikaç tuyo var işine yarayacak:

http://forum.donanimhaber.com/m_105840093/tm.htm

Motor yağ eksiltiyorsa rektefiye ettirme benimki 400 binde hala canavar gibi hiç rektefiyesiz gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

sizin maddi durumunuzu bilemem ama , aracıma 3300 TL masraf yapmak yerine stop ettiği yere kadar kullanmayı tercih ederim. masraf yaptıkça dah çok yapası geliyor insanın ; ve eski araçlar asla ilk günkü gibi kalamıyor maalesef.

Arabanin ilk geldigi gunlerde deponun o taraflardan benzin akitiyordu araba sabaha kadar uyuyamamistim , ama simdi olsa umrumda olmaz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 21 Mayıs 2015; 22:42:28 >
  • Cok guzel, helal olsub diyorum

• @udmexpert 98 modelini 1.5 sene kullandık..345 bin km de tık demeden devam ediyordu araç..Yağ eksiltme sorunu şuan için yok..

@Pcbuilder Model yükselteceğim için satıyorum..98 626 ,nissan primera , f kasa 323 düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 22 Mayıs 2015; 0:44:38 >
  • Şu konuyu hortlatalım. İnsanlar böyle konuları tekrar tekrar okumak istiyor.. Yöneticilerden ricam konu hortladığı için silmemeleri. Çok faydalı ve eğlenceli bir içerik.

• Verticall V kullanıcısına yanıt
    Böyle bir konudan haberim yoktu. Doğup büyüdüğüm araç sayılır bu benim için.

Eskiden kartalımız vardı, sürekli İstanbul-Ankara git gel yaparken babam sıkılmış mazda 323 almış. Bütün ağrılarım gitti derdi. O zamandan beri Japondan şaşmaz. Haliyle bende.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Sen ne aldın?
    Mazda mı yine

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Yaris var şuan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.