Şimdi Ara

Üniversite Öğrencisinin 1993 Mazda 323 ile İmtihanı (Edit : 04.05.2015) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
13
Favori
6.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur cümlesinin tam karşılığı. Bu arabaları böyle rezil hale getirip bırakan adamlarda kendilerini adam sanmaya devam etsin. Öğrenci ve genç birisi bile cebindeki kısıtlı bütçesiyle 3 günde adam etmiş arabayı. Şu anki haliyle bile pırıl pırıl duruyor araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli hocam, sizin gibi yetenekli genclerin boyle islerle ugrasmasi gurur verici. Tebrik ediyorum. Umarim daha iyi yerlerde olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazasız belasız binin, çok emek vermişsiniz helal olsun. Böyle konular görmek güzel oluyor...
  • İşte otomobil genelde görmek istediğim konular. Teşekkür ederim.
    Bu arada eniştemde aynı kasa vardı illallah edip sattı. İyi sabretmissin.
    Güle güle kullan aracını.

• Bu yasta bu kadar bilgi.. Helal olsun.

Insallah hak ettigin yerlere gelirsin ileri ki yaslarinda. Eline koluna saglik. Kazasiz surusler.

• C.Canky kullanıcısına yanıt
    Araç arkadaşımındı hayırlı olsun baya bi uğraşmışsın güzel olmuş.

• Her şey tamam da sadece bir şey eksik. Aracın geldiği zamanki fotoğrafı. Önce-sonra kıyaslamasının güzel yapılabilmesi için

• Okurken çok keyif aldım,takdir ettim seni.çok iyi iş çıkarmışsın,ellerine sağlık.araçlarını boyle temiz kullanan suruculer gorunce mutlu oluyorum.kazasız belasız gunlerde kullanman dileğiyle.

• Araca yaptığınız işlem ve masraflar yaşına nazaran normal sayılabililir sonuç itibari ile 22 yaşında araç ,yani size extra masraf çıkartmamış.

Araç hakında ilgili olduğunuz buradan anlaşılıyor herkes bu denli aracına özenmez ilginiz takdire şayan. Yalnız aracınız çok temiz ve diriymiş hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • Baba mesleği nedir sorması ayıp? Varlıklı bi aileniz var galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

Baba mesleği nedir sorması ayıp? Varlıklı bi aileniz var galiba?

Yedek parça dağıtım ve otomotiv uzerine işlerle uğraşıyordu..Şuan emekli..Varlıklı olup olmamasının konu ile ilişkisini kuramadım ?

• App plaka ile daha kaliteli bir görüntü elde edilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

quote:

Yedek parça dağıtım ve otomotiv uzerine işlerle uğraşıyordu..Şuan emekli..Varlıklı olup olmamasının konu ile ilişkisini kuramadım ?

Kafanıza estiğinde yeni bi araba almanız, bu ülkede 3000 motor araba, vs.
  • quote:

quote:

quote:

O fiyata o performansta ve yakıtta başka araba yokta onun için biniyoruz..Piyasada şehir içi 3.0 motor hangi araba 29 kuruş yakar ki..Arabanın piyasa değeri 25 30 falan..Bu kadar şey yapmanıza gerek yoktu..

• quote:

quote:

quote:

quote:

O fiyata o performansta ve yakıtta başka araba yokta onun için biniyoruz..Piyasada şehir içi 3.0 motor hangi araba 29 kuruş yakar ki..Arabanın piyasa değeri 25 30 falan..Bu kadar şey yapmanıza gerek yoktu..

dostum sakin... bişey demedim varlıklı bi aileniz var demek hakaret değildir. Veya kıskançlık sebebi ile söylemedim Allah daha çok versin Sadece merakımdan sordum bu yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum sakin... bişey demedim varlıklı bi aileniz var demek hakaret değildir. Veya kıskançlık sebebi ile söylemedim Allah daha çok versin Sadece merakımdan sordum bu yani

Yok sizlik bir şey değilde ben bu konuyu varlık göstergesi olarak değil farklı bir şey olması için açtım..Öyle sorular pek hoşuma gitmiyor konudışına saptığı için..Neyse keyifli pazarlar

• C.Canky kullanıcısına yanıt
    Ben arabalari seviyorim saniyordim,sen asikmissin kardes tebrikederim yazini hayranlikla okudum walla helal olsun.Bu masraflar seni zorlamadimi?Mazdayi kaca aldn?

• Tebirkler. Motordan hiç anlamayan biri olarak yazınızı keyifle okudum. Arabaya yeniden hayat vermişsiniz. Mühendisleri bile bu araca bu kadar özenmemiştir.
  • Güzel hobi bulmuşsun kendine ben de lastiklere takıldım galiba büyük şehirde değilsiniz daha iyi bir marka bulunabilirdi..
    Güle güle kullanın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam helal olsun . Gerçekten arabayı adam etmişsin . Yol tutuşu falan iyise lastiklere falan takılma . İyi günlerde kulanmanız dileğiyle .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.